vio.p Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 NFS... ieri pe la 17 eram in paraler (tu pe banda 1 eu pe 3) ... pe splai ... am dat semnale sonore...dar degeaba... (eram cu un mondeo ) Link to comment
hawkeye Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 pixelconscious said: Ieri dimineata l-am filat un pic pe Hawkeye pe la P-ta Victoriei... te grabeai stimabile, te grabeai Cutia automata e de vina In ce directie ma grabeam ca de obicei pe Aviatorilor e radar (desi de vreo 3-4 luni nu a mai fost) iar pe Ana Ipatescu/Calea Victoriei nu prea poti sa te grabesti. Link to comment
NFS Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 (edited) vio.p said: NFS... ieri pe la 17 eram in paraler (tu pe banda 1 eu pe 3) ... pe splai ... am dat semnale sonore...dar degeaba... (eram cu un mondeo ) Si eu cu ce eram? Ca daca zici Matiz, l-ai claxonat pe tata! Io l-am atentionat sa se uite dupa forumisti... )"> Edited September 7, 2007 by NFS Link to comment
guru Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) NFS, da' mama nu circula prin Craiova? Ca mai vad pe aici un Matiz galben NFS, condus de o doamna cu ochelari. Edited September 7, 2007 by guru Link to comment
vio.p Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 NFS said: Si eu cu ce eram? Ca daca zici Matiz, l-ai claxonat pe tata! Io l-am atentionat sa se uite dupa forumisti... )"> Erai cu SF-ul Link to comment
mike.omega Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 CT 07 SWB, Matiz rosu, azi in parcare la Carrefour, cine e?! Link to comment
steph Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 E un tip care asa a luat masina. Am dat si eu peste el in vara asta Link to comment
Ami Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Salutat acum o ora Mike 1 pe Mihai Bravul. Salutam din nou! "> Link to comment
ileana Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Tico alb aseara in zona Big Berceni, B 27 ERB, parcat neregulamentar Salutam! Link to comment
BogdanG Posted September 8, 2007 Share Posted September 8, 2007 Chip said: Vazut azi pe splai -in dreptu' Tribunalului- megane variant, culoare albastru inchis, B-xx-BFL (cu autocolant dwooc.ro in dotare) . Salutari aici, ca n-am apucat sa-ti dau flashuri... Ala era Sharpe, daca ai statie il gasesti in canalul 22 Link to comment
CristiP Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Vazut ieri dupa-amiaza in "parcare" la Romexpo B-37-ZLI, salutari "> Link to comment
Mike1 Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Ami said: Salutat acum o ora Mike 1 pe Mihai Bravul. Salutam din nou! "> Salutam cu un pupic pe Ami Link to comment
EM!L Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 Salutari vialy - vazut asta seara pe la 22:00 la parcul N. Romanescu. N-am apucat sa iti dau blitzuri ca ai depasit coloana si ai facut stanga pe Unirii . Si pe la 22:30 vazut masina lui Lexu` parcata pe o straduta in Sarari (pe langa Apollo), salutari "> Link to comment
LYM Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Intalnit pe pesteimputit ieri dimineata, salutat, dar era confuz rau de tot ) Link to comment
EM!L Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Salutam Scorpion! "> V-am vazut astazi masina, in jurul orelor 12:15, pe Romain Rolland! Link to comment
rm.popa Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 LYM said: Intalnit pe pesteimputit ieri dimineata, salutat, dar era confuz rau de tot ) Păi peştele... de la cap... Link to comment
NFS Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Sambata, pe Bd. 1 Mai la intersectia cu Turda, Tico verde inchis Bxx TIX, cu avariile in functiune. TIX? Link to comment
stryder Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Intalnit azi dimineata pe aztec pe Magheru flashuit, claxonat, salutat Tot azi, pe seara, vazut pe strada Berthelot una bucata matiz rosu cu autocolant pe luneta. Am trecut repede si n-am apucat sa vad numarul "> Si mi se pare ca acum cateva zile SMS s-a postat paralel cu mine la iesire din parcul Iride si m-a intrebat ceva...din pacate n-am inteles ce, poate ma lamureste aici (corsa negru cu numere rosii de craiova, sper ca el era) Link to comment
Ami Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 stryder said: Tot azi, pe seara, vazut pe strada Berthelot una bucata matiz rosu cu autocolant pe luneta. Am trecut repede si n-am apucat sa vad numarul "> Eu eram, lucrez la Radio!!! "> Link to comment
george03 Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Una bucata MIG de Slobozia ... adica Espero visiniu cu autocolantu' in frunte ... adica migrosoft ..., a intrat in spatele meu la Drajna ... i-am facut semn cu avariile, nu cred ca s-a prins ... asa ca putin mai incolo i-am (cam) taiat fata intr-o depasire Daca nu s-a prins e si vina mea am ramas fara autocolant in urma unor operatiuni "cosmetice" ... acum mai am numai suportii de numere branduiti. Link to comment
magnet Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 (edited) astazi la ora 12 pe regina elisabeta chevrolet epica argintiu cu suporti de numere chevroletclub.ro...salutam cu ceva flasuri(eu din aveo rosu...in curand si cu suporti)...pe urma stimabilu a parcat la hotel horoscop..claxonat...presupun ca era hawkeye...salutari pe aceasta cale.. Edited September 12, 2007 by ovidutz Link to comment
ileana Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Ieri seara, in zona aeroportului Baneasa, intalnire cu un mare @mahar, salutat, schimbat cateva vorbe ca era coloana la semafor. Link to comment
hawkeye Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 ovidutz said: astazi la ora 12 pe regina elisabeta chevrolet epica argintiu cu suporti de numere chevroletclub.ro...salutam cu ceva flasuri(eu din aveo rosu...in curand si cu suporti)...pe urma stimabilu a parcat la hotel horoscop..claxonat...presupun ca era hawkeye...salutari pe aceasta cale.. Regina Elisabeta era de fapt Regina Maria )"> Ma pregatisem sa spun ca nu am fost eu dar din cate stiu nu mai e alta Epica cu suporti, cu atat mai mult argintie. Salutari si aici. De claxonat nu aveai nici o sansa sa-mi atragi atentia deoarece toti claxonau ca turbatii, nu stiu ce s-a intamplat de era asa blocat pe acolo. Link to comment
magnet Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 @hawkeye...se pare ca m-am grabit cu "reginele"...frumoasa masina...nu am vazut prea multe pe stradutele noastre... ... Salutari, Ovidiu Link to comment
TanoG Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Lacetti B ... de culoare verde ou de rata, astazi pe la 11.30, pe bvd Dacia 140 Salutam TanoG Link to comment
Recommended Posts