flop Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 ansamblu motoras pentru reglajul electric al farului de leganza? Link to comment
ionutz17 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 -am cumparat un opel vectra A cu motor 1,8 tip C 18NZ 1796cm 66 KW an fabricatie 1992, intrebare motorul este identic cu cel de pe DAEWOO ESPERO se potriveste KITUL de distributie de espero pe vectra A? Link to comment
tyger89 Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Sal stiti cumva daca se potrivesc motorasele geamurilor electrice de opel astra g la cielo? Link to comment
iulian2009 Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Salutare tuturor. Revin cu o veche problema si anume injectoarele de Cielo SOHC (8 valve) din `96 + GPL. Peste tot se spune ca se mai potrivesc de Astra F, de la nu stiu ce alt opel si asa mai departe. Intrebarea mea este: Concret, are cineva sau stie modelul exact? Astra F (ce motorizare) sau orice alt motor. Citisem pe alte site-uri ca se mai potrivesc de, citez "astra, vectra, kadett, racer, cred ...daca mai retin bine ca merge si de pe ceva suzuki si de la golf...dar nu garantez. " . Pe un post aici pe forum gasisem pe cineva ca si-a pus de renault si a obtinut consum mai mic dar si ca masina se "infinge" mai bine, dar nu modelul concret. Este totusi o problema si de aceea rog pe cei avizati, care stiu concret un model ce se potriveste, nu doar pareri, sa impartaseasca acest lucru cu noi. Un cod de injector, un cod de motor (sau macar litraj, model), ceva sa ne ajute in cautari. Va multumesc. Edited December 13, 2010 by iulian2009 Link to comment
vieri Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 stie cineva daca pentru chevrolet aveo se potriveste vreun cap de planetara spre cutie de la alta masina? Link to comment
GeorgeParaschiv Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ... si-a pus de renault si a obtinut consum mai mic dar si ca masina se "infinge" mai bine, dar nu modelul concret. ... Asta este un mit Link to comment
EM!L Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 si-a pus de renault si a obtinut consum mai mic Am un prieten, posesor de Cielo (Sohc), care şi-a schimbat injectoarele cu unele de Logan. Din câte am înţeles nu necesită niciun fel de "adapare" Link to comment
iulian2009 Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Am un prieten, posesor de Cielo (Sohc), care şi-a schimbat injectoarele cu unele de Logan. Din câte am înţeles nu necesită niciun fel de "adapare" NU se potrivesc. Am fost in service cu ea, cu mecanicul langa mine, injectoare de logan 4 bucati le primeam moka daca se potriveau.Asadar e basm. Link to comment
mitzi Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Salut ! Am si eu o intrebare...stie careva daca se potriveste cutia automata de pe Leganza, pe un Espero 1,8L SOHC automat ? Tipul cutiei automate de pe Espero, conform unei liste gasite la unii baieti care repara asa ceva, este acelasi cu cel de la Astra F si Vectra A . Ar mai fi echipata si Leganza cu un astfel de tip de cutie, dar, nu stiu daca sunt diferente constructive de la un model la altul de autovehicul. Imi trebuie o cutie ca a mea nu mai functioneaza...am gasit una de Leganza, trebuie sa o vad Luni, dar mai voiam parerea cuiva... Atasez lista cu tipuri de transmisii automate, poate ajuta pe careva care are aceleasi probleme. Bafta ! Merci! lista.pdf Link to comment
argon Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) Espero are cutie Aisin Warner, japoneza. Te sfatuiesc sa pui cutie manuala, gasesti la dezmembrari ieftine, de Leganza nu se potriveste, e ZF, nemteasca. Edited January 30, 2011 by argon Link to comment
mitzi Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Salut ! M-am informat un pic si am aflat din manualul de reparatii de la Leganza, ca a fost si un model echipat cu cutii AISIN, nu stiu daca se potrivesc pe motorul de 1,8L de la ESPERO, motorizarile de pe Leganza fiind de 2,0 L si 2,2 L. Maine o sa vad cutia si o sa-mi dau seama daca este cea care-mi trebuie, am inteles ca e adusa din Anglia...oare la astia si motorul e pe dos...?! N-as mai vrea sa fac modificari, m-am obisnuit cu cutia automata, e foarte comoda. Multumesc pentru raspuns...va tin la curent ! Bafta! 1 Link to comment
marius.nita Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 ) Nu e si motorul pe dos, stai linistit. Link to comment
mitzi Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Ba bine ca da...daca nu-i motorul, e cutia pe dos...glumesc, dar nu se potriveste! Am fost azi si am vazut cutia si dupa cum arata, vine montata invers decat la noi...adica cu cutia de viteze in dreapta cum stai la volan. Asta ar insemna ca, daca ai monta-o pe stanga...am avea 4 viteze de mers inapoi si marsarier inainte...! Ok...am vorbit cu proprietarul unui parc de dezmembrari auto si spunea ca aduce luna care vine niste masini la dezmembrat...poate gasesc o cutie de Vectra sau de Astra...ciudat, la Opel nu prea am auzit sa aiba probleme cu cutiile hidramate...sunt facute in alta parte sau tot acolo dar la alte standarde ? Ne mai auzim...Bafta ! Link to comment
mitzi Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Salut ! Stie cineva daca, cutia automata de pe Espero 1,5L se potriveste pe Espero 1,8L ? Merci ! Link to comment
argon Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Deci nu s-a potrivit de Leganza...ca ai uitat sa ne informezi. Link to comment
mitzi Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 ...pai nu sa potrivit de Leganza...credeam ca sa subanteles din penultimul post...! Am mai vazut o Leganza care avea aceiasi cutie ca prima - ZF ...cred ca cele cu cutii AISIN sunt mai rare. Am vorbit cu un tip de la o dezmembrare si poate sa-mi aduca o cutie automata de Espero 1,5L daca este sigur ca o cumpar, dar stiu ca motoarele de 1,5L sunt mai mici ca dimensiune, decat, cele de1,8L si nu stiu daca ambele folosesc acelasi tip de cutii...! Stie cineva ? Link to comment
argon Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 (edited) Leganza cu motor de 2.2 are Aisin, nu s-a vandut la noi, ci majoritar in State. La noi sunt cu motor de 2 litri, care au ZF. La Espero toate au Aisin Warner, dar 1.5 are modelul 50-41LE, si cel de 1.8 50-40LE, deci teoretic difera, ce nustiu sa-ti zic. Edited February 10, 2011 by argon Link to comment
valiman Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Buna ziua. Compresorul de AC de la un Cielo 8v din 2004, s-ar potrivi pe un Cielo 8v din 1996? Multumesc. Link to comment
nino Posted February 11, 2011 Author Share Posted February 11, 2011 Mai mult ca sigur! Link to comment
anaksunamun Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Stie cineva daca bucsa ochelar de la caseta de directie de Espero 1.8 se potriveste de la alta masina si daca da de la care. Multumesc! Link to comment
argon Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Te referi la bucsa de ghidaj? Link to comment
anaksunamun Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 e o bucsa in forma de 8 in burduful din spatele bieletelor de directie .suruburile care prind bieletele trec ambele prin aceasta bucsa ...am inteles ca se taie burduful sau ceva de genul sa o schimbi...pe catalog nu am gasit cod pt ea. este incercuita pe foto atasat.Multumesc. Link to comment
Viktor Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Posibil ca piesa respectiva sa fie intr-un set complect ce cuprinde si alte piese cu un singur cod, motiv pentru care nu are cod separat. Trebue sa fie o alta metoda de demontare, fara a taia burduful. Link to comment
andreiorga Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Intentia mea este sa pun o cutie de Opel pe motorul meu de 1.5 75cai. Stie cineva ceva? Link to comment
anaksunamun Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 (edited) Andrei...pe cielo cutia din cate stiu este f13...de opel merge f13 sau f16 ...recomandat ar fi f13 ...astra F1.6 75cp cod motor c16se .f 16 e altfel la rapoarte.deci se poate f13 de opel prinderea fiind identica ,opel ul este tot fabricatie GM. Edited February 16, 2011 by anaksunamun Link to comment
Recommended Posts