bebelushu Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Vazut azi la ora 14.00 in parcare la primarie (spre parcul Cismigiu) un Matiz BxxPYF. "> Link to comment
laurentziu83 Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Vajnicul Brainiac. Sofer de Snagov ), dovada ca dieselu' poate. Cumva si fumator de acelasi lucru? Link to comment
Mircea Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Tico alb cu nr de carton pe spate si autocolant, parcat pe bdul Iancu de Hunedoara si Chevy Kalos caramiziu parcat in apropierea Manastirii Casin. Salutam! Link to comment
steph Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) Un zeu la costum calarea matiz ( culoare de femeie ) ) putin dupa ora 8 pe calea plevnei. Salutari de pe sensul celalalt. Edited November 9, 2006 by steph Link to comment
extazy Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 salut !am si eu o nedumerire,cum de sunt membri doar din bucuresti?in brasovul meu natal nu exista? Link to comment
sebian Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Pai ce, in Brasov exista masini Daewoo? ) Link to comment
Leutzu Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Astazi am vazut un tico alb pe trafic greu nr b-xx-tot Link to comment
extazy Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Pai ce, in Brasov exista masini Daewoo? ) pai bine mai sebian ,dar ce crezi tu despre brasov?sa-ti trimit o poza cu numarul de inmatriculare? Link to comment
Mircea Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ce stateam eu azi la service asteptand sa-mi fie inlocuite bascule si alte alea p-acolo si mai mai sa ma calce pe degete un tico verde cu autocolant Salutare Danker Ma bucur ca ne-am cunoscut. Link to comment
danker62 Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Si eu ma bucur ca ne-am cunoscut, pacat ca n-am avut mai mult timp la dispozitie sa mai stam de vorba. "> P.S. -Nu e verde e Turcoaz -N-am vrut sa te calc pe degete, vroiam sa-ti tai unghiile doar. Edited November 11, 2006 by danker62 Link to comment
Mircea Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Data viitoare Mi-a placut raspunsul tau la intrebarea mea "Pai daca sunt membru al clubului!!!" ( a se citi cu intonatie de mandrie va rog). Link to comment
bebelushu Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Vazut ieri la ora 12.00 pe str. Domnita Anastasia (in spate la Politia Capitalei) un Tico parcat BxxMXY "> si tot ieri la ora 17.00 la Piata Sudului un Tico alb BxxTOE (te-am lasat sa te bagi pe banda III si ti-am dat mai multe flash-uri). "> Link to comment
Leutzu Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Cu TOE m-am salutat si eu ieri sau alalteieri... Link to comment
nic_otava Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 (edited) Salutari si voua! "> Multumesc Bebelushu si pe aceasta cale. Am vazut ceva cu coada ochiului, dar nu foarte clar. Ma grabeam spre casa si cu traficul asta... de la Piata Sudului, eram disperat sa scap mai repede Aha, deci tu esti Leutzu cu furia albastra (mi-a placut spoilerul din fata). Ce calm esti dimineata, surprinzator... Spor Edited November 15, 2006 by nic_otava Link to comment
MariusZMC Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Astazi pe Visiernicul Stavrinos am vazut un Ticozaur alb cu numarul WST. Cine e? Link to comment
sebian Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 O fi de la SPP, dupa numar Link to comment
laurentziu83 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Vazut azi pe la pranz o Nubira ce cobora dealul de la turn-uzina de apa, BR .. LGM. Salut George, bine-ai revenit prin Galati. Link to comment
sebian Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Vazut una bucata Zmeulean, acum o ora, facand slalom cu salupa pe Colentina. Ti-a placut limuzina mea de la companie? ...cu sofer personal? ) Link to comment
george03 Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Vazut azi pe la pranz o Nubira ce cobora dealul de la turn-uzina de apa, BR .. LGM. Salut George, bine-ai revenit prin Galati. Salutare ... da' unde erai de nu te-am zarit Poate eram prea atent la Loganuri PS. Daca maine (sambata) e vreme frumoasa ... si intalnirea pe care o are Lili se intinde mai mult de 15-20 min ... in jur de ora 11:00 o sa umblu prin Gradina publica ... plimbat junioru' ... sa nu se plictiseasca ) Deci revin in forta in Galati ... si in echipa completa!! Link to comment
laurentziu83 Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Eu urcam dealul. Ma duceam la facultate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Vazut una bucata Zmeulean, acum o ora, facand slalom cu salupa pe Colentina. Ti-a placut limuzina mea de la companie? ...cu sofer personal? ) Si eu am vazut iuzar scos jumate pe afara din "limuzina". Pune-i si autocolant! PS: soferul nu e personal, doar 1/16 din el e. Link to comment
sebian Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 (edited) )"> aseara era 1/3, ca eram putini in...limuzina ...si nu, nu incerca nimeni sa ma arunce din limuzina, incercam sa te fac atent (in caz ca te intrebai) Edited November 18, 2006 by Sebian Link to comment
steph Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Tocmai am vazut acum jumatate de ora pe Kogalniceanu un tico albastru b 25 lol. Nu eram cu masina mea asa ca probabil saluturile erau inutile. Doar m-am uitat insistent. Link to comment
ileana Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Matiz alb, CLxxAOV, in jurul orei 17, parcat vizavi de Big Berceni. Salutam! Link to comment
Recommended Posts