pixelconscious Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Intalnit azi, duminica, la intersectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu, matiz rosu, fara autocolant sau suporti, dar cu nr: B 54 DWC !!! O fi de-al nostru? Prietena fratelui meu. Link to comment
hawkeye Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Care ar fi fost sansele? Baga repede suporti de numere si autocolant, e pacat la asemenea numar de inmatriculare! Link to comment
Wolfman Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Astazi in Tg. Frumos Nubira argintie ce-l astepta cuminte pe andreib, salutari colegu', data aviatoare chiar opresc sa bem o cafea. Link to comment
LYM Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 (edited) Intalnit azi pe Magheru Matiz albastru cu nr. B-XX-ROK (sau ROC, nu mai retin ). Flashuit, claxonat, salutat ... nu stiu sigur daca m-a vazut ca n-am sesizat niciun raspuns Care esti? Edited July 3, 2007 by LYM Link to comment
laurentziu83 Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Era daewoo, da d-ala 'eftinu', nu? Atunci e emi2009. Link to comment
freemind Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Vazut pe DN1, la Aeroportul Baneasa Tico albastru, B XX LOL dotat cu autocolant pe luneta, ajuns din urma la Piata Presei, dat doua claxoane si salutat! Salutam si aici! Link to comment
NFS Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Intalnit azi pe Magheru Matiz albastru cu nr. B-XX-ROK (sau ROC, nu mai retin ). Flashuit, claxonat, salutat ... nu stiu sigur daca m-a vazut ca n-am sesizat niciun raspuns Care esti? Era daewoo, da d-ala 'eftinu', nu?Atunci e emi2009. Nu neaparat, sunt doi matiji d-astia in Bucuresti (cel putin de care stiu eu). Ambii albastrii, ambii cu ROK la numar... ba mi se pare ca ambii cu 30 si ceva la numar! (normal, nu acelasi "ceva") Prietena fratelui meu. La volan era un... baiat. Ma rog, unde e iubire, sexul nu mai conteaza! Link to comment
LYM Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Am vazut masina din avatarul lui emi2009 si seamana f. mult, numai ca Matizul pe care l-am intalnit eu avea si proiectoare (din alea poloneze) Link to comment
laurentziu83 Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 ba mi se pare ca ambii cu 30 si ceva la numar! (normal, nu acelasi "ceva") Stiam ca ROK-erul in cauza avea un multiplu de 30 la numar. Link to comment
NFS Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Am vazut masina din avatarul lui emi2009 si seamana f. mult, numai ca Matizul pe care l-am intalnit eu avea si proiectoare (din alea poloneze) Emi are proiectoare. Ailalta, nu stiu, eu am vazut-o doar din spate (ca n-am prins-o). Stiam ca ROK-erul in cauza avea un multiplu de 30 la numar. Da, gresala mea. Ambele au 60 si ceva la numar! Link to comment
VAXXi Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 Aveo misty-blue, autocolant custom-made, Ploiesti, intersectie Elena-Doamna cu ... errr ... strada Traian Link to comment
stryder Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Vazut aseara pe la casa radio matiz b-02-sfx...salutam. N-am apucat sa dau flashuri/claxoane pt. ca ti-am vazut autocolantu` in oglinda retrovizoare... Link to comment
nino Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Vazut ieri, 5 iulie 2007, in jurul orei 18:10, Leganza B-86-ZMC prin Slatina, inainte de singurul giratoriu din oras... Salutari, @MariusZMC !!! E a doua ora cand intalnesc un forumist (dupa ce l-am cunoscut pe @john)... Link to comment
EM!L Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Salutari si pe aceasta cale lui lexu`, intalnit in trafic acum o ora la Ciuperca! "> Link to comment
lexu` Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 (edited) salutari si lui emil... apropo... am vazut azi prin oras un matiz galben taxi de pml sau pmi cu autocolant... se simte careva? Edited July 7, 2007 by lexu` Link to comment
steph Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Tico albastru ct 77 flr pe lapusneanu acum 10 minute. Nu am putut sa ma manifest pentru ca nu eram cu masina mea. Salutari Link to comment
steph Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Cielo bleomarin ct 06 vix parcat pe strada Pescarilor in Constanta. Salutari! Link to comment
MCojo Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Bai Stef eu am impresia ca ii cam cauti, nu?! Kakalosi de ce nu gasisi bre?! Link to comment
EM!L Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 am vazut azi prin oras un matiz galben taxi de pml sau pmi cu autocolant... se simte careva? SI eu il vad destul de des! L-am vazut si acum vreo 2 zile la mine pe strada, la o comanda! Cred ca e bayla ! Link to comment
steph Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Mcojo> nu ii caut dar tinand cont ca am venit la mare cu antibiotice nu m-am apropiat de plaja asa ca nu mi-a ramas decat sa bantui prin ct cat despre kalosi nu e timpul pierdut. ps. Cielo e tot in fata geamului pe locul "meu" de parcare. Link to comment
Scoop Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 E a lu Axel.vix mai adu un preten si mutati-l asha ushor ushor Link to comment
Alinutz Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Vazut una bucat JYN fugea pe Spaniei ... salutari ! Link to comment
RaZoR-07 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) "> Salutam virtual "> Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am intors spatele... > Edited July 8, 2007 by RaZoR-07 Link to comment
Alinutz Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 De la semafor de pe Ispirescu te-am vazut, cand ai facut dreapta de pe Calea Bucuresti spre Spaniei. No suparare Link to comment
Recommended Posts