RaZoR-07 Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Intalniri craiovene la greu: Pe Raului, in urma cu circa trei ore, Guru. Eram in coloana si l-am vazut prea din scurt ca sa-l pot saluta. Salutam totusi pe aceasta cale. "> Uelcam bec. Asteptam poze. Link to comment
guru Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Salutam! Te-am vazut, dar prea tarziu ca sa mai reactionez "> Link to comment
Dj_Dark Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 (edited) Espero alb ceva cu NDI la numar cred si autocolant pe luneta astazi la autonet, la volan un domn cu mustata, nu am avut timp de salutat eu veneam, dansul tocmai pleca, eu cu treburi urgente, salutam pe aceasta cale, al meu era parcat chiar langa. Oricum astazi cred ca a fost ziua espero la autonet, cand am ajuns eu erau 4 in service, aproape toate standurile ocupate. Edited July 9, 2007 by Dj_Dark Link to comment
Satori Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 A primariei daca ar fi in sectorul 3. Link to comment
Razv Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Vazutzi lexu si Alinutz aproape in fiecare noapte prin trafic ( lexu chiar in fiecare noapte ) ... : "> Link to comment
laurentziu83 Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 A cui o fi masina asta ? Habar n-am. Link to comment
Mircea Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Tico visiniu azi pe la ora 1 pe splaiul unirii, parcat. Numar ceva cu B...X Salutam! Link to comment
stryder Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Intalnit la Leu, b-xx-viz... salutat Link to comment
Viz Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Salutare stryder...abia dupa ce m-ai salutat am vazut autocolantul Link to comment
Alinutz Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Vazutzi lexu si Alinutz aproape in fiecare noapte prin trafic ( lexu chiar in fiecare noapte ) ... : "> Lol ... se vede ca ti-ai pus ochelari, incepi si tu sa vezi ceilalalti participanti la trafic Link to comment
vio.p Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Ieri, pe Calea Calarasilor, un matiz argintiu cu "DaewooClub.ro" scris cu portocaliu pe bara spate sub numar... Cine e???? Link to comment
CristiP Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Vazut asta seara pe la piata Cosbuc tico alb cu autocolant pe luneta CT-XX-RBL , nu eram cu masina mea si nu m-am manifestat, salutari "> Link to comment
Alezz Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Tico visiniu azi pe la ora 1 pe splaiul unirii, parcat. Numar ceva cu B...XSalutam! SXH? Link to comment
EM!L Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Salutari Perfidus! Ti-am vazut azi Chevy-ul cu autocolant, pe George Enescu, pe la 12! "> Link to comment
LYM Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 (edited) Vazut asta-seara pe str. Sandu Aldea Matiz galben cu autocolant pe bara. Era intr-o stare nu tocmai buna ... Cine esti ? LE: cred ca este fostul Matiz al Ilenei, fiindca avea bara-spate lovita pe partea stanga (nu apare in poza) Nr. de inmatriculare de pe spate il avea in geam Edited July 12, 2007 by LYM Link to comment
stryder Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Tico alb b-71-toe (sau tpe, nu retin) aseara pe la ora 7 la Spitalul Floreasca. Am dat doua claxoane subtile dar erai prea concentrat sa gasesti un loc de parcare Salutam Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 LE: cred ca este fostul Matiz al Ilenei, fiindca avea bara-spate lovita pe partea stanga (nu apare in poza)Nr. de inmatriculare de pe spate il avea in geam El este. E asa de cateva luni bune. Sau poate l-a mai lovit itnre timp. Cand l-am vazut eu ultima data avea numarul totusi pe bara. PS: Ai fost la o bere de l-ai vazut? Link to comment
mike.omega Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Am vazut un cielo alb cu ceva "kit aerodinamic" pe el, cred ca e disponibil la Nicu Barbu, cu nr BZ ... ZGB sau ceva de genu. Avea 2 autocolante sus pe luneta. Cine e?! Link to comment
EM!L Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Salutari si aici Vialy! Vazut azi, in 1 Mai (pe o straduta langa Ciuperca). "> Link to comment
Alinutz Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Vazut azi una bucata Kalos rosu ca al lu' lexu cu 07-pzb sau ceva de genul asta, la OMV de la pod, cu semnul de incepator si autocolant luneta jos stanga ... Care esti ?! Link to comment
Mircea Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 (edited) Intalnit cu XXL, Nubira 1 wagon, alba, echipata regulamentar -suporti si autocolant, pe soseaua de centura, intre Voluntari si Pantelimon, azi pe la 11. Vazut tarziu, claxonat, dar nu cred ca m-a observat. Salutam! Edited July 15, 2007 by Mircea Link to comment
Recommended Posts