darky Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Vazut azi Matiz galben in trafic zona Campia Libertatii , cu stikere , as zice si nr daca mi l-as aminti ,,, am incercat sa il salut dar fara success Link to comment
NFS Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 Intalnit azi de dimineata pe NFS. Salutari si pe aceasta cale. Desi cu intarziere, salutari si tie. Chiar ma intrebam cu cine am avut onoarea! Link to comment
TBird Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Care esti cazat la machidonu ? De vroiam eu sa iti fac pana, noroc ca am vazut autocolantul Ai parcat cam aiurea acolo... Link to comment
CristiP Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Intalnit ieri dimineata cu Jinx pe la piata Domenii, de fapt el cred ca a reperat autocolantul si mi-a dat claxoane,salutari aici "> Link to comment
laurentziu83 Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 (edited) Care esti cazat la machidonu ? De vroiam eu sa iti fac pana, noroc ca am vazut autocolantul Ai parcat cam aiurea acolo... Yaz Edited July 31, 2009 by laurentziu83 Link to comment
TBird Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 Hehe salutari Yaz pe aceasta cale. PS: Frumoase husele si cotiera se potriveau perfect Link to comment
martiz Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 Ieri dimineata in jurul orei 9:00, prietena mea a interceptat pe sos. Cotroceni un matiz rosu B-xx-BIA! Salutari pe acesta cale. Link to comment
Wolfman Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Pe la 9.00 m-am intalnit cu Uskt, era in drum spre Spania via Bicaz, Voronet; am stat cinci minute de vorba si ne-am continuat fiecare drumul. Link to comment
Julius Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Vazut ieri parcat pe str. Matasari un autocolant de care era atasat un Espero gri. Nr. B-38-LRT, daca am retinut bine. Salutam. Link to comment
guru Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Salutari NFS! Intalnit azi, pe calea undelor de televiziune, la Stirile PRO TV. Sa stii ca-ti sta bine cu telecomanda in mana Link to comment
CristiP Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Si la laptop iti sta bine, erai pe triburi? "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Pics or it didn't happen'! Pe cine a violat de a ajuns la stirile ProTv? Gata, am primit raspunsul. Din cauza lui a venit criza. Cand ne plimbi cu barcuta? Link to comment
Alex.T Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 @steph Ai fost cumva in Mamaia marti? Link to comment
ileana Posted August 28, 2009 Share Posted August 28, 2009 Intalnit marti seara, in Bacau (nu stiu zona), cielo visiniu (cred) BC03AAL. Mi-a taiat faţa, am crezut ca m-a vazut si el. Se pare ca nu. Salutam pe aceasta cale! Link to comment
EVF Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Leganza B72EVF este fosta mea masina... inca o regret... Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Ah, deci de aia nu a percutat la flashuri si la avarii. Era plina ochi oricum. Cred ca erau 6 sau 7 in masina. Imi sarise numarul in ochi dupa care am ginit si suportii. Autocolant nu am vazut. Link to comment
Mike1 Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Mda.. eu stiam ca si-a schimbat proprietarul acum parca vreun an si ceva. O tot zaresc prin zona Brancoveanu-Berceni-Vacaresti destul de des, odata pe luna cel putin. Intotdeauna este chinuita de proprietar fie prin incarcare excesiva, condus subturat, stare de nespalare.. ce mai, pacat de ea, acela ar trebui sa conduca Logan nu Leganza! Link to comment
laurentziu83 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Intalnit cu CatalinC in Braila, la iesirea spre BAC, cu al sau bebelus verde venit dupa Marte , l-am claxonat dar nu sunt sigur ca m-a recunoscut. Link to comment
Alezz Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Una bucata Zalmoxe sau masina lui(nu am apucat sa vad cine era la volan) azi orele 10:30 aproximativ dinspre Vama Veche spre Mangalia Link to comment
dany_pkt Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Salut sunt dornic sa intru in club . Am un tico sl din 98 argintiu si ma cam pasioneaza masina . Deoarece eu nu am nici un contact de al vostru las eu ym :dany_pkt sau tel 076... pe ym sunt dupa ora 6 de obicei. As dorii sa stiu cand e urmatoarea voastra intalnire. P.S. sunt din bucuresti edit: nu e locul aici sa iti lasi numarul de telefon Edited September 6, 2009 by ileana Link to comment
ileana Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Date despre intalniri gasesti aici. Link to comment
dany_pkt Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 sorry pt nr de tel nu stiam.. cat despre joia viitoare voi fii prezent astept topicul cu ora si locul Link to comment
sNaKey Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Ti l-a dat ileana deja, mai sus. Sala Polivalenta (ai poze acolo cu locul in special) la ora 20:00. Link to comment
keluboss Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 am reperat aseara un tico verde metalizat cred in Militari langa sectia 21 Link to comment
Recommended Posts