Dj_Dark Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Vazut cielo albastru B-xx-VIB cu dubla evacuare dubla ieri pe la victoriei, salutam. Link to comment
Salex Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Mike1 said: Vazut azi dimineata pe Salex cu MOS-ul cel sprinten in fata Primariei Capitalei, langa Cismigiu. Veneam din sens opus si nu cred ca m-ai vazut.. Salutari! Te salut si eu, te-am reperat in ultimul moment desi erai mascat de furgoneta aia de la salubritate . Am vazut cind ai ridicat mina insa nu am mai avut timp sa reactionez si sa intorc gestul Link to comment
EM!L Posted October 11, 2008 Share Posted October 11, 2008 Ieri pe la prânz @anton_yo (nu mai reţin pe unde te-am văzut) şi aseară, pe la 19 la Luk'ul din Cv9 @Robert_MNW. Salutări "> Link to comment
LYM Posted October 12, 2008 Share Posted October 12, 2008 Intalnit Matiz OT-xx-BLK (?), asta seara pe A1, aproape de intrarea in Bucuresti. Salutam. Link to comment
Mike1 Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 (edited) Era CristiP http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showuser=2771 Edited October 13, 2008 by Mike1 Link to comment
EM!L Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Ieri pe la 13:00 la complexul vechi din Brazdă, maşina lui @tiboasca ! Salutăm! Link to comment
Salex Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Urcam azi pe linga Cotroceni si chiar ma gindeam ca nu l-am vazut demult pe Cumnat in zona, cind cine apare pe sensul opus, pe prima banda ... chiar el. Bre' Cumnate, iti facui cu mina de la fereastra, erai preocupat cu cuiul si parca ai ramas surprins . Oricum, am luat ridicatul sprincenei drept raspuns la salut Link to comment
nonel Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Vazut azi un Chevrolet numit Black Beauty . Intrai in curte la Rombitz.Eu eram cu un Matiz albastru plin de noroi.Salutam pe aceasta cale. Link to comment
Mircea Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Salut!!! De ce nu ai flash-uit sau nu te-ai luat dupa mine? Acolo lucrez. Ieri intalnit cu Freemind pe breteaua de acces la Selgros Baneasa. Claxonat dar nu cred ca a observat. Si ti-ai schimbat si telefonul Alaltaieri vazut Matiz argintiu cu SSC parcat pe Jiului. Mi se pare cunoscut nr, care esti? Link to comment
nonel Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Pai nu am apucat sa dau flash pentru ca aveam o duba in fata si te-am vazut exact cand intrai in curte Link to comment
RaZoR-07 Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 Intalnit, nu mai stiu cand, parca vineri dupa amiaza, pe Severinului, Negrutza pilotata de maestrul Alinutz. Salutam "> Link to comment
Salex Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 (edited) Sa fi fost Joi (?) cind am vazut in curtea Politehnicii una bucata Matiz alb, B82MHY, condus de o d-soara. Era parcata in spatele meu insa eram prins intr-o convorbire telefonica si a disparut. Salutam aici . Edited October 19, 2008 by Salex Link to comment
Dj_Dark Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 (edited) Vazut ieri Tico prin Basarabi, cu autocolant central pe luneta, nu mai retin numarul si nici culoarea fiindca ma grabeam sa ajung in Constanta, claxonat, dat avarii s-a raspuns prin flash, salutam. Vre-un membru constantean oare? Edited October 20, 2008 by Dj_Dark Link to comment
CristiP Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 LYM said: Intalnit Matiz OT-xx-BLK (?), asta seara pe A1, aproape de intrarea in Bucuresti. Salutam. Salutare, nu-mi aduc aminte de vreun claxon/flash ceva... Link to comment
Mike1 Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 (edited) Intalnire exhaustiva cu amicul Salex sambata seara pe Calea Rahovei. Ne-am reperat unul pe celalalt si am mers impreuna pana cand intr-un final traficul ne-a permis sa oprim la o sueta aproape de parcul Carol Edited October 20, 2008 by Mike1 Link to comment
Salex Posted October 20, 2008 Share Posted October 20, 2008 Ne tot intilniseram in trafic in ultimele luni, era iminenta o intilnire de grad 0 . Culmea ca s-a produs in cea mai putin probabil imprejurare, nu frecventez zona Rahova. Atunci ma intorceam dupa o alta intilnire cu scop "lucrativ" cu fostul nostru coleg B26Mad. Omul s-a dat pe Opel asa ca are prieteni noi acum Link to comment
m.marcel Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Salex said: Sa fi fost Joi (?) cind am vazut in curtea Politehnicii una bucata Matiz alb, B82MHY, condus de o d-soara. Era parcata in spatele meu insa eram prins intr-o convorbire telefonica si a disparut. Salutam aici . salutari si tie, era chiar joi cand ai vazut bolidul care intr-adevar este condus in marea majoritate a timpului de a mea sotie Link to comment
Salex Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 m.marcel said: salutari si tie, era chiar joi cand ai vazut bolidul care intr-adevar este condus in marea majoritate a timpului de a mea sotie In aceste conditii, rectific ... Matiz alb condus de o doamna Link to comment
steph Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Vazut NFS si Amy ieri prin spate pe la Grivita. Strada Siret parca. V-am vazut tarziu ca altfel ma opream Eram cu Alinake. Link to comment
Ami Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 (edited) Da, ne sarbatoream nepotica. Iar eu azi l-am vazut pe Emi si prietena calare pe motor...Aloha, copii! Edited October 28, 2008 by Ami Link to comment
keluboss Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 aseara pe la piata 1 mai am vazut un megane estate bleu-marin cu colant wooclub. Ori asta ori cineva a dat vitamine multe la matiz cand era mic )))) Link to comment
Satori Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Sharpe! PS: La Tico, nu la Matiz. Link to comment
TBird Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Interceptat una bucata TICO, avea numarul de inmatriculare RDU .. dar nu am vazut si restul... avea xenoane nebunii ) . L-am tinut sub stricta observatie de la campus pana la delfinariu, daca cumva intra si posesorul pe aici eu sunt cel cu Ford Fiesta care l-a depasit in sens-ul de la Oxford Edited October 29, 2008 by TBird Link to comment
VFX Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Vazut Cumnat pe drumul de costisa ce urca la Botanica. Ajuns din urma intre Leu si Apaca...dat flashuri nebunii...dar nebagat in seama... Cumnate daca nu mai vedeai nimic in oglizile laterale...eu eram... Link to comment
Ami Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Salutat cu Xenna in "goana" de 1/2 de km pe ora catre Crangasi. Bucurosi de revedere! Link to comment
Recommended Posts