Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Intalnit azi, duminica, la intersectia Calea Victoriei cu Ion Campineanu, matiz rosu, fara autocolant sau suporti, dar cu nr: B 54 DWC !!! O fi de-al nostru?

Prietena fratelui meu.

Intalnit azi pe Magheru Matiz albastru cu nr. B-XX-ROK (sau ROC, nu mai retin :D ). Flashuit, claxonat, salutat ... nu stiu sigur daca m-a vazut ca n-am sesizat niciun raspuns [-(

Care esti?

Edited by LYM

Vazut pe DN1, la Aeroportul Baneasa Tico albastru, B XX LOL dotat cu autocolant pe luneta, ajuns din urma la Piata Presei, dat doua claxoane si salutat! Salutam si aici!

Intalnit azi pe Magheru Matiz albastru cu nr. B-XX-ROK (sau ROC, nu mai retin :D ). Flashuit, claxonat, salutat ... nu stiu sigur daca m-a vazut ca n-am sesizat niciun raspuns [-(

Care esti?

Era daewoo, da d-ala 'eftinu', nu?

Atunci e emi2009.

Nu neaparat, sunt doi matiji d-astia in Bucuresti (cel putin de care stiu eu). Ambii albastrii, ambii cu ROK la numar... ba mi se pare ca ambii cu 30 si ceva la numar! (normal, nu acelasi "ceva") :P

Prietena fratelui meu.

La volan era un... baiat. Ma rog, unde e iubire, sexul nu mai conteaza! =))

Am vazut masina din avatarul lui emi2009 si seamana f. mult, numai ca Matizul pe care l-am intalnit eu avea si proiectoare (din alea poloneze)

Am vazut masina din avatarul lui emi2009 si seamana f. mult, numai ca Matizul pe care l-am intalnit eu avea si proiectoare (din alea poloneze)

Emi are proiectoare. Ailalta, nu stiu, eu am vazut-o doar din spate (ca n-am prins-o).

Stiam ca ROK-erul in cauza avea un multiplu de 30 la numar.

Da, gresala mea. Ambele au 60 si ceva la numar! :)

Vazut ieri, 5 iulie 2007, in jurul orei 18:10, Leganza B-86-ZMC prin Slatina, inainte de singurul giratoriu din oras... Salutari, @MariusZMC !!! E a doua ora cand intalnesc un forumist (dupa ce l-am cunoscut pe @john)...

salutari si lui emil... apropo... am vazut azi prin oras un matiz galben taxi de pml sau pmi cu autocolant... se simte careva?

Edited by lexu`
am vazut azi prin oras un matiz galben taxi de pml sau pmi cu autocolant... se simte careva?

SI eu il vad destul de des! L-am vazut si acum vreo 2 zile la mine pe strada, la o comanda! Cred ca e bayla !

Mcojo> nu ii caut dar tinand cont ca am venit la mare cu antibiotice nu m-am apropiat de plaja asa ca nu mi-a ramas decat sa bantui prin ct :D cat despre kalosi nu e timpul pierdut.

ps. Cielo e tot in fata geamului pe locul "meu" de parcare.