john Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Incearca si aici (ultimul post, chiar de astazi) : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ndpost&p=140685 Link to comment
BAD_MF Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 fftopic: Andreib acum am vazut ca ai numarul VIP, e alba nubira nu? Te-am vazut in trafic acum o saptamana erai la stop la fundatie..am vazut autocolantul Link to comment
Satori Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 S-o fi facut de la sare. Sau zapada. Link to comment
andreib Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 O mai spal si eu din cand in cand . Deci e gri . Link to comment
laurentziu83 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Auzi Laurentiu, dar ce faci tu asa des prin zona noastra, si mai ales printre blocuri (nu la bulevard)? Pai am niste neamuri care stau intr-un bloc de 8 etaje pe langa Piata Norilor, chiar se vede piata de la geam. In dimineata aia nu mai nimeream sa ajung sa ii iau pe ai mei (eu dormisem in alta parte ) si am ajuns pana in partea opusa. Mi-am dat seama ca daca ies in bulevard ma afund si mai tare, asa ca am intors in dreptul unui tico alb de AG, parcat la un scuar pe mijloc daca imi aduc bine aminte. Am nimerit pana la urma, doar trecusem pe langa locul unde trebuia sa ajung. 1 Link to comment
Mircea Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Azi la Gara de nord, un Cielo Albastru, geamuri fumurii, esapament dublu, priza de aer pe capota motor si autocolant DaewooClub.ro in stanga spate pe luneta. Din pacate numarul nu se vedea de mizerie, iar traficul nu mi-a oferit timp decat sa-i spun ca sunt Mircea de pe DaewooClub.ro. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Probabil ca daca ai fi vazut si numarul te-ai fi prins cine e pe forum . PS: numar de Constanta, nu, si jante de renault? Link to comment
Mircea Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 N-am remarcat Zmeule! Atat ca ma apropiam si vedeam ceva alb in stanga, motiv pentru care am calcat golanul, am dat un flash si l-am facut pe dreapta Vorbea la telefon si ma tot blita unul din spate asa ca n-am avut timp de mai multe... Link to comment
NFS Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Tico mov azi pe Calea Victoriei (pe la ora 16), cu autocolant de interior pe luneta , central sus! I-am vazut numarul dar nu l-am retinut. Si nici n-am putut sa-l ajung sa-l salut! E unul dintre primii pe care ii vad in trafic. M-am mai intalnit cu diversi membrii, dar i-am recunoscut dupa numar! Link to comment
dreaQ Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) Tocmai ma intorcem de la ardaf imi luasem banii de la ei. Ai vederea buna daca ai observat ca e mov (bate spre pământiu ) pe mizeria asta. Ma grabeam ca eram in timpul serviciului. "> PS: azi 15.02 in parcarea de la mec rahova un cielo argintiu cu 2 autocolante (parasolar fata si spate). Era sa ma calce sin vina mea.. ) B81 sau B18. Alezz sau care erai mah Edited February 15, 2006 by dreaQ Link to comment
remix Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Da, el e killeru din Rahova cu Cielo argintiu. Link to comment
Mircea Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 PS: azi 15.02 in parcarea de la mec rahova un cielo argintiu cu 2 autocolante (parasolar fata si spate). Era sa ma calce sin vina mea.. ) B81 sau B18. Alezz sau care erai mah Ai uitat sa precizezi dimensiunea autocolantului... Link to comment
BogdanG Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Era sigur ALEZZ numai el maninca JUNK FOOD > oricum bine ca nu te-a calcat ca lasa urme ireparabile ) Link to comment
Alezz Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 (edited) PS: azi 15.02 in parcarea de la mec rahova un cielo argintiu cu 2 autocolante (parasolar fata si spate). Era sa ma calce sin vina mea.. ) B81 sau B18. Alezz sau care erai mah Unde erai ma??? Mircea,autocolantul mare e istorie de mult timp. Bogdane,doar ciocolata calda,doar atat. Edited February 16, 2006 by Alezz Link to comment
Mircea Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 (edited) Azi ies si eu ca omul din pasaj de la Obor si in fata mea un Cielo cu nr de Olt cu autocolant...Hopaaa zic, uite ca am gasit vreunul din cei carora le-am trimis autocolante sa dea si el o maslina o scobitoare etc )"> Flash, omul nimic! II fac o poza ca zic poate-l scap si nu-mi aduc aminte numarul. Flash din nou, omul se baga in fata mea OK, e timpul pentru o noua abordare adica stanga pe linia de tramvai, depasit coloana, taiat fata la Cielo, spalat luneta sa se vada autocolantul, aprins avariile. Flash din spate, buuun s-a prins ) la prima intersectie am oprit in paralel si am facut cunostinta. MadMax, din Bucuresti ) Edited March 8, 2006 by Mircea Link to comment
Mad MAX Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Mersi pt poza! scuze ca nu te-am observat din prima! Eram un pic somnoros si ma durea si capul ingrozitor ... sper sa ne mai vedem ... "> Link to comment
NFS Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Ai putea chiar sa-i faci un crop , sa-ti tragi un avatar ... sa intri si tu in rindul lumii Link to comment
vio.p Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Am vazut azi un B xx REN (tico) nu cunosc dar avea autocolant DaewooClub.ro Link to comment
pixelconscious Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 (edited) Astazi, la iesirea din Pasajul Unirii spre Universitate, Ford Fiesta (sau Focus!?) negru cu nr de leasing B96X. M-a claxonat, salutat si a mers mai departe. Dupa ce a trecut de mine am vazut autocolantul pe spate. Nu stiu care esti, dar mi-a parut bine sa te vad "> Edited March 16, 2006 by pixelconscious Link to comment
guru Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Autocolantul meu s-a stricat, s-a albit in urma ploilor din ultimele zile. Link to comment
Mad MAX Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Care ai B-80-ERY (matiz verde cu numar tras la imprimanta lipit pe luneta) ??? Suntem vecini ... Link to comment
mafya Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Azi l am zarit pe NFS... la ANAF in parcare... acolo prestezi servicii (lucrezi ) ? Link to comment
Recommended Posts