zapacitu Posted May 23, 2008 Share Posted May 23, 2008 Masina e parcata incepand cu 8.45-9.00 pana dupa-amiaza...Uneori este un Matiz alb in acelasi loc tot cu autocolant. Erau.Decind am nevasta gravida nu mai conduce. O duc eu la servici si o iau seara.Deci masina sta parcata acolo destul de rar in ultima vreme. Matizul e tot al meu. Link to comment
Cartieru Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Astazi,ora13:00,vazut la mine in zona (Str.Poterasi,sect.4),Daewoo Tico B-xx-MFL,avand atasat regulamentar autocolant si suport de numar Daewooclub.ro.Se recunoaste cineva ?Salutam,pe aceasta cale "> Link to comment
NFS Posted May 27, 2008 Author Share Posted May 27, 2008 Ieri pe landa bd. Natiunile Unite (str Sapientei), Kalos sedan rosu (parcat), cu sticker Chevy central sus pe luneta. Ceva cu HKR la numar, parca... Link to comment
nic_otava Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Astazi,ora13:00,vazut la mine in zona (Str.Poterasi,sect.4),Daewoo Tico B-xx-MFL,avand atasat regulamentar autocolant si suport de numar Daewooclub.ro.Se recunoaste cineva ?Salutam,pe aceasta cale "> Ma recunosc, salutari pe aceasta cale. Am unul dintre sedii pe acolo. "> Link to comment
CristiP Posted May 28, 2008 Share Posted May 28, 2008 Azi in jurul orelor 14:00 am vazut parcat in zona Izvor una bucata Tico alb cu numarul B-XX-ERB, salutari "> Link to comment
Mike1 Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Am intalnit si salutat foarte rapid, din cauza traficului, pe Salex ieri dupa-amiaza in fata Casei Poporului. Mi-a facut placere intalnirea cu "MOS-ul" Link to comment
Alezz Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ieri pe landa bd. Natiunile Unite (str Sapientei), Kalos sedan rosu (parcat), cu sticker Chevy central sus pe luneta. Ceva cu HKR la numar, parca... Fratisu' lu' Pixel,a terminat leasingul Link to comment
EM!L Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Pe la 13:00 pe str. Brîndusa (aproape de Madona Dudu) Chevy rosu cu autocolant si suporti. Salut @lexu` Link to comment
Alex.T Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Zarit astazi pe Costinel in fata blocului, mesterea ceva la masina. Sper sa nu fie ceva grav. Salutari! "> Link to comment
laurentziu83 Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Astazi pe la 3 dupa-amiaza Leone pe Vasile Lupu, in Iasi. Nu m-ai vazut pentru ca eram pe jos si, 2 ore mai tarziu, parcata in spate la Mall, Leganza lui Iulian19. Link to comment
dinoc Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 (edited) Cool pare c-a pastrat-o cum i-am dat-o ... ceea ce ma bucura Recunosc jantele de Kalos si tipsu oval de la evacuare, pare c-a pastrat si suspensia (dupa golu' mic de la roata spate) ? Edited June 2, 2008 by dinoc Link to comment
Mircea Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 Masina arata foarte bine. O tot vad in Buftea de ceva timp, cu prima ocazie o sa-l abordez sa vad ce si cum. Link to comment
NFS Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Azi-dimineata pe la 8, bd.Unirii, Cielo visiniu, CLxxSTG, cu autocolant central sus pe luneta, fara suporti. Am incercat sa-ti atrag atentia... dar te uitai in partea ailalta. Salutari aici. "> Link to comment
Dj_Dark Posted June 3, 2008 Share Posted June 3, 2008 (edited) Am dat azi fara sa vreau pe la 6 prin colentina peste masina lu' zmeu furios cu palosu' gros si paros. Zmeule ai pus-o acu stiu unde-ti tii odorul Edited June 3, 2008 by Dj_Dark Link to comment
CristiP Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Am vazut vineri dimineata pe la Hotel Parc una bucata Tico alb B-34-FWZ, tot vineri, dar dupa amiaza, am vazut la Piata Presei Libere una bucata Tico verde B-25-LPR, salutari aici "> Link to comment
Tommy Posted June 9, 2008 Share Posted June 9, 2008 Brainiacu si Jinx in coloana grabiti in trafic pe dudesti sa prinda romania-franta pe la 7 fara 5 Ati prins golul lui balanel? ) Link to comment
Jinx Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Salutare! offtopic. Lasa-l pe Banel ca a facut un meci mare aseara, era pe peste tot.. pe minge, pe langa minge.. mingea peste el. Link to comment
elprypas Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 azi in jurul orei 9 fara ceva pe tacke Ionescu in timisoara un cielo albastru metalizat cu nr TM xx JJR la volan era o doamna , salutam pe aceasta cale. Link to comment
Mircea Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Eh, ROK s-a mutat in Buftea. Confirmi Mr. Emi? Link to comment
Cartieru Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Intalnit astazi,la iesire din pasaj Unirea,Bd-ul I.C.Bratianu,matiz galbenB-XX-YUV de firma,avand atasat regulamentar autocolantul Daewooclub.ro.Flash-uri,avarii,colegul nu a schitat nimic,poate nu stia ca are autocolantul (daca era de firma,ma gandesc ca se mai imprumuta masinile ).Se recunoaste careva? Salutam pe aceasta cale "> Link to comment
Satori Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Eh, ROK s-a mutat in Buftea. Confirmi Mr. Emi? Nu s-a mutat niciunde Si ROK nu mai e a lui (cel putin nu pe Matiz, dar daca vedeti un Harley cu numarul asta, salutati politicos ) Link to comment
Recommended Posts