MariusZMC Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Intalnit si vorbit putin cu BogdanG " tractoristu' " pe Calea Grivitei. Link to comment
laurentziu83 Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Vazut azi GL xx MAX pe Brailei aproape de 3 star si BR XX LGM pe o straduta aproape de capatul trolebuzulului in Micro 19. Salut George si Max. Link to comment
BogdanG Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) @Marius, da erai tare stresat vere ) nu stiai ce vrea lumea cu tine Am auzit dupa ca ti-ai dat seama de treaba : T R A C T O RRRRRRRRRR, s-a auzit la 3 masini distanta ) Edited February 9, 2007 by BogdanG Link to comment
MariusZMC Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Nu auzeam ce spuneai din cauza...tractorului. Link to comment
florin_pch Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) Am vazut ieri (tot pe la semanatoarea, spre crangasi) o nubira 2 care avea un autocolant cu daewooclub.ro. I-am dat o avarie si l-am incomodat putin pe pod (deh, trebuia sa cobor si eu) dupa care am alergat putin pe grivita in fata lui se recunoaste cineva? Edited February 9, 2007 by Mircea Link to comment
LYM Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Hm ... am facut si eu exact acelasi drum ieri. Ce culoare era nubira? Link to comment
florin_pch Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) nu cred ca erai tu...parca era numar de B. era neagra. l.e.: avea niste suporti de numere f misto cu radacini (din pacate). scrisul era in relief, cromat. plus autocolantul de sub numar. geamuri cu folie/ionizate. daca erai tu, eu eram cielo-ul pe care l-ai injurat cand m-am bagat in fata ta, inainte sa faci dreapta pe pod, s-o iei spre grivita l.e.2: sau sa fi fost leganza? jur ca nu-mi amintesc, eram fascinat de suportii aia de numere si de autocolant Edited February 9, 2007 by florin_pch Link to comment
LYM Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Neagra sigur nu era Poate albastru-metal. Link to comment
florin_pch Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 (edited) c'est tres possible. ti-am zis ca eram fascinat de un amarat de suport si de un autocolant. l.e.: Traseul din seara asta: Bulevard Iuliu Maniu, coborat Cotroceni, stanga la Municipal, tot inainte pana ajung aproape de Universitate. Apoi o iau frumos invers pe langa Cismigiu si ma hotarasc la fata locului daca o iau pe Cotroceni iar sau pe langa Semanatoarea. Doua ore mai tarziu acelasi traseu, cu intoarcere in jurul diminetii. Atunci e riscul cel mai mare cu mine pe sosea...cand e liber. beware Edited February 9, 2007 by Mircea Link to comment
Mircea Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Era Leganza lui MariusZMC. Nubira negre nu sunt decat vreo 50 de bucati la o institutie de stat. In club nu avem decat albastre, argintii, albe si aurii. Link to comment
MariusZMC Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Cred ca eu eram. Am pe spate suport cu litere cromate si in relief pe spate + autocolant sub numar. "> Link to comment
bebelushu Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Vazut ieri in jurul orei 15.30 prin Aparatori pe dadyDei cu al sau 69 (la numar), am mers in spatele tau cu luminile aprinse, dar din cauza drumului denivelat nu ti-ai dat seama de flash-uri. Salut Link to comment
florin_pch Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 (edited) clar era mariuszmc, am vazut acum poza. probabil nici nu-ti amintesti ca am intrat in fata ta pe pod, inainte de bretea. Oricum, f frumoasa masina. De joi ma recunoasteti si pe mine in trafic. vazut aseara tico pe Iuliu Maniu in jurul orei 20:30. condus agresiv si trecut pe rosu la Apaca. rusinica Edited February 10, 2007 by florin_pch Link to comment
Vijelia Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Mama lu' SMS se intoarce! Intalnit Leutzu azi, pe la 14:20, la volanul unui Tico albastru de fite, intrand din DN 1 in Corbeanca/Petresti. N-am claxonat pentru ca intra la idei nenea din masina din fata mea... iar din partea lui Leutzu slabe sanse de recunoastere. Iar spunea pe la intalniri ca el credea ca-s mama nu-stiu-cui... Liiceanu, Patapievici s.a... PS Am remarcat hands-free atasat la driver, asa cum cere Codu' rutier. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Mama, ce poze! Ma astept sa apara si Ernest si cameramanii de la Prima. Nu ne-ai zis cat a stat "subiectul" in Corbeanca. Link to comment
Vijelia Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 (edited) Cred ca la bunica... LE Regret calitatea pozelor, insa eram atenta la trafic si l-am vazut tarziu. N-am avut timp sa montez trepiedul si sa astept lumina mai buna, iar Ernest era blocat in trafic... Edited February 11, 2007 by Vijelia Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Nu ne zice, o sa ii arate doar fata in ceata ca sa ii protejeze identitatea. Ontopic: ieri am zarit Astra de Constanta cu autocolant in Polizu la examene. Link to comment
MethodRO Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Ce sa ii faci mai Zmeule, acolo mi-am mancat 5 ani din viata! Link to comment
Leutzu Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Te salut si eu pe aceasta cale Tanti Vijelie (sorry pt mama lu SMS dar asa am crezut atunci ). Link to comment
CristiP Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Vazut acum 10 minute vizavi de Agronomie in fata la pub-ul "The Gate" un matiz argintiu cu autocolant B-XX-SFX, salutari "> , imi este foarte cunoscut numarul asta Link to comment
Mircea Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 L-am mai vazut si eu si n-a vrut sa se identifice... Link to comment
CristiP Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Aha, deci de aici imi parea cunoscut numarul una bucata arhiva executabila aaa pardon BxxSFX )"> >- Link to comment
MariusZMC Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 @ florin_pch: Tu mi-ai luat fata inainte de pod... Link to comment
florin_pch Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 E vorba de ziua aia de care am amintit si eu mai sus? Sau s-a intamplat iar. Nu de alta dar trec probabil zilnic pe pod. Link to comment
Recommended Posts