EM!L Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Care aveai ieri dup-amiază Matizul argintiu parcat pe Calea Bucureşti, aproape de colţul cu Ispirescu? 06 VYX parcă (nici la întâlnire nu te-a "identificat" nimeni) Salutăm! Link to comment
EM!L Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Salutat şoferul unui Kalos roşu dotat cu autocolante pe parbriz şi pe portbagaj (DJ-xx-UUX) azi pe la 12 în zona Podului Electro, omul s-a uitat foaaarte ciudat Salutăm @Alinutz, total insensibil la flashuri şi claxoane, ieri la prânz, undeva în zona Universităţii. Link to comment
_escu Posted May 10, 2009 Share Posted May 10, 2009 Azi pe la ora 11 vazut 1 bucata Abram Burel. Din pacate el nu m-a observat, desi am mers aproape in paralel de la 1 Mai pana departe, inspre Herastrau Link to comment
Dj_Dark Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 (edited) Ieri pe la casa scanteii fosta galbioara a lui nfs. O tanti blonda la volan destul de concentrata si cu semne de incepator. Autocolantul sub stopul stanga. Edited May 14, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Mircea Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ieri pe la ora 17 pe Ion Mihalache m-am intersectat cu Ratusca. Nu cred ca a apucat sa ma vada, mi-am dat seama ca e el dupa ce trecusem unul de altul Link to comment
NFS Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Dj_Dark said: Ieri pe la casa scanteii fosta galbioara a lui nfs. O tanti blonda la volan destul de concentrata si cu semne de incepator. Autocolantul sub stopul stanga. Mda, io i-am zis sa-si dea jos semnele, ca-i va fi mai usor fara ele... da' se pare ca nu m-a crezut. Are carnet de nu stiu cand, dar n-a condus. Ba chiar si-a mai luat cateva ore cu un instructor inainte de a se urca la volanu' lu Matizache al meu. Link to comment
Mircea Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Mai ales ca poti fi amendat pentru ca porti lamaile mai mult de 1 an... Link to comment
martiz Posted May 16, 2009 Share Posted May 16, 2009 Vineri seara intre Ferdinad si Piata Iancului in dreptul statiei de metrou, am vazut un Spark dotat cu Xenon sau becuri cu lumina albastruie. Partea interesanta e ca acest Spark avea garda la sol foarte mult inaltata! Cine este posesorul sai daca stie cineva ce naiba i-a facut de a inaltato in halul ala! Link to comment
steph Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Mircea said: Mai ales ca poti fi amendat pentru ca porti lamaile mai mult de 1 an... M-as mira. Link to comment
RaZoR-07 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 (edited) Teoretic e posibil, iar statistic e mai probabil decat amenda la pietoni pentru traversare neregulamentara. Oricum, nu ajuta la nimic, nu se ofileste nimeni de o amarata de lamaie... Edited May 20, 2009 by RaZoR-07 Link to comment
uskt2005 Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 M-am intalnit azi la intoarcere spre casa cu cielo alb a lui ADYCEZ, bine, acu nu stiu daca el il mai are in posesie sau e la altcineva acum, oricum salutari Link to comment
TBird Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Interceptat azi ora 11 aproximativ, un matiz rosu CT-XX-MSI pe str. Murelor. Salutari pe aceasta cale... Link to comment
EM!L Posted May 20, 2009 Share Posted May 20, 2009 Salutăm @Razv! Ieri dup-amiază te-am văzut făcând dreapta pe Spaniei de pe Calea Bucureşti, eram la 2 maşini în spatele tău Link to comment
martiz Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 Un tico alb B - xx - ERB prin complex. Salutam pe acesta cale. Link to comment
martiz Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 In parcare la Kaufland Barbu Vacarescu un tico albastru B-xx-UYO Link to comment
uskt2005 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) Astazi in jurul orei 19.30 am intalnit la iesirea din bacau spre piatraNT la trecerea de cale ferata un tico frumos, alb cu WAP la nr. . Doamna ce il conducea cu atentie nu a reactionat la clacsoanele disperate pe care i le-am dat cand am trecut pe langa ea. Nu am avut timp de telefoane sau altele asemenea eram rupt dupa 600 de km condusi pana la acea ora. Salutari Patricia Edited May 28, 2009 by uskt2005 Link to comment
TBird Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 (edited) Salutari lui Banzay cred . Azi in jurul orei 10:00, cielo alb, jentile negre pe 15, CT-XX-ECO. Pleca omul de la facultate Edited June 6, 2009 by TBird Link to comment
madkat Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Salutari si aici chiar daca am facut cunostinta "in persoana" cu D-l Salex - pe drumurile patriei - mai precis Cheia mi-a facut placere! Link to comment
NFS Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 (edited) Azi-dimineata, pe Calea 13 Septembrie, pe linga Casa Poporului, Tico alb cu BZ 06 YUU (parca), sticker pe luneta, in dreapta sus. Nu m-a vazut sau nu m-a luat in seama, desi ar fi trebuit sa ma remarce mai ales cand m-am bagat in fatza lui. Salutari pe aceasta cale! "> Edited June 10, 2009 by NFS Link to comment
VRE Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 claxonat azi in jurul orei 20:30 nubira II IS-85-VIP (din pacate n-am fost observat ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Fii linistit, soferul e un bul... naspa! Link to comment
Salex Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 madkat said: Salutari si aici chiar daca am facut cunostinta "in persoana" cu D-l Salex - pe drumurile patriei - mai precis Cheiami-a facut placere! Salutari Madkat "> Zilele trecute am cautat topicul asta pentru a mentiona intilnirea de gr.III dar nu am dat de el, spre rusinea mea. Intilnirea fata in fata a fost o placere si de partea mea. Link to comment
ing3r Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Intalnit azi pe yannlepantrec, in Agigea...Salutari si pe aceasta cale, noroc ca ai aprins avariile ca nu ma prindeam pana nu vedeam sticker-ul pe luneta Link to comment
martiz Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Pe la Casa Radio un Espero alb B 57 CEE se grabea rau! Salut! Link to comment
Recommended Posts