Dj_Dark Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Vazut azi espero alb B-XX-CEE pe Camil Ressu cu muzica si stil mai nervos, salutam, cu cine avem onoarea? Si mai zilele trecute domnul Mircea pe la 1 mai impreuna cu toba lui rasunatoare Link to comment
Mircea Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Salve, nu te-am observat Salutam ticozaurus rex , pe langa spitalul 9 azi dimineata Link to comment
Ami Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 "Ochit" Cielo albastru cu autocolant si suporti Daewooclub B-27 -NFR in parcare la Biserica Amzei. Salutam! "> Link to comment
Mircea Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 N-aveai cum, eram pieton. Aha, de-aia ai auzit toba Altfel nu se-auzea de ale tale Link to comment
Dj_Dark Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) :> Astept o intrecere de decibeli Edited August 10, 2007 by Dj_Dark Link to comment
Mircea Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Salutam pe LYM. Azi pe Magheru. Flashuit, claxonat, dar era prea adancit in cotiera ca sa vada. In alta ordine de idei: bah, care mi-ai saltat stergatorul azi in parcare la unirii? Link to comment
Mircea Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Bine tinere... Un telefon nu dadeai sa faci cinste cu o cafea Poate te-mpingea aghiuta sa scrii ceva cu destu'n praful de pe masina... Link to comment
LYM Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 (edited) Salutam pe LYM. Azi pe Magheru. Flashuit, claxonat, dar era prea adancit in cotiera ca sa vada. Unde erai bre? chiar nu te-am ginit (probabil eram cu haosu` dat tare). Salutam acum "> (data viitoare sa scoti capul pe geam sa te vaz) Edited August 10, 2007 by LYM Link to comment
Mircea Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Pe contrasens, banda 3, cu matizul. Ti-am dat flash-uri cu 50 m inainte de a ne intersecta si claxon cand ai trecut pe langa mine... Link to comment
LYM Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ce ochi de vultur ai, daca m-ai vazut de pe contrasens ) Link to comment
elprypas Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Avem cumva o leganza sau o nubira neagra de Bucuresti cu GMG la numar si pe fata are neon mov in jurul numarului? Mi s-a parut ca am vazut un autocolant pe masina. M-am intersectat pe DN1 la iesire din comarnic eu circulam catre brasov. Daca e printre noi salutam pe aceasta cale Link to comment
stryder Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 (edited) Intalnit azi dimineata cielo b-xx-wsm...salutam Ai ditamai autocolantu` cu dclub pe luneta Edited August 12, 2007 by stryder Link to comment
Mishu Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Vazut azi dupa-amiaza in zona English Park masina lui Lexu`, si tot azi pe la 17:00 Chevy albastru pe la Teatru si apoi pe la Orange. Cred (da' nu sunt sigur) ca era Mishu !Oricum era ocupat n-a raspuns la salut! Salutari si pe aici! Damn, trebuie sa-mi iau ochelari Sau sa vin la intalniri sa va recunosc si eu Link to comment
Mircea Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Vazut pe 1 mai fosta nubira a lui dinoc. Inca se pastreaza bine. Link to comment
LYM Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 (edited) Vazut pe 1 mai fosta nubira a lui dinoc. Inca se pastreaza bine. Frumoasa! Am vrut s-o cumpar eu, la un moment dat, dar cerea prea mult pe ea si n-am avut bani atunci Edited August 13, 2007 by LYM Link to comment
steph Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Lady in Brasov weekendul trecut. Initial am vrut sa ii fur autocolantul dar m-am multumit sa ii ridic un stergator. Link to comment
Ami Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 (edited) @Steph...Multumim ca nu ai sacrificat autocolantul...cu atat mai mult cu cat se pare ca e cam penurie... Edited August 13, 2007 by Ami Link to comment
LYM Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 (edited) A cui este/a fost masina asta? Avea autocolant, am abordat soferul la un stop dar habar n-avea pe ce lume e; a spus ca "de-acolo e masina" Edited August 15, 2007 by LYM Link to comment
Mircea Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Kalos Hatch visiniu cu numere de leasing, azi pe la ora 14:30, pe Stirbei Voda, in dreptul aproape de intrarea in parcul Tineretului. Salutam Link to comment
Mircea Posted August 17, 2007 Share Posted August 17, 2007 Ieri asa: Remix, un coleg al lui cu un cielo bej cu autocolant si suporti (sorry, dar n-am retinut cum te numesti ), apoi un tico alb prin zona Lucretiu Patrascanu. Link to comment
Recommended Posts