ovi_jer Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 De nubira trebuie sa mearga.Este pompa simpla sau modul cu senzorii de nivel?DIn ce an este masina si ce motorizare are? Link to comment
road66hell Posted October 4, 2007 Share Posted October 4, 2007 De nubira trebuie sa mearga.Este pompa simpla sau modul cu senzorii de nivel?DIn ce an este masina si ce motorizare are? Link to comment
scatiu Posted October 8, 2007 Share Posted October 8, 2007 S-a vorbit in acest topic acum ceva timp despre rulmentii spate...as vrea totusi sa ma lamureasca si pe mine cineva daca sunt la fel si la cielo si la espero si cum se strang???? Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 9, 2007 Share Posted October 9, 2007 Suntem offtopic dar: se ridica masina pe elevator, se scot capacelele de pe butucul rotii (fara sa se dea roata jos), se scoate o siguranta si se strang prin rotire. Se pune siguranta la loc, se pune si capacelul si se da masina jos de pe elevator. Link to comment
scatiu Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Da...ma rog...nu sunt chiar asa de ...stiu si eu cum se face operatiunea, eu intrebam de strangerea propriu-zisa...se strang la maxim si se da inapoi o jumatate de tura ( ca la dacia )???? Link to comment
ionutd Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Salut; Ma intereseaza si pe mine un termostat pentru leganza, dar la Radacini este 208 Ron , se potriveste oare de la espero???, sau daca nu spuneti-mi si mie unul compatibil (mai ieftin). Va multumesc. Link to comment
nino Posted October 15, 2007 Author Share Posted October 15, 2007 ... Temostat 208 RON ??? Poate cu tot cu carcasa lui... Atentie la ce comanzi... [scuze de off-topic]... Link to comment
ionutd Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 ... Temostat 208 RON ??? Poate cu tot cu carcasa lui... Atentie la ce comanzi... [scuze de off-topic]... nu; termostatul simplu e 208 ron la radacini; plus ca am mai intrebat si la 2 service-uri si acelasi pret mi l-au spus (fara montaj); Ideea e ca am gasit unul la 120 ron, dar tocmai la Iasi ; asa ca inca astept raspunsurile voastre; multumesc. Link to comment
scatiu Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Cred ca incearca degeaba...Rokor e in Craiova si omu e din Bucuresti. Link to comment
Salex Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 (edited) ... Temostat 208 RON ??? Poate cu tot cu carcasa lui... Atentie la ce comanzi... [scuze de off-topic]... Adicatu vrei sa spui ca ai gasit termostat de Leganza FARA CARCASA ???? UNDEEEE ???? @ ionutd: ti-am trimis un link pe PM. Da-mi si mie de veste (si tuturor celor de pe aici) daca ai rezolvat Edited October 21, 2007 by Salex Link to comment
ionutd Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Intr-adevar am rezolvat cu Lao la un pret bun 115 Ron (merci inca o data ); dar fftopic: am schimbat termostatul degeaba, ca tot nu-mi baga caldura ; help me please. Link to comment
Salex Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Daca temperatura pe bord e OK si butonul de caldura (rotita) iti functioneaza corect, cel mai probabil ai caloriferul colmatat si va trebui sa il speli. Gasesti aici o gramada de sugestii legate de cum sa faci spalarea, cauta posturile si o sa vezi ce ai de facut ... Un sfat iti dau, NU BAGA DETARTRANT !!!! Am incercat eu si nu iti mai povestesc in ce belele am intrat Link to comment
road66hell Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 A montat cineva pe cielo volan de vectra? Am gasit la s.h. cu 25 ron imbracat in piele.Trebuie putin curatat...Si ii lipseste partea aia de plastic care aduce semnalizatorul inapoi si pe care e si inelul pt claxon.Merge luat de la volanul de cielo?Multumiri anticipat! Pentru cine e interesat,volanul de Vectra A,fara airbag s-a potrivit perfect! Link to comment
costelzb Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Stie cineva daca senzorul de acceleratie este acelasi la cielo si la matiz? > Link to comment
nino Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 Stie cineva daca senzorul de acceleratie este acelasi la cielo si la matiz? > 98% zic eu ca da ! Poti intreba pe mail la magazinul fabrii diun Craiova sau la nicubarbu... Link to comment
raskala Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 (edited) Am caseta de directie pe duca... Exista compatibilitate cu alte marci (Opel, Cielo,Nubira) pentru ca nu m-as arunca la una noua din motive financiare. Espero, 1.5 , 16V din '96. Edited December 2, 2007 by raskala Link to comment
Devourer Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 bobina de inductie, fise, bujii se potrivesc de la cielo pe espero? (imi cer scuze daca s-a mai discutat si nu am vazut) Link to comment
aayulian Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 salut.Trebuie sa-mi schimb filtrul de ulei +uleiul de motor.M-ar interesa daca ptr cielo 16dohc-1,5 se potriveste orice fel de filtru de ulei (atat marca cat si reper). Link to comment
scorpion Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 (edited) Bobina de inductie este la fel , fisele difera , la fel si bujiile ( sint mai subtiri ) . Comparatia este pentru Cielo SOHC noneuro si Espero 1,5 GLX. Edited January 6, 2008 by scorpion Link to comment
ovi_jer Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Cielo 1,5 sohc si espero 1,8 sohc sunt la fel : fisele,bobina de aprindere si tot ce este in delcou. Link to comment
Devourer Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 quote name='scorpion' date='Jan 6 2008, 09:27 PM' post='316432'> Bobina de inductie este la fel , fisele difera , la fel si bujiile ( sint mai subtiri ) . Comparatia este pentru Cielo SOHC noneuro si Espero 1,5 GLX. Cielo 1,5 sohc si espero 1,8 sohc sunt la fel : fisele,bobina de aprindere si tot ce este in delcou. hmm voi intreba totusi in magazine (nu ca nu as avea incredere in raspunsurile voastre, numai ca vreau sa fiu sigur inainte sa cumpar ceva). Multam oricum. Cum aflu va dau un raspuns si aici. Link to comment
PaulM Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 termostatul de espero 1,5 dohc este compatibil cu alt termostat de la alt tip de autoturizm ? intreb ptr nu gasesc termostatul ptr esperoul meu 1.5 gasesc decat de 1.8 Link to comment
gustibus Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 Cine a-mi poate spune daca pompa de la spalatorul de parbriz de la Nubira 1 este compatibila cu alta de la alt autoturism. Link to comment
Recommended Posts