NFS Posted July 30, 2007 Author Share Posted July 30, 2007 Azi pe la 18:00, in apropiere de piata Alba Iulia, un Matiz galben ca al meu, cu autocolantul pus la fel ca mine (vertical pe stinga lunetei) - am avut senzatia ca ma uit la masina mea ) - n-am vazut numarul ca eram in viteza, in schimb am remarcat un portbagaj suspendat (d-ala de sirma). Care mi-ai clonat matizu'? Link to comment
elprypas Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) Niste suporti pt numere cu DaewooClub.ro mai exista? Vreau si eu un set(adica 2 suporti)! Colantul l-am pus la locul lui dar acum imi trebuie suporti ca s-au rupt ai mei cei originali! Edited July 31, 2007 by Mircea Ma disperi! Nu mai folosi limbaj IRC, ca incep sa umblu la butonul rosu.... Link to comment
LYM Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 (edited) @NFS - matizul descris de tine seamana cu cel al prietenei mele. Din motive de upgrade, acum se afla in posesia tatalui ei. B-93-RAT are nr. si nu, nu are cont pe forum PS: nu ma intreba ce cara pe portbagajul ala ca nu stiu ) Edited July 30, 2007 by LYM Link to comment
KumKum Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Intalnit la Sovata in fata vilei Romtelecom: S-a intimplat si o intilnire Bacau-Galati la Sovata. Salutam si aici. Si a fost frumos,discutii despe masini in general si diverse, stropite cu cate un pahar de vin rece de Bacau. Imi pare rau ca eu nu am putut sa'i fac si eu o poza albisoarei lui Adicez(ce a mai umblat omul asta de dimineata pina seara tarziu,doar atunci reuseam sa ne gasim). Link to comment
mike.omega Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Am vazut sambata(28.07.2007) pe la ora 11, in Slobozia, un espero visiniu, cu MIG la numar, care esti?! Link to comment
VAXXi Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showuser=1439 , evident Link to comment
CristiP Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Si eu l-am vazut saptamana trecuta, m-am distrat tare cand am vazut numarul ) Link to comment
mike.omega Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Tico cu LOL, ID please Il tot vede lumea de mai bine de un 1 an insa nimeni nu stie cine e @Vaxxi: evident Link to comment
freemind Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Intalnit azi la Piata Chibrit Matiz rosu, THY, Mircea? Salutat discret, sper sa nu spuna pe aici ca eram cu o bruneta in creapta ca ma omoara Micuta. In Baneasa, duceam bruneta acasa,vazut parcat Tico Alb cu autocolant pe luneta, B xx UYV, care esti? Edited August 2, 2007 by freemind Link to comment
Mircea Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Nu eram eu. Matizul meu este superinscriptionat si nu prea am mai mers cu el in ultima vreme. TNY cumva? Este fratele meu, SmartTony Link to comment
freemind Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) E foarte posibil sa incurc asa cum spuneam si mai sus, in trafic mai fur si eu un pui de somn dar exista o asemanare care ma ducea cu gandul la tine "> Edited August 2, 2007 by freemind Link to comment
Mircea Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Uite asta e masina, ca sa-ti reimprospatez memoria Link to comment
EM!L Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Intalnit pe 30 iulie, Cielo verde de DJ cu autocolant in zona Cozia, iar ieri pe la Voineasa am vazut masina lui Scorpion! Salutari "> Link to comment
Alezz Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 IN curand poze cu primul Logan autocolantat DaewooClub.ro > Link to comment
ileana Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Primul a fost Loganul rosu, de la Bicaz, anul trecut. Caruia a facut o adevarata declaratie de dragoste Laurentiu Link to comment
Mircea Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Espero alb cu JUS, azi pe la 17,30 in Buftea. Care esti? Link to comment
EM!L Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Vazut azi dupa-amiaza in zona English Park masina lui Lexu`, si tot azi pe la 17:00 Chevy albastru pe la Teatru si apoi pe la Orange. Cred (da' nu sunt sigur) ca era Mishu !Oricum era ocupat n-a raspuns la salut! Salutari si pe aici! Link to comment
uskt2005 Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Vazut azi la Tudor Vladimirescu, in trafic (sper sa nu gresesc) pe BAD MF, nu am avut timp de salut in schimb am vazut in mers jantele(chiar sunt super) Salutari Link to comment
Alezz Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Espero alb cu JUS, azi pe la 17,30 in Buftea. Care esti? Cu stima Costel Link to comment
stryder Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 (edited) Vineri, pe la ora 7 seara vazut aveo argintiu aproape de unirea...am stat cateva secunde in spate...dar 2-3 flashuri + un claxon dar nu cred ca ai observat N-am apucat sa fac o poza clara pt. ca ai trecut pe banda a doua si te-am pierdut Salutam! "> Edited August 5, 2007 by stryder Link to comment
nonel Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Vazut azi pe Sos. Alexandriei un Tico Gri metalizat cu multe colante Daewooclub pe el cu numarul 36 NFG sau NEG. Salutam pe aceasta cale. Link to comment
steph Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ami daca te intrebai cine ti-a ridicat stergatorul stang in Brasov duminica eu am fost Salutari lui Zeu care a trecut cu xux-ul din dotare azi pe la Kogalniceanu. Link to comment
Ami Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Ami daca te intrebai cine ti-a ridicat stergatorul stang in Brasov duminica eu am fost Atunci retrag urarile "de bine" si pupam... Vazut ieri, pe B-dul 1 Mai din Bucuresti matizel galben cu autocolant pe luneta B 09 YUV si branduit cu "www.traianelectronic.ro". Salutari! Link to comment
Recommended Posts