Robert_MNW Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Deci...eu ori sunt orb ori ...de cand ma chinui sa prind si eu pe cineva in trafic si nu am reusit anyway salutare la toata lumea aici daca in trafic nu va prind "> Link to comment
banzay Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Tot vad un matiz rosu, jante cms, folie prin tomis nord, pe la Financiara. Salutam cu ocazia asta, ca de cand trec pe langa matiz, nu am vazut proprietarul pana acum! Link to comment
EM!L Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Deci...eu ori sunt orb ori ...de cand ma chinui sa prind si eu pe cineva in trafic si nu am reusit Te-am văzut eu de câteva ori prin oraş (iese repede în evidenţă maşina ta), am postat pe paginile anterioare, pare-mi-se Salutare Link to comment
Alex.T Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Intalnit astazi in Bucuresti pe Blvd-ul Lacul Tei masina din poza de mai jos. L-am intrebat pe proprietar daca este membru DaewooClub insa acesta mi-a spus ca cel de la care a cumparat-o a fost. Poate fostul proprietar isi recunoaste masina. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Matizul a fost al lui Pepino. Link to comment
Alex.T Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Macar Pepino l-a ingrijit? Ca actualul proprietar...parca vana gropile... Link to comment
Aty Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Vazut luni si ieri Ticozaur Mov(parcat) B - XX- HYF la intersectia Barbu Vacarescu cu Glinka(parca asa ii zice) salutam aici E prima masina cu autocolant pe care o intalnesc, deci dubla sarbatoare Link to comment
Mircea Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Cum prima bre? A mea nu se pune? HYF a apartinut unui membru din Buftea, Vali, a vandut masina. Link to comment
Aty Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) Cum prima bre? A mea nu se pune? ...aha, ai dreptate...dar e primul cu "Daewooclub.ro" Edited February 26, 2009 by atyqsound Link to comment
paul_marines Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Salutari pe aceasta cale lui banuiesc Safari Hunter. Interceptat azi zona Primo 11:15, WSH ! Salutari si tie !! "> Link to comment
SmartTony Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Intalnit pe calea Grivitei un matiz cu nr b 5X DDK ce purta mandru un autocolant cu DaewooClub. Pus avarii, dar fara rezultat... Salutam aici Link to comment
NFS Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 (edited) Mihai Bravu, vineri orele 15:00, Matiz rosu cu autocolant central sus pe luneta, parcat in fata blocului de linga liceul Iulia Hasdeu. Salutari. Care esti? Edited February 28, 2009 by NFS Link to comment
EM!L Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Salutare şi pe această cale dom'şoarei cu Chevy Kalos albastru, cu autocolant pe lunetă, din zona Pădurii Sarului. Ne-am întâlnit acum vreo 40' pe acolo Link to comment
CristiP Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Azi in jurul orelor 14:15 pe la Gara de Nord am vazut un cielo verde cu numere de PH, ceva de genu YMC (cred), salutare aici, eram la semafor mai in spate "> Link to comment
Mircea Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Esti sigur ca avea autocolant DaewooClub? L-am alergat si eu acum vreo 3 zile si are un autocolant cu ceva inchirieri care seamana izbitor cu cel DWCR Link to comment
Satori Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Vazut luni si ieri Ticozaur Mov(parcat) B - XX- HYF la intersectia Barbu Vacarescu cu Glinka(parca asa ii zice) salutam aici <:-p>E prima masina cu autocolant pe care o intalnesc, deci dubla sarbatoare Acolo locuieste/munceste. Daca reusesti sa-l zaresti intre jipane, o sa te tot intalnesti cu el. Mai ai pe Primvarii fostul Matiz la lui Maniaku. Link to comment
CristiP Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Esti sigur ca avea autocolant DaewooClub? L-am alergat si eu acum vreo 3 zile si are un autocolant cu ceva inchirieri care seamana izbitor cu cel DWCR acum numai stiu ce sa zic, daca zici ca seamana foarte bine, tot ce se poate Link to comment
rm.popa Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Salutare şi pe această cale dom'şoarei cu Chevy Kalos albastru, cu autocolant pe lunetă, din zona Pădurii Sarului. Ne-am întâlnit acum vreo 40' pe acolo Da' ce făceai tu cu don'şoara la... pădure? Link to comment
EM!L Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Depăşiri )"> Salutăm Amorezul plimbăreţ, văzut azi de vreo câteva ori. De dimineaţă prin Craioviţa, pe la 18:00 pe G. Enescu... Link to comment
Al lu' Xenna Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Noi asteptam sa se faca 10 grade afara... Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Intalnit in trafic azi un coleg cu un matiz rosu cu eleron, pe la Doamna Ghica, B-XX-NPA. Colegule, cand ajungi acasa, sa deschizi cu grija frigiderul deoarece, impreuna cu baiatul cu Golfu din spatele meu, ti-am lasat o supriza. Link to comment
Alezz Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Eu te-am vazut pe tine ieri in jur de 12:00 la camera de comert . Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Ma recunosc, eram in timpul serviciului. Link to comment
Dj_Dark Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Colegule, cand ajungi acasa, sa deschizi cu grija frigiderul deoarece, impreuna cu baiatul cu Golfu din spatele meu, ti-am lasat o supriza. fftopic: Te-a atins golfu' ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Daca ma atingea, nu ii postam numarul aici ci intr-un PV. Link to comment
Recommended Posts