Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

@Marius, da erai tare stresat vere :) ) nu stiai ce vrea lumea cu tine :D

Am auzit dupa ca ti-ai dat seama de treaba : T R A C T O RRRRRRRRRR, s-a auzit la 3 masini distanta :) )

Edited by BogdanG

Am vazut ieri (tot pe la semanatoarea, spre crangasi) o nubira 2 care avea un autocolant cu daewooclub.ro. I-am dat o avarie si l-am incomodat putin pe pod (deh, trebuia sa cobor si eu) dupa care am alergat putin pe grivita in fata lui :) se recunoaste cineva?

Edited by Mircea

nu cred ca erai tu...parca era numar de B. era neagra.

l.e.: avea niste suporti de numere f misto cu radacini (din pacate). scrisul era in relief, cromat. plus autocolantul de sub numar. geamuri cu folie/ionizate. daca erai tu, eu eram cielo-ul pe care l-ai injurat cand m-am bagat in fata ta, inainte sa faci dreapta pe pod, s-o iei spre grivita :)

l.e.2: sau sa fi fost leganza? jur ca nu-mi amintesc, eram fascinat de suportii aia de numere si de autocolant :)

Edited by florin_pch

c'est tres possible. ti-am zis ca eram fascinat de un amarat de suport si de un autocolant.

l.e.: Traseul din seara asta: Bulevard Iuliu Maniu, coborat Cotroceni, stanga la Municipal, tot inainte pana ajung aproape de Universitate. Apoi o iau frumos invers pe langa Cismigiu si ma hotarasc la fata locului daca o iau pe Cotroceni iar sau pe langa Semanatoarea. Doua ore mai tarziu acelasi traseu, cu intoarcere in jurul diminetii. Atunci e riscul cel mai mare cu mine pe sosea...cand e liber. beware :)

Edited by Mircea

clar era mariuszmc, am vazut acum poza. probabil nici nu-ti amintesti ca am intrat in fata ta pe pod, inainte de bretea. Oricum, f frumoasa masina. De joi ma recunoasteti si pe mine in trafic.

vazut aseara tico pe Iuliu Maniu in jurul orei 20:30. condus agresiv si trecut pe rosu la Apaca. rusinica :)

Edited by florin_pch

Mama lu' SMS se intoarce! :-W

Intalnit Leutzu azi, pe la 14:20, la volanul unui Tico albastru de fite, intrand din DN 1 in Corbeanca/Petresti.

post-3742-1171212189_thumb.jpg post-3742-1171212207_thumb.jpg

N-am claxonat pentru ca intra la idei nenea din masina din fata mea... :D iar din partea lui Leutzu slabe sanse de recunoastere. Iar spunea pe la intalniri ca el credea ca-s mama nu-stiu-cui... Liiceanu, Patapievici s.a... =))

PS Am remarcat hands-free atasat la driver, asa cum cere Codu' rutier.

Cred ca la bunica... :D

LE Regret calitatea pozelor, insa eram atenta la trafic si l-am vazut tarziu. N-am avut timp sa montez trepiedul si sa astept lumina mai buna, iar Ernest era blocat in trafic... :mrgreen:

Edited by Vijelia