Berti Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Am vazut candva pe o masina (Peugeot) scris pe luneta cu litere volumetrice autoadezive cam de 30mm inaltime, numele soferului "CRYS", arata foarte bine. De curand mi-am facut un site pe care vreau sa-l promovez, dar nu-mi prea place ideea sa pun un autocolant pe masina. As prefera sa gasesc un set de litere volumetrice, orice culoare, ca le-as vopsi eu in culoarea dorita. Aveti idee pe unde se gaseste asa ceva? Cel mai mult mi-ar placea sa pot cumpara doar literele de care am nevoie nu tot setul... dar orice idee sau indrumare e binevenita. Multumesc! p.s. Am Matiz E-klasse, fara insemnele Daewoo pe hayon, deci loc am destul, dar totusi nu vreau sa fie literele prea mari, vreau sa fac o treaba elegenta si discreta. Link to comment
adostar Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Litere volumetrice gasesti din polistiren sau material plastic (mai scump). Link to comment
Berti Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Asta-i clar... dar unde? Prefer ceva turnat, nu doar decupat din Forex sau Plexiglass. Caut ceva asemnator cu cele de pe masini... Link to comment
Recommended Posts