Mircea Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Cu intarziere salutari posesoarei matizului argintiu cu GSR intalnita pe 22.12 pe pod la Buftea - mi-a placut autocolantul custom de culoare rosie - pe posesorul matizului alb cu autocolant pe luneta care facea slalom pe la morarilor prin intersectie pe 3 benzi ( rusinica!) pe 28.12 si nu in ultimul rand pe conducatorul tico-ului visiniu intalnit pe Jiului pe 3.01 (Freemind?). Link to comment
big2shae Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Salut Carabusu junior "> Nu te-am vazut, probabil eram atent la statie- se anuntase MCV in Zanesti. In ce sens mergeai? Trebuia sa fii mai insistent Link to comment
Carabusu junior Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Eu ma duceam spre Piatra, tu erai la semafor primul din coloana si am si intrebat daca era ceva spre Piatra de nu mi-a raspuns nimeni (Eu eram ala care anuntase radarul de la Zanesti) Ti-am mai vazut de cateva ori masina si in parcare la Floraria Oana da nu erai prin preajma. Link to comment
nonel Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Vazut azi pe la ora 8 un Cielo albastru cu autocolant B-20-VIB in zona Apaca. Sa sti ca nu e frumos sa-ti arunci ambalajul de la tigari si mucul de tigare pe strada. Link to comment
KumKum Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 O amintire primita zilele astea de la @Iso, mini intalnirea nationala de la Siriu 2009. Link to comment
Mircea Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Ce siexi sunteti mey cotoharlelor Link to comment
big2shae Posted February 4, 2011 Share Posted February 4, 2011 Intalnit @ches azi la 17:30 pe bdul Unirii, aproape de p-ta Alba Iulia. Frumoasa masina doar ca n-am vazut stickerul. Salutari! "> Link to comment
Mircea Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Salutari conducatorului unui Cielo argintiu nu nr de Mures si autocolant in dreapta pe capota portbagajului, care se deplasa in seara asta pe sos. Straulesti. Te-am claxonat cand te-am depasit, dar opreai pe dreapta, nu cred ca ai apucat sa vezi autocolantul si avariile Link to comment
Salex Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Reperat pe 13 Februarie una bucata Leganza cu sticker DaewooClub.ro. Unde te grabeai frate ? "> Link to comment
MCojo Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Pai de ce ii se spune de "The Fastest". Se grabea sa ajunga acasa la Bacau! Link to comment
Salex Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Pai de ce ii se spune de "The Fastest". Habar n-am, as fi vrut sa aflu . Link to comment
laurentziu83 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Sa inteleg ca nici macar n-ai apucat sa-i dai flash-uri? Link to comment
Englishman Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Da` cum v-ati gasit tocmai pe acolo amandoi si fara sa stiti unul de altul?! Mi se pare foarte tare.. )"> Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2011 Share Posted February 22, 2011 Da` cum v-ati gasit tocmai pe acolo ?... Din greseala! Link to comment
fiu25ionut Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 (edited) Vazut ieri pe DN 1 la iesire din Ciolpani, pe la ora 17:20 cred, un tanculet PH nu stiu cat VXX, deci salutari si aici VAXXI. Edited March 6, 2011 by fiu25ionut Link to comment
LYM Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Vazut ieri pe la unirii un Cielo gri cu B-xx-WSW (parca ) Salutam. Edited March 7, 2011 by LYM Link to comment
big2shae Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Salutam pe domnu` uskt2005 intalnit pe E85 inainte de Urziceni. "> Link to comment
keluboss Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 (edited) Dupa ce nu mai vazusem de mult un autocolant in trafic, am urmarit astazi de la Parhon pana la Piata 1 mai un cielo auriu de Neamt, un fan Paris Saint Germain si purtator de colet mare pe Bancheta din spate... SALUTAM SI AICI! Edited April 7, 2011 by keluboss Link to comment
big2shae Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Dupa ce nu mai vazusem de mult un autocolant in trafic, am urmarit astazi de la Parhon pana la Piata 1 mai un cielo auriu de Neamt, un fan Paris Saint Germain si purtator de colet mare pe Bancheta din spate... SALUTAM SI AICI! Salut ! Nu stiam de ce ma tot urmareste skoditza aia rosie. Dupa cum ai tras langa mine ma asteptam sa-mi ceri indicatii in zona, ceea ce era dubios, eu fiind de neamt. Coletul...era doar mare... Salut si numai bine! "> Link to comment
fiu25ionut Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Salutre Axel7! Azi pe la ora 11:30 pe soseaua Iancului ti-am vazut masina eu eram cu cea de la munca si dupa cateva ore spre Arcul de Triumf un matiz rosu cu nr B..LDY. Numai bine! Link to comment
NFS Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 ... un matiz rosu cu nr B..LDY. Fostul Matiz al lui Ami, actualmente la Misha. Link to comment
Axel7 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 @ fiu25ionut - Salutare si tie! Era tatal meu cu masina! Link to comment
GeorgeParaschiv Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Salutari lui big2shae vazut astazi la Auchan Titan in parcare. Link to comment
big2shae Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Salutari lui big2shae vazut astazi la Auchan Titan in parcare. Salutare! Nu te-am vazut, trebuia sa claxonezi sa fii mai insistent, asta daca eram pe langa masina . Numai bine! "> Link to comment
GeorgeParaschiv Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 (edited) Eram pieton am trecut pe langa masina ta si am vazut autocolantul pe luneta, tu erai in masina cu sotia, abia ai parcat.M-am uitat la masina dar am fost discret "> Edited April 17, 2011 by GeorgeParaschiv Link to comment
Recommended Posts