Brainiac Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Foarte posibil. Si nu mergea incet, era la blana. Saracul dizelash Nu-i masina de vina. Si nici soferul. Ci balastul din dreapta > Link to comment
dreaQ Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Pe Vitan pe la targ Tico BxxMVV cu o tipa blonda. Azi dimineata un cielo Bxx XMB parca la pta sudului am claxonat subtil nu m-a observat. Nu prea ii "abordez" ca merg cu masina necorespunzatoare, cu masina "civila" fara acţipild Si am mai vazut o gramada au umplut orasu fratilii meu Link to comment
Brainiac Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Salutam Cristina Boboc cu care m-am intalnit sambata dupa-amiaza pe DN1, in Baneasa si pe Alinus, intalnita pe Mihalache, 20 de minute mai tarziu. "> Link to comment
Jinx Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Vazut azi Tico albastru cu numarul B -- FAX parcat pe Mihalache. Salutari!! Link to comment
Marius* Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Vazut azi in jurul orelor 16.30 pe str. Maria Tanase din Craiova pe RaZoR-07. Salutari ! "> Link to comment
sogard Posted February 7, 2008 Share Posted February 7, 2008 Azi noapte pe Grivitei cand plecam din Jack tot imi dadea unu flashuri pana am plecat. N-am vazut bine ce masina era ca era intuneric si ma oribisera deja farurile. Presupun ca ori era un admirator al autocolantului "> ori chiar isi doarea din tot sufletu sa parcheze pe locu unde stateam eu. Am vrut sa cobor sa il intreb da nu ma lasat prietena sa ies ca cica daca iese scandal. Salutare ! "> Link to comment
SSorin Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Vineri seara pe la 20.15 la Universitate Link to comment
Satori Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 La ghici: a terminat totti leasingul Link to comment
nonel Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 (edited) Vazut ieri dimineta pe la ora 10 pe la Virtutii un Tico alb murdar cu nr B-xx-TOE. Salutam pe aceasta cale. Am tot vrut sa te ajung din urma dar coada ta mergea mai repede ca a mea. Il salutam si pe Alezz care isi tine masina pe trotuar mereu. Eu am trecut ieri dimineata ,adica sambata Edited February 10, 2008 by nonel Link to comment
Alezz Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Doar de Luni pana Joi prietene Link to comment
LYM Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 Zarit Leganza ZMC in parcarea Plaza Romania acum cateva zile. Salutam! Link to comment
CristiP Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Vazut asta seara la urcarea pe podul Grand dinspre Grivita una bucata tico B-XX-ZLI, salutari "> Link to comment
NFS Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Sambata seara, o draguta cu'n Matiz SE rosu, autocolant central sus, am prins-o la semafor la Obor pe la 6 seara si-am intrebat-o de vorba... cica asa luase masina, habar n-avea ce-i cu clubul... Peste citeva ore (in jur de 9 seara), pe la Hanul lui Manuc, alt Matiz (parca E-klasse), prafuit vai mama lui, cu autocolant vertical pe stinga lunetei, nu mai tin minte numarul... oricum ocupantii nu-mi erau cunoscuti, nici masina. Daca se recunoaste careva, salutari! Link to comment
CristiP Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Intalnit si salutat asta-seara pe Bd.Uverturii una bucata matiz verde, B-**-XUX, salutari si aici "> Link to comment
Mircea Posted February 22, 2008 Share Posted February 22, 2008 Zeitatea. Fulgerele le-avea la el ? Link to comment
CristiP Posted February 23, 2008 Share Posted February 23, 2008 Care dintre zeitati ca era fara fulgere la el? Link to comment
stryder Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 (edited) Aseara pe la 23:30, la semaforul de la casa presei, matiz albastru b-03-bin cu suporti daewooclub...am dat 2 flashuri si nimic La volan o doamna iar in dreapta un domn care s-au panicat la maxim cand am dat flashurile, desi au fost scurte...cred ca s-au speriat cand am facut poze pt. ca au plecat cu viteza de la semafor, cred ca pe portiunea casa presei -baneasa i-a dat suta ...i-am mai prins la un semafor dar au facut dreapta si n-am apucat sa le fac semn sa le zic de forum...cred ca a fost masina unui coleg forumist ca altfel nu-mi explic reactia Edited February 24, 2008 by stryder Link to comment
hawkeye Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Corect, masina a fost vanduta cu tot cu suporti, am uitat sa-i avertizez de posibili oameni care se iau de ei fara sa aiba nici o vina Link to comment
laurentziu83 Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Aseara CT ** SWD rosu in parcare la Carrefour Constanta. Link to comment
mike.omega Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Nimeni nu stie cine e! Am mers in fata lui, in spatele lui, l-am claxonat si tot degeaba Tipu nu pare sa stie ca are autocolant pe masina sau ce reprezinta el Link to comment
andrew Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Si eu credeam ca sunt singurul care il vede mereu prin oras. ) Intr-adevar nu prea cred ca stie de unde si cum a ajuns acolo autocolantul. Link to comment
soldoveanul Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Vazut una bucata Chevrolet Aveo, rosu, cu autocolant, undeva in Neamt. Presupun ca este masina lui LucianM. Link to comment
mike.omega Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Am vazut azi un Tico verde(deschis) cu autocolant in zona Delfinariu, CT, numar de inmatriculare: CT xx LCL. Era o doamna la volan, i-am dat flash-uri dar n-a priceput mesajul Link to comment
Mircea Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 L-am mai vazut si eu in Bucuresti. Nu stie ce-i cu autocolantul... Link to comment
Recommended Posts