Brainiac Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Salutare, te-am vazut, dar exact cum ai spus, din cauza aglomeratiei nu am mai apucat sa te salut. Oricum, eu pe acolo trec in fiecare dimineata si ti-am vazut de mai multe ori masina parcata acolo . Link to comment
ovidiuc Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Una bucata OvidiuC, in Targoviste, la volanul unei bucati babane de Octavia ? (eu eram cu piticul meu, aka Bobita ). Sari si tu in fata masinii. Link to comment
Gica Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Nu stiu daca mi-am descoperit un vecin sau nu... Ma gandesc ca fiind duminica adica ieri, parcat undeva prin spatele restaurantului Ozana (sau fostul, nu stiu ce mai e acum acolo), un matiz cu nr. B89MSN, s-ar putea sa fi fost venit la cineva, fiindca e prima oara cand il vad acolo. Atminteri am fi din acelasi cartier... Salutari in orice caz ! Link to comment
CristiP Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Gasit aseara cand am plecat de la servici parcat in spatele meu (pe bd.Expozitiei) un matiz gri B-XX-JKB, sa fie oare SMS?salutari "> Link to comment
SMS Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 (edited) Aha, deci tu erai. Am mai vazut matizul ala de OT de cateva ori. Azi era in fata la ABN... cam aglomerat zilele astea pe acolo. Imi plac usile de la masina ta. Toate. Facem schimb? Edited January 23, 2007 by SMS Link to comment
Mircea Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Pe la ora 14 azi, un matiz argintiu cu autocolant pe luneta in partea stanga jos, parcat la intrarea pe Bdul Expozitiei. Numarul nu se vedea, intrucat era mascat de o pancarta mare. Salutam! Link to comment
CristiP Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Salutari Mircea "> , era pancarta baietilor de la parcare. cam aglomerat zilele astea pe acolo.Imi plac usile de la masina ta. Toate. Facem schimb? Nu stiu ce se intampla, incepand de saptamana asta e foarte aglomerat, ma mai gandesc cu schimbul ala cum facem Si azi dimineata intalnit si salutat Brainiac. Link to comment
Ami Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 (edited) Vazut acum 2 zile pe cheiul Dambovitei, la Izvor Cielo purtator de autocolant pe luneta drepata sus. Conducatorul auto, un domn mai in varsta, nu a reactioanat la salut, ceea ce ma face sa cred ca nu era proprietarul initial. Oricum era atat de pasionat de lectura ziarului, ca a uitat sa mai plece de la semafor. Masinuta era faina. O recunoaste cineva? Edited January 27, 2007 by Ami Link to comment
Mircea Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Fosta masina a lui Tommy oare? El avea autocolant acolo. Link to comment
Tommy Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Nu-i fosta mea masina Sigur Link to comment
Gica Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Parca avea d-ala de 16 V (DOHC) si asta din poza nu pare a fi asa. Link to comment
Tommy Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Da. Asta e model dinainte de 2000. Link to comment
adytza Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Sunt nou nout pe site. O colega de serviciu am vazut ca are matizul cu autocolant...si asa am intrat... (nu i-am zis nimic, inca..) As vrea sa ii fac o surpriza si sa-l lipesc pe matizul meu...de unde pot face rost de un autocolant? Multumesc Link to comment
CristiP Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Vad ca esti din Bucuresti, ar trebui sa mergi maine la intalnire, vezi aici >- Link to comment
stryder Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Azi, pe la Romano-Americana...0T-xx-BLK salutam Link to comment
Leutzu Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 M-am intalnit ieri cu SMS-ul in pasaj la universitate (eram amandoi pietoni ). Link to comment
NFS Posted January 31, 2007 Author Share Posted January 31, 2007 Aha, inteleg ca aveati cite un autocolant pe spinare! Era sa uit... si eu am vorbit ieri la telefon cu Steph si azi cu Zapacitu pe mess! Link to comment
sebian Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 si eu pe mess cu alx si claz Link to comment
alx Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 M-am intalnit ieri cu SMS-ul in pasaj la universitate (eram amandoi pietoni ). In pasajul AUTO? Oau!!! Link to comment
CristiP Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Azi, pe la Romano-Americana...0T-xx-BLKsalutam Salutari, de luni pana vineri o sa vezi masina pe acolo, pe aici am serviciul Link to comment
Leutzu Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Aha, inteleg ca aveati cite un autocolant pe spinare!Era sa uit... si eu am vorbit ieri la telefon cu Steph si azi cu Zapacitu pe mess! De ce sunteti carcotasi Link to comment
CristiP Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Acum 10 minute vazut parcat la Romano-Americana matizache argintiu VL-XX-BFW cu autocolant in stanga pe verticala, salutari si bafta la examene (sper ca am nimerit-o cu examenele) "> Link to comment
SMS Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Suntem 3 deci in zona Ro-Am. Eu ajung pe la 15 sa vad ce am facut la examen... S"> Link to comment
CristiP Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 fftopic: Da, dar voi veniti doar la examene, eu sunt zi de zi Link to comment
Mike1 Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 (edited) Cu siguranta suntem chiar mai mult de 4 (inclusiv eu) care ne facem veacul pe acolo ) Am mai vazut un tico gri cu autocolant acum doua luni.. dar nu am vorbit cu proprietarul. Edited February 2, 2007 by Mike1 Link to comment
Recommended Posts