Raptor Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Daca tot is eu "destept" macar sa nu mor asa...nu am vazut inca un Chevy Kalos cu computer de bord in el.Nu s-ar putea face un transplant de pe o alta masina?Sau ce ar fi sa punem un PS2 la un monitor in portbagajul din spate.Astept si parerile voastre!Stiu ca-i o idee dar asa incep toate inventile de la o idee aparent tampita. Link to comment
Satori Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Asta http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=388 vrei? Link to comment
Raptor Posted April 1, 2006 Author Share Posted April 1, 2006 Tot n-am inteles ce i chestia asta.Detalii pe romaneste, nu pt. electricieni,please. Link to comment
VAXXi Posted April 1, 2006 Share Posted April 1, 2006 Topicul acela discuta despre o modalitate de conectare la interfata deja existenta pe masini pentru a citi si afisa informatiile care sunt afisate pe masinile cu computer de bord. Link to comment
Raptor Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 OK, sa zicem ca faza asta "am inteles-o" , dar de a doua idee ce ziceti?Ma gandeam ca se poate pune unu sau doua ecrane LCD in spate, pe tertierele(sau cum se zice) scaunelor din spate si astfel cand deschizi portbagajul sa se vada si la ele sa conectez un Play-Station 2.Si astfel cand ies la padure cu fetele sa se ingramadeasca langa masina.Oricum stie lumea ca-i mai special kalosul.Dar ieri cand am mers la padure cu gasca era lustruita masina si se ingramadeau sa o vada. Nevasta si masina:Poate asta atragea privirile Link to comment
VIPER Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Cel mai simplu: iti iei un convertor 12v-220v, alimentezi de la el PS2 si un TV color portabil si te joci in masina cat si unde vrei. Link to comment
Raptor Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 VIPER:"Cel mai simplu: iti iei un convertor 12v-220v, alimentezi de la el PS2 si un TV color portabil si te joci in masina cat si unde vrei." Da o intrebare de baraj:dupa 1 luna trebe sa schimb bateria?Ca nu prea cred ca o sa reziste mult sau pot sa o las linistit? Link to comment
VIPER Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Pai care e diferenta intre a adapta PS2-ul la baterie direct si a-l trece prin convertor? Iar cand am zis TV ma gandeam la un LCD portabil, nu neaparat la unul de casa... Link to comment
Abram Burel Posted April 28, 2006 Share Posted April 28, 2006 Eu daca deschid portbagajul nu se mai vad tetierele. Deh, am sedan Link to comment
Raptor Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 Pai dinala LCD ma gandeam si eu, da adevarul i ca am si unul cu ecran imens dinala de casa.Ar fi diferenta mare la baterie? Link to comment
pesteimputit Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 daca tot esti in cluj fa un drum pana la sfigmo audio, spune-le baietilor ca te-a trrimis peste si povesteste-le ce vrei sa faci. ei sigur te vor ajuta sa intelegi ce si cum Link to comment
Recommended Posts