Mircea Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Tico alb cu autocolant pe luneta in partea stanga, parcat azi in jurul orei 14 pe Calea Plevnei. N-am apucat sa vad numarul, am remarcat autocolantul si niste deflectoare de aer Salutam! Link to comment
sebian Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Ai trecut pe Calea Plevnei si n-ai trecut si pe la mine la munca, sa schimbam o vorba ...bineeeeeee Link to comment
Ami Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 (edited) Vazut alaltaieri pe bd.Unirii matiz cu nr. B -xx- PYF. Salutat atunci, salutam si acum! "> Edited January 10, 2007 by Ami Link to comment
CristiP Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 (edited) Vazut azi dimineata matizache gri la p-ta Crangasi, tocmai parca, B-28-YVO??? parca, avea autocolant pe luneta in stanga sus, salutari "> Edited January 11, 2007 by CristiP Link to comment
Mircea Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Intalnit cu John la Romcar O ora mai tarziu intalnit matiz sun roof rosu cu autocolant pe luneta in partea laterala stanga, la intersectia dorobanti cu stefan cel mare. Numar ceva cu Y in fata, n-ai raspuns la gramada de flashuri pe care ti-am dat-o Link to comment
john Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Heya "> Poate ai vazut fostul meu Matiz. Avea bare pe plafon? Link to comment
Mircea Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Aveai autocolant in stanga? Link to comment
john Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Parca aveam in partea stanga a lunetei. Link to comment
uskt2005 Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Vazut in sera asta salutat in galati coborare din traian spre statuie breakman. Salutam "> Apoi vazut din nou la ultimul leu intr-o mica cursa cu un vw golf cred Link to comment
CristiP Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Vazut sambata dimineata pe la 08:15 pe trafic greu un matiz albastru cu semn de incepator, B-44-ZLK, era o doamna la volan, dat blitzuri, claxoane, avarii, nimic. Tot sambata pe DN1 vazut una bucata ford Fiesta, cred ca Brainiac, salutari "> Off-topic: cum a fost la Moeciu? Link to comment
dreaQ Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Vazut in sera asta salutat in galati coborare din traian spre statuie breakman. Salutam "> ...si pe mine nu m-ai vazut Link to comment
uskt2005 Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 (edited) @dreaq> Pe tine te-am vazut in carne si oase duminca pe 14 si din cate imi aduc eu aminte ne-am si salutat asa ca nu stiu daca chiar a fost o intalnire de autocolante fftopic: Placa merge beton Merci Edited January 15, 2007 by uskt2005 Link to comment
Brainiac Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 @ CristiP da, eu eram, salutari si pe forum "> . Ma grabeam un pic, trebuia sa prind din urma pe cineva, de aceea nu am mai oprit pentru salutari verbale si strangeri de mana... Tot off-topic: pana la urma am fost la Predeal Link to comment
Leutzu Posted January 15, 2007 Share Posted January 15, 2007 Am vazut astazi dimineata la world trade center in fata un tico rosu (culoarea coca-cola) cu autocolan pe luneta. Nu am dat claxoane si restul intrucat eram cu un Peugeot 406 si probabil nu obtineam decat injuraturi Link to comment
dreaQ Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Pe Cal. Vacaresti... CL xx AOV salutam "> Identifica-te Link to comment
bogdanfitze Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 (edited) sal,sunt mai nou p aci,as vrea si eu 1 autocolant,promit ca o s vin si io la intalnire,astpt un rasp.merci p calea vacaresti? Te rog nu mai folosi limbaj IRC si mai pune si cate o majuscula pe unde se impune, ca nu strica, da bine. Edited January 16, 2007 by Mircea Link to comment
NFS Posted January 16, 2007 Author Share Posted January 16, 2007 Care esti, tati, cu un Cherolet Lacetti bleu-vernil metalizat, nr de leasing, cu autocolant de ChevroletClub pus jos in dreapta pe luneta...de ne-am salutat de citeva ori pe la podul de la Opereta?!? Eu sunt ala cu Matizu' galben! Da' nu stiu cine esti mataluta! Azi, aceeasi locatie, acelasi domn era cu un Matiz argintiu, cu autocolant dwc central-sus pe luneta! Link to comment
florinbad Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Una bucata OvidiuC, in Targoviste, la volanul unei bucati babane de Octavia ? (eu eram cu piticul meu, aka Bobita ). Link to comment
Mircea Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 B72PYF pe langa ministerul transporturilor azi pe la ora 15,30. Am stat in spatele tau din Plevnei pana aproape de minister, cand am luat-o in dreapta spre piata matache. N-am dat flash-uri ca eram cu BMW-ul si n-aveam chef de carne . Mi-a placut autocolantul cu wooClub.ro Prietenii stiu de ce. Si evident si cele 2 cu DaewooClub.ro de pe luneta si parbriz. Salutam. PS FlorinRau, bine ai revenit, cam lunga lipsa Link to comment
vio.p Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 ....Si in fine 60 minute dupa, pe la Piata Alba Iulia, vazut fostul Sharpe-mobil, acum taxi, pe care au ramas insa suportii de numere.... Azi am vazut si eu acel taxiu, dar am crezut ca nu vad eu bine... )"> Link to comment
florinbad Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 PS FlorinRau, bine ai revenit, cam lunga lipsa fftopic: La firma, la FlorinRau, s-a schimbat conducerea si s-au inasprit conditiile de destrabalare pe net . Insa foarte curand, FlorinRau va avea net acasa, la tzaranoaia si va fi mult mai prezent pe forum ! Link to comment
steph Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 B72PYF pe langa ministerul transporturilor azi pe la ora 15,30. Am stat in spatele tau din Plevnei pana aproape de minister, cand am luat-o in dreapta spre piata matache. N-am dat flash-uri ca eram cu BMW-ul si n-aveam chef de carne . Mi-a placut autocolantul cu wooClub.ro Prietenii stiu de ce. Si evident si cele 2 cu DaewooClub.ro de pe luneta si parbriz. Salutam. PS FlorinRau, bine ai revenit, cam lunga lipsa Vazut si eu ieri un pyf tot pe plevnei. Link to comment
Mircea Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Nubira 2 silver B xx EXD in Buftea, azi pe la ora 4. Dinule, baga omul in club Link to comment
CristiP Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Vazut azi de dimineata pe la 09:00 pe Brainiac pe Bd. Expozitiei, eu tocmai parcasem si eram pe jos, as fi vrut sa tip "beep- beeeeeeep" dar nu cred ca ma auzeai, erai prea concentrat la aglomeratia ca era in dreptul parcarii la Romexpo , oricum salutari. "> Link to comment
Recommended Posts