Mircea Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Nu, suportii erau Daewoo, cel putin in spate. Si avea si deflectoare de aer. Link to comment
Mike1 Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Wasn't mine then Al meu are eleron spate si capace originale )"> Edited September 1, 2007 by Mike1 Link to comment
MCojo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 ... in Mamaia, zona La butoaie, ... Sa inteleg ca ai fost in zona si nu ne-ai calcat prin batatura la intalnire?! Link to comment
mike.omega Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Evident, desi promisese ca arunca un buzdugan cand ajunge pe la mare Link to comment
MCojo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 fftopic: Zmeuleee ii taiasi coada la buzdugan?! Link to comment
adenepenthe Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 În sfîrşit am văzut primul daewoo cu autocolant în Tm. E vorba de un cielo gle, număr 04-JRR în parcare la Autohertz. Care eşti? Link to comment
stryder Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 (edited) Azi dimineata o dacie solenta rosie cu autocolant mare "insane" + unu mai mic cu daewooclub...am dat 2 flashuri dar n-a schitat nimic salutam B-xx-VME Edited September 3, 2007 by stryder Link to comment
uskt2005 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 dacie solenta rosie Posibil membrul solentar marius_eugen Link to comment
steph Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Inca nu s-a gandit nimeni sa ii dea stickerul jos? Link to comment
SMS Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Dar pe B... JKB nu l-a mai vazut nimeni? (cei de la AAA l-au pastrat la vanzare cu tot cu autocolant...) Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Inca nu s-a gandit nimeni sa ii dea stickerul jos? Cu tot cu geam? Link to comment
Mircea Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Mai, mai, mai ce va mananca pielea... Cam mult off-topic nu vi se pare? Nu mai sunt in concediu fftopic: Mike stiai perioada cand sunt la mare, ti-am zis-o. Si stiai si locatia. Si sunt si mai sigur ca stiai si din alte surse, nu-i asa? Mcojo, am stat in Venus si am fost cu Steff si nu prea am avut mobilitate In plus, am uitat acasa pda-ul cu lista si numerele de telefon, asa ca ma rugam sa-si aduca aminte Mike si sa ma sune Link to comment
Brainiac Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Salutam Kalosul HB argintiu care m-a claxonat ieri langa piata Domenii. Nu am apucat sa te vad decat cu coada ochiului, dar am reperat totusi autocolantul. Ala cu Civicul din spatele meu era Sato Link to comment
zapacitu Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 M-am prins. Dadea Sato din maini in spatele tau de zor.Asa mi-a atras si mie atentia. Nu credeam ca m-ati vazut. Salutam pe amandoi. Link to comment
Satori Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Sorry... eu cautam cum se inchide muzica. Salutari! "> Link to comment
eugen2005 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Care mi-ai ridicat astazi stergatorul drept in parcarea din spatele sediului central al BCR din Alexandria? Link to comment
laurentziu83 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 (edited) Ala caruia i-ai blocat masina. Edited September 4, 2007 by laurentziu83 Link to comment
bebelushu Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Vazut ieri pe la ora 17.00 pe strada Batistei pe pixelconscious, aveam luminile aprinse, am dat flash-uri, claxoane, ti-am facut cu mana, cu picioru, am tipat la tine, m-am oprit exact in dreptul tau (veneam pe contrasens) si nimic, nu m-ai vazut, priveai inainte, spre viitor. Trebuia sa cobor sa fac un dans din buric sa ma vezi si pe mine? Salut aici. "> Link to comment
magnet Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Tico verde b-xx-SIJ (portbagaj pe capota ) pe Berceni...sta de ceva vreme acolo...poate indentific si eu propitaru...ca doar suntem vecini.. Salutari pe aceasta cale... Bafta baieti si fete... Link to comment
MCojo Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 (edited) Mcojo, am stat in Venus si am fost cu Steff si nu prea am avut mobilitate In plus, am uitat acasa pda-ul cu lista si numerele de telefon, asa ca ma rugam sa-si aduca aminte Mike si sa ma sune fftopic: Mi-am inchipuit ca Steff te va tine intr-un loc, anul viitor deja ai sa te "plictisesti" cat ai sa alergi dupa el. Pe Mike il trag eu de urechi pentru ca a stiut si nu a spus nimic ca esti prin zona. Vazut ieri in trafic si salutat in Bucuresti pe un tico alb B-15-MYC. Am speriat soferul care a reactionat "nu stiu dom'le nu e masina mea..." Edited September 5, 2007 by MCojo Link to comment
pixelconscious Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Vazut ieri pe la ora 17.00 pe strada Batistei pe pixelconscious (...) Bebelushu, mii de scuze dar nu te-am observat.. trec foarte des pe-acolo, eram cu o masina mai mare sau cu Cielo? Ieri dimineata l-am filat un pic pe Hawkeye pe la P-ta Victoriei... te grabeai stimabile, te grabeai Link to comment
Razv Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Mi'a dat blitzuri acum cateva zile un kalos printr'o localitate din Dolj .. Valea Stanciului ... se simte cineva? Link to comment
bebelushu Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Pixel erai cu Cielo, ca si asa e straduta ingusta, daca erai cu aia mare ma vedeai sigur, ca eu nu mai aveam loc de tine sa trec. "> Link to comment
nonel Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Vazut azi pe Dumbrava Noua masina colegului JMU . Salutam pe aceasta cale. Link to comment
Recommended Posts