Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

autocolantul meu este pe bara spate, nu stiu cati l-au vazut in Ploiesti sau in Buc. unde vin destul de des, dar nu joia cand e intalnirea...pana acum nu am mai vazut autocolante cu woo club pe masini, eu am nr. de BZ. deocamdata si nu prea da bine, n-am facut actele pt. ca ma mut in Buc. si le fac acolo .. ps. sa-mi rezervati un nr.

Cica ma zarit azi cineva in trafic... dar nu stiu cine :(

Poate ma recunoaste din descriere: Matiz verde... B .. HVV

PS: Sunt curios cine e.

Azi a fost o zi prolifica :) )

Dupa intalnirea cu Satori si Brainiac (planificata) pe Mantuleasa am intalnit un Tico argintiu cu numere rosii cu autocolant pe parbriz pe centru si pe luneta. A urmat deplasarea de-a lungul Bucurestiului si pe Aviatorilor am intalnit - de data asta parcat- un Kalos rosu 3 usi cu autocolant DaewooClub.ro in partea dreapta a lunetei. So, ID please :)

PS: Sunt curios cine e.

"Cineva" :rolleyes: Pai nu ti-a descris ca era un Santafeu negru? :) ) Facea stinga pe o straduta, eu veneam din fata si urma sa intru pe aceeasi straduta, deci aveam prioritate, dar am vazut matizul verde ca statea cam de multisor acolo si cam incurca circulatia si nu-l lasa nimeni, asa ca i-am dat un flash sa se bage, am intrat dupa el si atunci am vazut autocolantul. Am tras in dreptul lui si am deschis geamul, am zis Salut Daewooclub, un domn s-a uitat cam surprins la mine, asa ca m-am prins ca nu e un membru daewooclub ci doar un membru al familiei :) asa ca m-am tirat. Cind am ajuns la un calculator, m-am prins si cine era ;)

...am zis Salut Daewooclub, un domn s-a uitat cam surprins...

Nu stiam de unde ma cunoaste acea persoana, si e prima data cand cineva din club ma saluta :D ...

Dar ti am mai vazut matizul saptamana asta la anaf ... ai probleme cu aia??? :-/

M-am vazut si eu azi cu un Matiz rosu YLK sau ceva de genul asta la numar pe Stefan Cel Mare. Intai i-am oferit politios loc sa intre in coloana de pe sina de tramvai, atunci am zarit ca are autocolant pozitionat central chiar sub luneta. L-am ocolit mai apoi pe sina de tramvai si i-am intrat in fata unde i-am oferit un elegant gest de avarii. Nush daca s-a prins ca si eu am autocolant avand in vedere formatul aparte si pozitionarea mai putin evidenta.

Care oi fi fost, te salut cu respect !

Alezz, te referi la ticolosul asta ? Daca da, sa stii ca si eu il vad in fiecare zi. Care esti mey stapanul, ia sa te vedem la fata :mrgreen:

post-174-1142977555_thumb.jpg

Acelasi il vad si eu zilnic cand ma duc la munca...odata era un nene acolo, l-am salutat insa se uita la mine...nu cred ca stie de ce. Cred ca a luat masina cu autocolant si nu stie ce e cu el acolo. Trebuie investigat :D

Alezz, te referi la ticolosul asta ? Daca da, sa stii ca si eu il vad in fiecare zi. Care esti mey stapanul, ia sa te vedem la fata :mrgreen:

Image_191_.jpg

Pixel, next time please check si parbrizul. Ceva asemanator cu autocolant si pe parbriz am intalnit si eu pe mantuleasa :)