Zmeul cel rau Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Intanit astazi cu un coleg forumist pe Bulevardul Elisabeta - un cielo cu nr HD-08-TKD...ne-am salutat reciproc si ne-am vazut de drum azi pe la amiaza ma urmarit un tico verde cu autocolant pe luneta si mai avea unul cu www.insaneraces.ro , de la facultatea de drept pana la academia militara acolo l-am pierdut. Link to comment
Gica Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Da, el era, regele animalutelor, probabil ca a incurcat omul culorile (apropiate uneori... ) Link to comment
tkd29 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 da , albastru era scuze , m-am intalnit cu cineva langa un tico verde si cred ca de acolo mi-a ramas verdele in cap Link to comment
muck_dj Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 mai fratilor io daca nu va vad autocolantele pe luneta nu va recunosc iar daca mai ascult si muzica si cant odata cu melodia si in dreapta mai e si simona cu care vorbesc neancetat, ura si la gara Link to comment
vio.p Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 ieri (joi) ora 10:00 a.m. , zona: Pipera-Tunari ... zarit un ticozaur verzui (deschis) aproape de Jiji... Cine era? Link to comment
migrosoft Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Multumesc lui Satori, lui Mircea si lui JMu care m-au ajutat sa intru in posesia autocolantelor... Ca sa fiu mai "vizibil", am pus doua: in spate (intre lampi, ca are fundul cam ridicat si pe luneta era prea departe...) si in fata, deasupra emblemei (vezi foto profil). Singura problema este ca cel din fata voiam sa fie de forma "or.bulCooweaD", la fel ca la "aitiloP" sau "atnalubmA", ca sa nu-si fractureze limba cei care ma vad in oglinda. Asa ca acum "Faceti loc!!!" Sper sa ajute la popularizarea clubului nostru si la cresterea (cantitativa si calitativa) a numarului de membri. Inca o data, multumesc colegilor pentru bunavointa si amabilitate! Link to comment
Mircea Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Pune-ti unul de exterior pe interior pe parbriz ca sa obtii efectul ala Link to comment
migrosoft Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) tu cam ai dreptate ... dar oare 3 bucati... nu e prea mult?!? da' chiar... trebuie sa ma vada si din laterale?!? Imagini complete in subtopicul "Masina mea" - MIG-ul meu... http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=10514 Edited April 21, 2006 by migrosoft Link to comment
Esperatul Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 (edited) Intalnit cu Dj Dark in service, si azi, intalnit pe E85 pe aproape de adjud un Espero visiniu cu autocolant si geamuri fumurii - B - xx - TWI sau cam asa ceva . Ciudat e ca era echparea Luxus, deci era de 2 litri, nu stiu cine ar putea fi de pe forum. Edited April 24, 2006 by Esperatul Link to comment
sebian Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 (edited) Vazut azi, in jur de 13 un Chevrolet Aveo, rosu, cu numere de leasing B-107XXX cu autocolant chevroletclub.ro...in zona Vatra Larga (Vatra Dornei-Bicaz) Eu eram cu animalul din poza )"> ... scuze ca eram sa ma urc peste tine, gropile sunt de vina Edited April 24, 2006 by sebian Link to comment
Gica Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Mai lucrezi si la SRI, sau ce o fi aia de are girofar.. Link to comment
sebian Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Tu esti in poza? Nu, e o marmota care seamana cu mine Link to comment
MariusZMC Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Vazut Duminica in comuna Vanatorii Mici judet Giurgiu o Dacie albastra(parca) cu autocolant pe luneta si numarul B-18-RGE...care esti? Link to comment
Tommy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Sigur nu era una din astea doua? Link to comment
MariusZMC Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Nu. Era o Dacie Berlina cu patru faruri si cu numarul B-18-RGE Link to comment
Gica Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Pai tot pe alezz credem ca e cel mai bine sa il intrebi... ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Am vazut azi prima masina recunoscuta dupa suportii de numere. Asta pentru ca nu avea autocolant. Era un tico cu numar PH-XX-MMM caruia i-a carait a doua prin Busteni. Link to comment
dxr Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Vazut ieri pe DN1 Matiz galben B xx NFS cu autocolant DaewooClub. Link to comment
Alezz Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Dacia a fost a mea 5 ani de zile,din pacate am dato anu trecut in martie . Link to comment
virus100b Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 vazut in oglinda retrovizoare prin PRAHOVA, BUZAU , DAMBOVITA , BUC autocolant de interior daewooclub.ro... al meu dar acum nu mai am ca s-a spart luneta ("> si imi trebuie altul. Link to comment
Tavi Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Azi, 06.50, Stefan cel Mare - Barbu Vacarescu, matiz albastru, B... MTK sau ceva de genu' asta! si eu care credeam ca numa' eu sint asa matinal... Link to comment
Recommended Posts