Jump to content

Compatibilitati Piese Intre Cielo, Espero, Nubira Si Leganza

Recommended Posts

chiar nu este nimeni care sa stie? nimeni? stiu ca motorul c18le face parte din familia gm sin care face parte si opel si cred ca motorul c18nz este identic asa e ? Atept un raspuns din partea voastra si ventual sa imi spuneti unde apar diferentele dintre cele doua motoare

multumesc celor care se vor "osteni" sa raspunda

• 2 weeks later...

Codurile s-au schimbat mult de la publicarea catalogului pentru Nubira 1... Eu am schimbat pompa de benzina cu una noua, cu factura, la service autorizat Daewoo, si este cea care echipeaza Nubira 2. Dezavantaj: acul indicator nu mai se duce pana la capat de cursa...

Mersi de raspunsuri,cred ca o sa iau pompa care am gasit-o pe net,de nubira2 la 80 lei.Cred ca este un pret bun.Am fost astazi la magazinul de piese daewoo de unde iau eu piesele de obicei si am vb cu baiatu de acolo si mi-a zis ca merge cea de nubira2 la nubira1.Pacat ca nu am bani deocamdata de una noua,280 lei ,un pret f bun tinand cont de faptul ca am primit azi un raspuns de la un parc de dezmembrari din tara care imi cerea 250 lei pe ea,second hand.Mersi si salutare.

.

Salutare tuturor. Incerc de multa vreme sa aflu concret daca la Cielo `96 ( SOHC - G15MF ) se gaseste pompa de benzina compatibila de pe vreun model de Opel, acelasi lucru valabil si pentru injectoare. Am aflat ca s-ar potrivi pompa de pe vectra 93 - 94 dar care dintre ele. Nu cred ca o pompa de 1.8 e tot una cu cea pentru 1.6 sau 1.4. Daca stie cineva un model concret, deoarece conteaza si motorizarea nu numai modelul si anul. Multumesc.

Edited by iulian2009

Asta este codul : JBW238S3. Aceasta pompa o am pe masina, merge fara probleme.

Cind am cautat sa-mi cumpar pompa, la magazin spuneau ca ar fi de Opel, acum din cautarile mele, rezulta ca ar fi petru urmatoarele: Citroen, Peugeot, Fiat, Renault, Rower si Alfa Romeo. Asta nu prea are importanta, important e ca dezvolta o presiune de 3,5 bari, iar dimensiunile si modul de racordare sint aceleasi, intr-un cuvint, se potriveste perfect. Diferenta de pret a fost uriasa intre pompa Daewoo si aceasta, Daewoo 40.000 forinti, iar aceasta 15.000.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

sa revenim la subiectul principal...

mi-am cumparat eu azi motorasul de la bazinul de la stergatoare si e identic cu cel de matiz...si mai ieftin cu vreo 3 ron(afacere)....faza e ca nu am mai asteptat sa mi-l comande

cam dinastea ar trebui scrise pe aici nu?

:thumbl: :lavolan: :banana:

• 3 weeks later...

mi-am cumparat eu azi motorasul de la bazinul de la stergatoare si e identic cu cel de matiz...si mai ieftin cu vreo 3 ron(afacere)....faza e ca nu am mai asteptat sa mi-l comande

Am facut si eu ceva similar in urma cu vreo 6 ani pentru ca nu aveau pompa de Leganza pe stoc. Pot sa iti spun ca nu sint identice, debitul asigurat de pompa de Matiz este mai mic ;) Cotele exterioare or fi identice insa difera constructiv la interior. E discutabil daca ai facut (sau nu) o afacere

Edited by Salex

Salut! Am si eu o intrebare. La Matiz (2002) se potrivesc amortizoare de Cielo (spate)? Ce alte tipuri de amortizoare se potrivesc? Multumesc mult!

Nu. Nu se gasesc de Matiz sau de ce vrei de altele?

• 2 weeks later...