Jump to content

Cu autocolantul la spinare...

NFS

Recommended Posts

Mike1 said:
Vazut azi dimineata pe Salex cu MOS-ul cel sprinten in fata Primariei Capitalei, langa Cismigiu. Veneam din sens opus si nu cred ca m-ai vazut.. :)

Salutari!

Te salut si eu, te-am reperat in ultimul moment desi erai mascat de furgoneta aia de la salubritate :) . Am vazut cind ai ridicat mina insa nu am mai avut timp sa reactionez si sa intorc gestul

Urcam azi pe linga Cotroceni si chiar ma gindeam ca nu l-am vazut demult pe Cumnat in zona, cind cine apare pe sensul opus, pe prima banda ... chiar el. Bre' Cumnate, iti facui cu mina de la fereastra, erai preocupat cu cuiul si parca ai ramas surprins :D . Oricum, am luat ridicatul sprincenei drept raspuns la salut =))

Salut!!! De ce nu ai flash-uit sau nu te-ai luat dupa mine? Acolo lucrez.

Ieri intalnit cu Freemind pe breteaua de acces la Selgros Baneasa. Claxonat dar nu cred ca a observat. Si ti-ai schimbat si telefonul :D

Alaltaieri vazut Matiz argintiu cu SSC parcat pe Jiului. Mi se pare cunoscut nr, care esti?

Sa fi fost Joi (?) cind am vazut in curtea Politehnicii una bucata Matiz alb, B82MHY, condus de o d-soara. Era parcata in spatele meu insa eram prins intr-o convorbire telefonica si a disparut. Salutam aici :) .

Edited by Salex

Vazut ieri Tico prin Basarabi, cu autocolant central pe luneta, nu mai retin numarul si nici culoarea fiindca ma grabeam sa ajung in Constanta, claxonat, dat avarii s-a raspuns prin flash, salutam. Vre-un membru constantean oare?

Edited by Dj_Dark
  LYM said:
Intalnit Matiz OT-xx-BLK (?), asta seara pe A1, aproape de intrarea in Bucuresti. Salutam.

Salutare,

nu-mi aduc aminte de vreun claxon/flash ceva... :)

Intalnire exhaustiva :P cu amicul Salex sambata seara pe Calea Rahovei. Ne-am reperat unul pe celalalt si am mers impreuna pana cand intr-un final traficul ne-a permis sa oprim la o sueta aproape de parcul Carol :)

Edited by Mike1

Ne tot intilniseram in trafic in ultimele luni, era iminenta o intilnire de grad 0 :) . Culmea ca s-a produs in cea mai putin probabil imprejurare, nu frecventez zona Rahova. Atunci ma intorceam dupa o alta intilnire cu scop "lucrativ" cu fostul nostru coleg B26Mad. Omul s-a dat pe Opel asa ca are prieteni noi acum ;)

Salex said:
Sa fi fost Joi (?) cind am vazut in curtea Politehnicii una bucata Matiz alb, B82MHY, condus de o d-soara. Era parcata in spatele meu insa eram prins intr-o convorbire telefonica si a disparut. Salutam aici :) .

salutari si tie, era chiar joi cand ai vazut bolidul care intr-adevar este condus in marea majoritate a timpului de a mea sotie

m.marcel said:
salutari si tie, era chiar joi cand ai vazut bolidul care intr-adevar este condus in marea majoritate a timpului de a mea sotie

In aceste conditii, rectific ... Matiz alb condus de o doamna :)

Interceptat una bucata TICO, avea numarul de inmatriculare RDU .. dar nu am vazut si restul... avea xenoane nebunii :) ) . L-am tinut sub stricta observatie de la campus pana la delfinariu, daca cumva intra si posesorul pe aici eu sunt cel cu Ford Fiesta care l-a depasit in sens-ul de la Oxford :)

Edited by TBird

Vazut Cumnat pe drumul de costisa ce urca la Botanica. Ajuns din urma intre Leu si Apaca...dat flashuri nebunii...dar nebagat in seama... :D

Cumnate daca nu mai vedeai nimic in oglizile laterale...eu eram... :P