NFS Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Ce-i aia ANAF? Later edit: Aha... am gasit. Nu, nu lucrez acolo Link to comment
sotto Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 autocolantul meu este pe bara spate, nu stiu cati l-au vazut in Ploiesti sau in Buc. unde vin destul de des, dar nu joia cand e intalnirea...pana acum nu am mai vazut autocolante cu woo club pe masini, eu am nr. de BZ. deocamdata si nu prea da bine, n-am facut actele pt. ca ma mut in Buc. si le fac acolo .. ps. sa-mi rezervati un nr. Link to comment
vio.p Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Cica ma zarit azi cineva in trafic... dar nu stiu cine Poate ma recunoaste din descriere: Matiz verde... B .. HVV PS: Sunt curios cine e. Link to comment
Mircea Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Azi a fost o zi prolifica ) Dupa intalnirea cu Satori si Brainiac (planificata) pe Mantuleasa am intalnit un Tico argintiu cu numere rosii cu autocolant pe parbriz pe centru si pe luneta. A urmat deplasarea de-a lungul Bucurestiului si pe Aviatorilor am intalnit - de data asta parcat- un Kalos rosu 3 usi cu autocolant DaewooClub.ro in partea dreapta a lunetei. So, ID please Link to comment
MariusM Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Pe Aviatorilor eram eu. Cu autocolant de la tine Link to comment
Mircea Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 (edited) Ce ciuda mi-e! Daca stiam, stateam pana veneai te faceam de-o BRRC ). Hai la mai multi! Edited March 17, 2006 by Mircea Link to comment
laurentziu83 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Inca un autocolant azi pe un tico argintiu cu parasolar insane racers in parcare la polivalenta. Stiu cine e. Si cine si-a schimbat becul de faza mica ieri la intalnire? Link to comment
NFS Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 PS: Sunt curios cine e. "Cineva" Pai nu ti-a descris ca era un Santafeu negru? ) Facea stinga pe o straduta, eu veneam din fata si urma sa intru pe aceeasi straduta, deci aveam prioritate, dar am vazut matizul verde ca statea cam de multisor acolo si cam incurca circulatia si nu-l lasa nimeni, asa ca i-am dat un flash sa se bage, am intrat dupa el si atunci am vazut autocolantul. Am tras in dreptul lui si am deschis geamul, am zis Salut Daewooclub, un domn s-a uitat cam surprins la mine, asa ca m-am prins ca nu e un membru daewooclub ci doar un membru al familiei asa ca m-am tirat. Cind am ajuns la un calculator, m-am prins si cine era Link to comment
dreaQ Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 am zis Salut Daewooclub, un domn s-a uitat cam surprins la mine ...salutul sectei o fi zis saracu om... )"> Link to comment
vio.p Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ...am zis Salut Daewooclub, un domn s-a uitat cam surprins... Nu stiam de unde ma cunoaste acea persoana, si e prima data cand cineva din club ma saluta ... Dar ti am mai vazut matizul saptamana asta la anaf ... ai probleme cu aia??? Link to comment
NFS Posted March 18, 2006 Author Share Posted March 18, 2006 Stai ca nu inteleg... TU erai la volan? Link to comment
Mad MAX Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 care esti cu tico alb B-XX-NXU de te-am vazut azi si acum 3 zile in parcare la antena 1? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Si un tico verde cu bare transversale, colorate parca, vazut azi pe la 6 la Ateneu? Link to comment
Alezz Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Un tico argintiu parcat pe langa liceu Motoc...mai spalal frate ca zici ca e abandonat saracu tico... Link to comment
dreaQ Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Mda pe la teve pe la ateneu pe la liceu...ce mai domnle baieti cultivati astia cu autocolante... am si eu.. "> Link to comment
pixelconscious Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Alezz, te referi la ticolosul asta ? Daca da, sa stii ca si eu il vad in fiecare zi. Care esti mey stapanul, ia sa te vedem la fata Link to comment
Alezz Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 (edited) Ala e!!! (urmeaza continuarea de 20 caractere). Edited March 21, 2006 by Alezz Link to comment
remix Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 M-am vazut si eu azi cu un Matiz rosu YLK sau ceva de genul asta la numar pe Stefan Cel Mare. Intai i-am oferit politios loc sa intre in coloana de pe sina de tramvai, atunci am zarit ca are autocolant pozitionat central chiar sub luneta. L-am ocolit mai apoi pe sina de tramvai si i-am intrat in fata unde i-am oferit un elegant gest de avarii. Nush daca s-a prins ca si eu am autocolant avand in vedere formatul aparte si pozitionarea mai putin evidenta. Care oi fi fost, te salut cu respect ! Link to comment
Brainiac Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Salut Kalos rosu, in 3 usi, intalnit azi pe DN1, in Otopeni "> si ii multumesc pentru ca m-a lasat sa intru pe banda a doua, la semafor la Baneasa Link to comment
MariusM Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Salut, eu eram "> . Cu placere Link to comment
Leutzu Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Alezz, te referi la ticolosul asta ? Daca da, sa stii ca si eu il vad in fiecare zi. Care esti mey stapanul, ia sa te vedem la fata Acelasi il vad si eu zilnic cand ma duc la munca...odata era un nene acolo, l-am salutat insa se uita la mine...nu cred ca stie de ce. Cred ca a luat masina cu autocolant si nu stie ce e cu el acolo. Trebuie investigat Link to comment
Mircea Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Alezz, te referi la ticolosul asta ? Daca da, sa stii ca si eu il vad in fiecare zi. Care esti mey stapanul, ia sa te vedem la fata Pixel, next time please check si parbrizul. Ceva asemanator cu autocolant si pe parbriz am intalnit si eu pe mantuleasa Link to comment
mike.omega Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Am vazut astazi in zona Magazinului Tomis din CT un Matiz E bej, cu nr-ul de inmatriculare CT 77 *** cu sticker pe lunet, centrat in partea de sus Cine esti straine? Link to comment
guru Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 (edited) @alx, te-am vazut aseara, treceai cu Modusul pe strada G-ral Berthelot, pe la orele 20. Edited March 30, 2006 by guru Link to comment
Shenck Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Ticolosu lu' peste zace acum la mine in cartier, linga masina Angelei. E usor de recunoscut, e singurul tico cu autocolantul lipit invers Link to comment
Recommended Posts