Cartieru Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Si mai esti si din Arges. Mare dreptate ai "NFS" ,la asta nu m-am gandit Link to comment
EM!L Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Salutare @guru! Te-am văzut acum o oră în zona Petrom-ului de la Gară (Bacriz) "> Link to comment
martiz Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 (edited) Vazut zilele astea un matiz Copper cu autocolant in zona Baicului - Complexul Nou, avea si stopurile "preparate - cu bec 5w". Cine e? Poate suntem vecini! Edited December 12, 2008 by martiz Link to comment
nonel Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 (edited) Vazut azi pe la ASE una bucata Matiz B-03-LDY ( B-01-AMI ) .Salutam aici. Edited December 19, 2008 by nonel Link to comment
LYM Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Vazut ieri una bucata LYM cu a lui Nubira, salutam pe aceasta cale. Am stat de la Popisteanu pana la Domenii in spatele tau dar nu mi-am permis sa te flash-uiesc pt ca ca eram cu Volvo si nu ma recunoasteai Salutare domnu! "> Link to comment
Ami Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Vazut azi pe la ASE una bucata Matiz B-03-LDY ( B-01-AMI ) .Salutam aici. "> Link to comment
BogdanG Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 HA HA HA, din Noiembrie nu ai mai citit forumul mai Dl LYM Vazut azi una bucata Ceausescu (a se citi Mircea cel Batran) in parcarea CAR4 Baneasa, dupa ce a facut putin mijto de mine a plecat, dupa care si-a dat seama ca si eu tb sa plec rezultand un loc de parcare care era chiar bine pozitionat Link to comment
Mircea Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Ha ha ha, incerca GAZARUL sa indese intr-un dric (volvo) un frigider si a reusit doar partial, in sensul ca i-au mai ramas bucati de bagat si-n celalalt dric (Golful). Misto faza oricum! Link to comment
steph Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Claxonat Mike1 pe Serban Voda. Nu cred ca m-a recunoscut. Salutari Link to comment
laurentziu83 Posted December 23, 2008 Share Posted December 23, 2008 Intalnit astazi prin Galati Matiz alb cu numarul B 37 YWS. Cine e? Link to comment
Mike1 Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Claxonat Mike1 pe Serban Voda. Nu cred ca m-a recunoscut. Salutari Normal ca te-a recunoscut mei... De altfel eu te-am claxonat primul si m-am uitat la tine cand ieseai de pe straduta laterala, eu am parcat mai sus putin si te-am asteptat sa treci pe langa mine cand m-ai si claxonat. Salutari si aici Link to comment
TBird Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 (edited) Salutari lui mike.omega. Te cam plimbi domnle , trebuie sa dai un frape ca te-am lasat sa te bagi pe soveja, nu ajung avariile Edited December 24, 2008 by TBird Link to comment
steph Posted December 24, 2008 Share Posted December 24, 2008 Mike... credeam ca ma claxonezi la modu` ... Stai bai acolo ) Link to comment
RaZoR-07 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Şcoala Decebal (nr.12) e pe Titulescu (peste drum de complexul de la "Groapă"), între intersecţia de la Geamuri (Billa&Altex) şi cea de la Botanică. "> Aha, acum pricep. E normal, trec zilnic pe acolo de mai multe ori. Link to comment
mike.omega Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Salutari lui mike.omega. Te cam plimbi domnle , trebuie sa dai un frape ca te-am lasat sa te bagi pe soveja, nu ajung avariile Merci merci domnu! Ma plimb ce sa fac De fapt ma duceam la carefura si acasa. Te-am vazut inca de la Trocadero dar n-am avut si confirmarea pana n-am vazut nr-ul de la masina. Tot pe 24 cand am trecut intersectia de la Trocadero in coloana bolborosea si matizul lui Andrew, salutam! "> Link to comment
nonel Posted December 26, 2008 Share Posted December 26, 2008 Vazut saptamana aceasta pe DN1 una bucata Matiz gri cu numarul B-XX-JDO.Salut soferul nervos care injura tot ce iesea de pe breteaua de Sellgros In aceeasi seara l-am vazut si pe Alezz care statea zgribulit in al lui Cielo.Claxonat,dat avarii dar nu stiu daca m-ai recunoscut. Link to comment
zerro4cool Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 vazut matiz cu nr B 91 MRO parcat laga blocu meu.in dristor , zone rm.sarat , rm.valcea.str g.b.tudor.Salutari...suntem vecini? Link to comment
NFS Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 Vazut saptamana aceasta pe DN1 una bucata Matiz gri cu numarul B-XX-JDO.Salut soferul nervos care injura tot ce iesea de pe breteaua de Sellgros Zi mersi ca n-a scos laseru'. Era cronicaru nostru sef. Link to comment
zeneseu Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Si tocmai cand ziceam ca prin Oradea nu se intampla nimic... Vazut tico BH XX GPY al lui TicoBH pe Independentei. Era o domnisoara la volan. Salutam. Link to comment
CristiP Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Intalnit sambata in jurul orele 11:00 pe A1 in sensul spre Pitesti pe Ami, salutari si aici "> Link to comment
Alex.T Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 @Ami ai fost cumva zilele astea pe Platoul Prundu in Pitesti? Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 VAXXi, ai fost zilele astea prin Colentina la liniute? Link to comment
Mircea Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Daca Colentina e in Uruguay, a fost! Link to comment
EM!L Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 Salutăm @Alinutz! "> Pe undeva pe la Unirea, într-una din ultimele zile ale anului trecut! Link to comment
Recommended Posts