Against Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Sa traiesti, Pixel Eram la studente, nu la ASE Link to comment
MariusZMC Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Vazut tico argintiu cu geamuri ionizate B 59 RAK pe la Piata Sudului in jurul orei 12:00. Cine e ? Link to comment
dreaQ Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Vazut iar tico ALP pe sos. berceni. @ALX: cand ai predat masina ai da si ceva explicatii cum ca ar fi posibil sa primeasca ceva claxoane, flashuri, chiar si daca merge civilizat? Salutari mamei tale si sper sa nu injure... )"> Link to comment
Satori Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Vazut AZH in drum spre Alexandria. Link to comment
AZH Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Salutari @Satori!Nici un claxon, flash ceva, pt ca eu nu te-am vazut. Ne opream 5 min si schimbam cateva impresii. Link to comment
shade_mdk Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Mai mai mai ...vreau si eu un autocolant dintr-asta cu dwclub. daca am voie... De trei zile de cand ma plimb prin bucuresti am tot vazut pe la unu pe la altu' ...inclusiv azi dimineata pe DN1 ...era un baietzas cu un ford albastru...Ceva cu B4..961, i-am vazut intai numaru si apoi autocolantu' si m-a distrat (ideea cu numarul nu cu autocolantul) Link to comment
Satori Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 AZH said: Salutari @Satori!Nici un claxon, flash ceva, pt ca eu nu te-am vazut.Ne opream 5 min si schimbam cateva impresii. E a doua oara cand dau de tine in Bucuresti si, de fiecare data, iti vad doar numarul din sparte, tu trecand in sensul opus. ) Claxoanele erau tardive Link to comment
AZH Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 (edited) Pana sa imi raspunzi tu, am refacut tot traseul sa imi aduc aminte daca m-a "incomodat" cineva in trafic, sa imi dau seama cu ce masina erai, dar acum m-am lamurit. Toate cele bune! Edited March 19, 2007 by AZH Link to comment
Mircea Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Intalnit cu George pe stradute pe langa calea dorobanti Vazut de sus autocolantul, claxonat, salutat, salutam si aici! Link to comment
shade_mdk Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 (edited) Brainiac said: B 961 . Salutare "> Mda asta e ,,, acu' vad shi poza de avatar...dar tot ...VREAAAU SI EU UN AUTOCOLAT ...daca nu va e cu suparare.. ("> Edited March 19, 2007 by shade_mdk Link to comment
Ami Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Intalnit pe Calea Victoriei Ticozaur alb cu autocolant mic pe luneta, B - XX - MYC. Flash-uit dar nu a raspuns. Salutam! Link to comment
nonel Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 (edited) Intalnit azi la 11 00 cu Chevrolet Epica (eu eram agentul care a stat la usa) Salutam pe aceasta cale Edited March 30, 2007 by Mircea Link to comment
mike.omega Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Vazut azi de dimineata un matiz verde pe bvd Tomis mergand spre Dacia, era Andrew!(eu eram la vreo 2 masini mai in spate) Salutare colegu, salutare! Link to comment
george39850 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Mircea said: Intalnit cu George pe stradute pe langa calea dorobanti Vazut de sus autocolantul, claxonat, salutat, salutam si aici! Salutare, ma bucur ca ne-am intalnit. Sper ca in fiecare zi cat mai multi sa ne intaklnim in traseu dar din pacate pentru mine ziua nu prea circul cu masina mea. Inca o data Salutare si Fara evenimente! >- Link to comment
florin_pch Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Eu de cand mi-am pus autocolantul nu ma mai intalnesc cu nimeni. Inainte vedeam o gramada pe strada ("> Link to comment
Mircea Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 george39850 said: Salutare, ma bucur ca ne-am intalnit. Sper ca in fiecare zi cat mai multi sa ne intaklnim in traseu dar din pacate pentru mine ziua nu prea circul cu masina mea. Inca o data Salutare si Fara evenimente! Zi drept: mi-ai bagat ceva carne-n frigider pentru claxoane )"> Si NFS te-a mai intalnit ''cateva pagini'' mai in spate. Si el tot cu hyundai Link to comment
dreaQ Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Salutam Mike1, m-a claxonat pe vacaresti i-am vazut suportul inscriptionat.. > am raspuns Link to comment
Mike1 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Si eu care vroiam sa scriu primul...ca l-am intalnit pe DreaQ )"> Salutari >- Link to comment
laurentziu83 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Vazut Breakman pe Basarabiei, facut flash-uri, raspuns, si, 5 minute mai tarziu, vazut USKT la statuie la Gradina Publica. Te-ai mutat in Galati cumva? Link to comment
Mircea Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Sambata seara Citroen c4 cu autocolant parcat in zona pasajul Marasesti, azi tico alb, in zona spitalului floreasca, parcat pe Stefan cel Mare. Salutam Link to comment
steph Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Duminca un matiz verde mai zeu de felul lui facea cumparaturi prin Orhideea. Link to comment
uskt2005 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 laurentziu83 said: Vazut Breakman pe Basarabiei, facut flash-uri, raspuns, si, 5 minute mai tarziu, vazut USKT la statuie la Gradina Publica. Te-ai mutat in Galati cumva? Nu, dar doar ce fusesem la ENA si testam masina, au facut-o sa mearga si mai prost ca la inceput , m-am saturat de mecanici "priceputi" Link to comment
Chip Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Facut cunostiinta cu tico -FLB (daca retin bine) aka Leutzu, la agip la muncii. Sal`tare again Link to comment
Recommended Posts