LYM Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Bai Mircea, cum naiba faci de te intalnesti cu atatia forumisti? ca eu de-abia am intalnit 2 intr-un an de zile ) Link to comment
tolin Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 El imparte autocolantele si apoi ii verifica, sa vada ca respectivii le-au pus. Link to comment
george03 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Vazut azi in parcare la Polivalenta (in Braila ) una bucata Nubira II argintie, echipata "regulamentar" cu suporti si autocolant. Care esti ... ca dupa numar nu te gasesc Link to comment
laurentziu83 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Da detalii despre numar de inmatriculare, etc, ca n-avem cum sa-l identificam. Daca era de Galati, era un "switch" mai antic? Link to comment
andrew Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Ieri in parcare (mai mult pe langa defapt) Matiz argintiu cu numar de Bucuresti( CEN parca, dar nu sunt sigur). Avea pe usa un autocolant cu Zexstar si autocolantul cu daewooclub pe luneta, sus in stanga. Concediu placut! Link to comment
closchkutza Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 (edited) Am vazut in seara asta un Zmeu_Rau pe calea Dorobanti, in fata la Honda, aproape de ING. Incepuse sa faca manevrele de a iesi din parcare si apoi a disparut vijelios. Salut pe aceasta cale. "> L.E: Eu eram pieton. Edited July 16, 2007 by closchkutza Link to comment
Mircea Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Bai Mircea, cum naiba faci de te intalnesti cu atatia forumisti? ca eu de-abia am intalnit 2 intr-un an de zile ) Pai, pe tine te-am chemat la Buftea, nu? Circul mult Link to comment
Zmeul cel rau Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Am vazut in seara asta un Zmeu_Rau pe calea Dorobanti, in fata la Honda, aproape de ING. Incepuse sa faca manevrele de a iesi din parcare si apoi a disparut vijelios. Salut pe aceasta cale. "> L.E: Eu eram pieton. Heeey, nu am disparut atat de vijelios. Cat de cat, acolo, sa nu incomodez traficul... Oricum, ma recunosc. Salutare! Link to comment
george03 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Da detalii despre numar de inmatriculare, etc, ca n-avem cum sa-l identificam. Daca era de Galati, era un "switch" mai antic? Era numar de Braila, dar cum proprietarul nu l-a trecut la profil ... nu-l dau eu de gol In vorbe ... e un vrajitor ghinionist ... hai curaj ... care esti ???? Ar putea fi e2k ... ca el are SX ... iar masina era Nubira II SX ... Link to comment
EM!L Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Vazut azi in B. la intersectia Banu Manta cu Ion Mihalache, pe la 11:30, Cielo alb cu autocolant! Din pacate i-am uitat numarul . Salutari! Link to comment
Alinutz Posted July 18, 2007 Share Posted July 18, 2007 (edited) Salutam pe guru, vazut ieri pe la 21:30 in zona Institut "> Edited July 18, 2007 by Alinutz Link to comment
pixelconscious Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Astazi am intalnit o Epica bej, cu nr de leasing. Soferul m-a salutat, am salutat inapoi din reflex dar nu-mi dau seama cine era la volan. Hawkeye, masina ta a facut pui? Link to comment
hawkeye Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Eu am fost vinovatul Cu ochii la gropi si alte obstacole de pe strada aia obscura am vazut suportii de numere in ultimul moment. Oricum, erai foarte nedumerit cine si de ce te-a salutat )"> Link to comment
pixelconscious Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Bata-te norocul sa te bata Nu ti-e mila de masina sa o chinui prin santurile alea? Asta seara am trecut din nou pe-acolo si am vazut ca le-au reparat.. adica le-au umplut cu nisip Link to comment
Scoop Posted July 19, 2007 Share Posted July 19, 2007 Si vor ramane reparate pana la prima ploaie Link to comment
hawkeye Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Nu ti-e mila de masina sa o chinui prin santurile alea? Sincer, nu prea. Nu e ea SUV sa pot sa merg pe oriunde cu ea dar nici dacie nu e sa se strice la prima groapa De-aia sunt masini coreene, sa fie rezistente si fiabile, nu? "> Link to comment
Chip Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 (edited) In parcare la victoriei, pe la 1 am, vazut c4 b-xx-sdl (parca) cu autocolant "dwc.ro". N-am salutat live ca eram in trecere si n-aveam cum sa ma opresc. Sal aici! Edited July 22, 2007 by Chip Link to comment
EM!L Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Salutari colegului L`amour! Vazut Espero-ul alb, azi pe la 12, in parcare la Selgros! "> Link to comment
RaZoR-07 Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 "> Salutam Gizmo. Azi, putin inainte de 08:00, la semafor la Casa Stiintei. "> Link to comment
steph Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Intalniri de weekend pe litoral... In Ct pe bulevardul Mamaia undeva vineri seara pe la 10 un matiz rosu ( ct 77 swd parca ) Posesorul mi-a spus ca asa a cumparat masina. In fata la Gossip in Mamaia un Kalos visiniu cu autocolant chevroletlclub central sus pe luneta. Nu am vazut numarul. Inainte de Faclia am fost reperat de Zmeul cel rau care venea spre mare ... fericitu` La km 15 depasit de BogdanG. Aici a fost mai greu de observat dar antena de tirist la salvat. ) Salutari la toata lumea. Link to comment
sebian Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 77SWD e fosta masina a fostei mele... Link to comment
steph Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Sweet dreams? Eu unul asa am tinut minte numarul. ) Link to comment
sebian Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Habar n-am, avea numar de boocale cand a vandut-o...asta e numarul pe care si l-a ales noul proprietar Link to comment
MCojo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Vazut asta seara in drum spre Carr4 Matizel rosu ca focu' TR-07-AIM... 2 domnisoare pareau a fi in masina... Venirati la mare si nu dat pe la intalnirile locale?! Macar asa, sa mai ingrosam randurile "membrelor"... Link to comment
sebian Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Tu te-ai saturat de mincare gatita acasa? ) Link to comment
Recommended Posts