EM!L Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Pe Ştirbei Vodă, azi pe la 10 un Matiz alb (B-xx-DIR). Salutăm! Link to comment
guru Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Hopa, doar ce am pus numere, si m-ai si reperat! "> Link to comment
CristiP Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Asta seara pe la orele 21:00 la Universitate, in sensul giratoriu, am vazut un Tico alb cu urmatorul numar B-68-RAE, salutari "> Link to comment
m.marcel Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 salutari pt cielo argintiu B 88 TNY "spionat" astazi la Dragomiresti Vale Link to comment
Mircea Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Mi se pare ca e cielo lui Steph. Gresesc? Link to comment
perfidus Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Vazut ieri seara in parcare linga Sale & Pepe (vis-a-vis de Proiect SA) Espero negru/verde "de te ia de ochi" Salutare tinere amorez! "> Link to comment
criss_blue Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Vazut matiz verde pe malul Argesului(zona Bolintin-Vale). Avea sticker cu Woo club si ''Eu nu blochez intersectia''. Salutari "> .Nu am retinut numarul Link to comment
Mircea Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 E Bishnitzaru. Da' ce cautati bre voi pe malurile Argesului, in locurile vacantelor din copilaria mea, ia bagati ceva detalii! Link to comment
criss_blue Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Pe acolo imi pierd week-end-urile. Fiind si zona de bastina. Locuri superbe ,pacat de mizeria lasata in urma de ffoooarte multa lume. Link to comment
Mircea Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 fftopic: Da, asa-i! Zavoiul Argesului e o zona foarte frumoasa. Pacat ca in ultimii ani au ras la greu din el pentru vile si vilute, plus jegul lasat in urma de manelistii grataragii de weekend... ("> Din Bolintin Vale sunt bunicii mei, si pana pe la 14 ani pe-acolo bantuiam in vacante Detaliem in MP mai mult... Link to comment
RaZoR-07 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 Vazut ieri seara in parcare linga Sale & Pepe (vis-a-vis de Proiect SA) Espero negru/verde "de te ia de ochi" Salutare tinere amorez! "> Te ia de ochi asa de aprig incat eu l-am reperat de pe malul baltii, de la 500 de metri, desi autoturismele care trec pe acolo nu se pot vedea decat pe o portiune de 50 de metri... si nu faceam carspotting, daaaa?... > L-am sunat la fix ca sa-i spun unde sa faca dreapta spre "Motatei" care era in stanga. > Link to comment
EM!L Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Salutare TM-XX-SKY. Daca nu mă însel e colegul @Venom . Sâmbătă pe la 17, undeva în zona viaductelor de pe lângă Orşova, în acel trafic superb Link to comment
Jinx Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Azi dimineata vazut in Bucurestii Noi, tico visiniu "B X ELA" salutari! Link to comment
Mircea Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 (edited) Cu ELA e sotia lui @Static. Numarul este de DJ. Care esti matiz argintiu cu autocolant CT xx RUF? I like your antena dude! )"> Edited September 15, 2008 by Mircea Link to comment
mike.omega Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 A fost masina lui Vector Link to comment
Mircea Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Si tot antena tip "sarma atarnata" avea? )"> Era in fata la Condor sambata seara, dupa ce ne-am despartit noi am vazut-o. Link to comment
NFS Posted September 16, 2008 Author Share Posted September 16, 2008 Mirceo... fosta ta masina (Nubirika), e nitel cam sifonata in stinga fata. Link to comment
Mike1 Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 (edited) Da Sergiu.. Se pare ca "autorul" domiciliaza sau a avut treaba chiar in zona in care locuiesti tu si in care lucreaza si Andrei. L-au surprins camerele de supraveghere de la Patriarhie acum 2 saptamani cand a lovit Nubirika si a fugit de la locul accidentului fara sa lase nici macar un numar de telefon .. Era vorba de un Opel Astra alb, insa nu se distingea numarul de inmatriculare in imagini. Masina se va repara pe casco insa. Edited September 16, 2008 by Mike1 Link to comment
stryder Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Vazut azi matiz b-44-hsw pe la romana. Domn sofer cam stresat la volan salutam Link to comment
Mircea Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Mirceo... fosta ta masina (Nubirika), e nitel cam sifonata in stinga fata. Cred ca s-a obisnuit... din pacate... Link to comment
steph Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Vazut azi matiz b-44-hsw pe la romana. Domn sofer cam stresat la volan salutam Salutam inapoi. Am mai scos buburuza la o tura de forta De ce stresat ca nu tin minte sa fi facut ceva rau ? Link to comment
stryder Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Erai maxim de atent la un logan taxi care se bagase in fata ta...te tot uitai daca ai sau nu loc Link to comment
NFS Posted September 18, 2008 Author Share Posted September 18, 2008 Aaa, nu era stress... Steph se uita daca are loc si cand se da jos din masina! Link to comment
steph Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Probabil erau vorbe dulci spuse in gand Link to comment
EM!L Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Salutare @Alexino, pe la 17:15 între Sucpi şi Rompetrol. Link to comment
Recommended Posts