Ami Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Bre, daca tot ne incingem spiritele, macar haideti sa o facem pentru ceva care sa merite galceava! Cat despre topicul asta, eu un postez aici pentru ca ma bucur sa intalnesc alti membrii in trafic, oriunde m-as afla. Nu am dat pana acum de nimeni care sa fi fost deranjat de faptul ca a fost mentionat aici. Link to comment
laurentziu83 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Asadar topicul poate sa ramana in continuare. Pe cine am mai vazut azi? Link to comment
iulia Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Eu vad miercurea fosta masina a lui Sato la film, in Mall Vitan. E foarte consumatoare de filme . Doar ca ea sta frumos in parcarea acoperita, pe la primul nivel. Pe posesor nu-l stiu. Link to comment
laurentziu83 Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 http://www.orange.ro/film/cinema-ro.html Link to comment
Jinx Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Eu vad miercurea fosta masina a lui Sato la film, in Mall Vitan. E foarte consumatoare de filme .Doar ca ea sta frumos in parcarea acoperita, pe la primul nivel. Pe posesor nu-l stiu. posesorul este eu "> De unde stii ca este consumatoare de filme..poate este consumatoare de restaurante fitzoase Link to comment
Satori Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Si de rampe'n scut. Sa nu uitam ) Link to comment
CrisR Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Tata cu Kalosu' a fost interpelat si claxonat azi de un Peugeot cu RZB in coada numarului ( parca). Cand a venit acasa mi-a zis ca s-a prezentat ca fiind Nelutzu . Identificat ulterior drept Leutzu. Salutari! ( nu dam cadou pt botez :- ). Link to comment
EM!L Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Astazi pe la 13:15 vazut Lexu ce se indrepta spre Craiovita, pe strada G Enescu in dreptul Lukoil-ului de aici, iar pe la 14:30 am vazut masina lui Scorpion parcata in fata Bancpostului din centru. Salutarii pt. ambii "> Link to comment
elprypas Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 Salutam NT 83 SYM parca ... vazut azi in parcare pe kogalniceanu ) in fata primariei . Link to comment
Juliaen Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 @elprypas: Salutari, asemenea! Sa vedem daca o sa mai recunosti masina, in curand o sa aiba numere de Brasov! Cu respecte, NT-83-SYM, curand BV-xx-SIS Link to comment
elprypas Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Iti recunosc bolidul dintr`o suta. ) Link to comment
tolin Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 ... in Bv sunt 200.000 de autoturisme. Link to comment
claz Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Nu conteaza... omu' vrea neaparat sa fie recunoscator. Link to comment
Mad MAX Posted October 5, 2007 Share Posted October 5, 2007 Zarit prin multime asta seara in cadrul unui anume spectacol pe Vaxxi si Abram Burel. Salutam. Link to comment
elprypas Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 CLazule masina ramane aceeasi numerele se schimba deci asa dar si prin urmare si colantul de pe ea Link to comment
Leutzu Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Tata cu Kalosu' a fost interpelat si claxonat azi de un Peugeot cu RZB in coada numarului ( parca). Cand a venit acasa mi-a zis ca s-a prezentat ca fiind Nelutzu . Identificat ulterior drept Leutzu. Salutari! ( nu dam cadou pt botez :- ). ) Dap eu eram ) Link to comment
dreaQ Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Pe Mihai Bravu un tico verde. O tipa fuma tigari B...MVV Salutam Link to comment
NFS Posted October 8, 2007 Author Share Posted October 8, 2007 Tico verde inchis pe MIhai Bravu, vineri spre prinz, autocolant pe luneta sus central, numar ceva cu VVT sau VVN, si blondutza la volan. Am salutat-o din viteza, dar s-a uitat crunt... probabil a crezut c-o atentionez de ceva. Am mai dat si eu peste ea, se pare canu raspunde la provocari ) Link to comment
laurentziu83 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) Macar s-a mai uitat crunt fata de data trecuta? Poate nu esti genul ei. Edited October 8, 2007 by laurentziu83 Link to comment
dreaQ Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 Daca erai cu santafeu o fi zis "astia cu gipanele lor..." Poate, ca multi, a cumparat masina cu autocolantul aplican si habar nu are ce e... Link to comment
Mike1 Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 (edited) Intalnit azi pe Alx la volanul clasicului pe Calea Victoriei! Salutat reciproc Edited October 8, 2007 by Mike1 Link to comment
pixelconscious Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Astazi intre P-ta Romana si P-ta Victoriei am intalnit un Matiz albastru cu autocolant vertical si nr. CT xx LSC. L-am rugat pe soferul meu sa foloseasca semnalul de intalnire dar probabil ca cei trei ocupanti ai Matizului nu au observat. Ceva mai tarziu am mers paralel si i-am salutat dar saracii se uitau la mine cu ochi mari si nevinovati Adevarul este ca nu purtam autocolant iar masina era un Ford Taurus mai.. ciudat. Salutam dragi constanteni Link to comment
Jinx Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Azi dimineata la Dristor am vazut TR XX LIN "> Link to comment
EM!L Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 (edited) Cielo alb, fara numar in spate ... dar dotat cu autocolant pus central pe luneta la intrarea in Slatina(dinspre Pitesti spre Craiova) seara trecuta. Salutari. Edited October 11, 2007 by EM!L Link to comment
Dj_Dark Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Azi dimineata la Dristor am vazut TR XX LIN "> Salut! De fapt eu te-am vazut primul . M-au atras xenoanele dupa care am vazut si numarul. Link to comment
Recommended Posts