claz Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Opel Zafira, motor Otto 1,8L, 140CP Dotari optionale... o gramada. O sa le mentionez cand se mai estompeaza un pic "febra" noii achizitii Doar o poza deocamdata, ca nu au fost conditii (nici rabdare) Revin cu amanunte. Link to comment
Tommy Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Deci l-ai schimbat cu Zafira nu cu A4 Pfuu.. e curata dementza! (scuzati tz=ul) Link to comment
VAXXi Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Vezi ca ti se vede reflectia in vopsea, de cat luceste ... s-o stapanesti sanatosi si sa te bucuri de ea ! Link to comment
Maniaku Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa aiva grija de tine!!!! Link to comment
john Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Frumooooooooooooooos!!! Brava! Link to comment
Moshu Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 S-o stapanesti sanatos si s-o umpli cu puradei (clazi mici) Link to comment
iulia Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Arata tare bine! La cat mai multi km si sa ai numai evenimente placute cu ea! Link to comment
Steffyx Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Superba masina. Ai grija de ea ca si ea o sa aiba de tine Km muuuuulti ! Bafta! Link to comment
steph Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 foarte tare frate. cred ca e numai buna de facut drumetii cu prietenii/familia. Link to comment
Mircea Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 S-o stapanesti sanatos si fara evenimente! Link to comment
alx Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 O facusi pana la urma... s-a stapanesti sanatos! te asteptam la intalnire sa facem si noi test driveuri... Link to comment
Satori Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 BRAVO!!! Sa te bucuri de ea si sa o conduci sanatos Link to comment
VIPER Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Cand mi-ai zis ca te-ai sucit de la Zafirutza la Touran, era sa te omor... Acuma, uita-te la ea: nu era pacat? Hai, sa va traiasca, etc, etc (stii tu). Ride The Lightning! Link to comment
totti Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 So, finally you got it! Ma bucur pt. voi. Km multi si fara evenimente. Link to comment
dan_m Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Felicitari, s-o stapanesti sanatos si la cat mai multi km Link to comment
FLEX Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Bravo, maaaaaaa! sa curga biereaaaa! sa sfiriie micuuuuuuu! PS:Frumoasa grasana! sa reusesti tot ce ti-ai propus! Link to comment
ToPser Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Da misto ,acum incap mai multe scule de pescuit decat in Maty!!! Felicitari ,vad totusi ca va indepartati cu totii de marca de care ne-am indragostit si care ne-a strans pe acest forum .S-o stapanesti sanatos si km fara probleme !!! >- Link to comment
claz Posted April 2, 2006 Author Share Posted April 2, 2006 Multumesc tuturor pentru cuvintele bune. Asa cum am promis, revin cu detalii si fotografii. OPEL ZAFIRA Enjoy, MT5 (transmisie manuala 5+1 trepte), 1.8-16V 140cp. Benzina Euro IV Dotari standard pentru Enjoy: Siguranta: - sistem de imobilizare electronic pt. motor, - suspensie spate multibrat independenta (IRS), - frane discuri ventilate fata, - discuri spate, sistem de franare cu ABS +asistent franare (BA) +controlul franarii in viraje (CBC), - servodirectie electro-hidraulica, - tetiere reglabile in inaltime pentru toate locurile, - centuri de siguranta fata pretensionate, cu limitator de forta si reglabile in inaltime, - trei centuri de siguranta pt. bancheta din mijloc - cu 3 puncte de fixare, cele laterale cu pretensionare, - doua centuri de siguranta pentru locurile din spate - cu 3 puncte de fixare, - airbag frontal "OPEL full-size"pe partea soferului si a pasagerului, - airbag lateral stg./dr. (4 x airbag), - faruri fata halogen cu reglaj electric al inaltimii, - al treilea stop de frana, - bare de protectie in portiere pentru impact lateral. Comfort: - scaune fata comfort, - scaun sofer reglabil in inaltime, - coloana volanului cu reglaj in inaltime si profunzime, - volan cu 3 spite, - geamuri electrice fata, - bricheta electrica si scrumiera fata-spate, - radio cu CD-player CD30 (+sistem audio cu 6 boxe + afisaj Triple-info (TID)), - afisaj Triple-Info (ceas, data/informatii radio-CD, temperatura exterioara), - turometru, - indicator uzura frane, - sistem de recirculare a aerului in interior, - canale de aerare-incalzire compartiment pasageri spate - randul 2, - instalatie de aer conditionat manual, - avertizor faruri aprinse, - sistem de inchidere centralizata cu telecomanda radio, - oglinzi retrovizoare exterioare cu reglaj electric, incalzire, - lampi spate pt. lectura, cheie pliabila. Interior-exterior: - caroserie galvanizata (12 ani garan|ie anticoroziune), - sistem de scaune ,,FLEX 7®" (monovolum cu 7 locuri), - bancheta culisabila si cu spatar rabatabil fractional, - masca radiator cu grila cromata, - folie exterioara de cul. neagra intre geamurile laterale, - jenfi din ofel 6,5Jx16" cu anvelope 205/55 R16 si cu capace roata, - roata de rezerva de dimens. normale, - portbagaj iluminat, - rulou pt. acoperire compartiment bagaje, - suport longitudinal pt. portbagaj acoperis de cul. neagra, - instrumente de bord pe fond negru, - manerele interioare ale portierelor cromate, - diverse spatii de depozitare, - barele de protectie fata-spate & bandourife laterale de pe portiere & manerele exterioare ale portierelor si carcasa oglinzilor retrov. exterioare vopsite in culoarea caroseriei, - geamuri cu tenta verde, - rezervor carburant de 60L, - culoare caroserie nemetalizata, - tapiterie textile - nuanta inchisa. Optionale: - lampi citire fata-spate - volan imbracat in piele - comenzi radio pe volan - aer conditionat automat (climatronic) - scaun sofer reglabil in 6 directii - suport lombar scaun sofer si pasager - scaun pasager complet rabatabil - cotiera scaun sofer - faruri de ceata - sistem flexibil de sine pentru portbagaj cu 4 carlige - ESP - oglinzi exterioare pliabile electric si incalzite - Geamuri electrice spate - Spatii de depozitare (masute rabatabile pe spatarul scaunelor din fata, sertar sub scaunul pasagerului) - Parasolare cu oglinzi iluminate - Doua chei pliabile - Tempomat - Priza 12V in portbagaj - Plafon Panorama - Parbriz protectie solara, atermic - Plasa depozitare, plasa siguranta bagaje - Computer de bord - Radio CD 30 cu MP3 - Culoare metalizata Link to comment
alx Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 i am so f****** gelous... dintotdeauna mi-am dorit un mpv si pana acum nu am reusit decat un mini-mpv... looks great! Link to comment
mr_ Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 Sa-ti traiasca! Masina de om serios, dom'ne! Link to comment
Gica Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 (edited) S-o stapanesti sanatos, fara accidente, ... etc... Insa cateva intrebari. Din capul locului m-a mirat motorul asta de 1.8, imi pare cam multi cei 140 CP. E Twinport, sau ceva turbo ori injectie directa, ca imi pare cam multi ponei ( la cilindreea asta ar fi trebuit sa fie undeva la 1250-130CP, nu ? ) Are 7 locuri ? Si cam cat a costat asa ca idee ? Sa putem spune apoi celebra replica din reclama "scum doamna, scump !" Felicitari inca o data ! Edited April 2, 2006 by Gica Link to comment
VIPER Posted April 2, 2006 Share Posted April 2, 2006 "Vechiul" 1.8 avea 125 dar era generatie veche, asta de 140 e Twinport. E bagat deja si pe Astra H. Link to comment
zack Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 absolut superba. cat de mult imi place interiorul la opel in special consola centrala. la mai multi km. ps: o poza cu motorul ne dai si noua (please) Link to comment
john Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 i am so f****** gelous... dintotdeauna mi-am dorit un mpv si pana acum nu am reusit decat un mini-mpv... looks great! Si eu tot cu un mini-mpv ma chinui deocamdata , tot cu acoperis de sticla. Claz, poti pune si o poza din portbagaj (cu locurile din fund :-> ? Link to comment
Recommended Posts