MethodRO Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Am scapat de frig. Acum o sa ne lungim toata noaptea. Asteptam mai multi membri care sa vina. Eu unul am sa fiu prezent! Altcineva? Link to comment
Dj_Dark Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Probabil si eu daca n-o sa fiu mort de oboseala dupa munca si daca se mai aduna cativa "fierari" cu atat mai bine . Link to comment
pavcostel Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Daca nu ma "ucid" la job, vin sa va arat autocolantul... Cu stima, Costel @NFS. - pai tot din acela simplu mi-a dat Satori, zicei de ceva special... Link to comment
sprite Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Am scapat de frig. Acum o sa ne lungim toata noaptea. Nu te cred. Jura-te! Acu' fara misto: mai stati si voi nene pana pe la 12 'jumate macar, sa va mai prind si io! Ca, vorb-aia, s-a facut de plaja! Uite, vine si CustimaCostel , neucis de nimeni, sa ne arate autocolantu'... )"> PS: ...io inca circul fara "atipild" si tre' sa remediez situatia. Daca plecati, lasati unu' pe bordura. Deci? Link to comment
Satori Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Putem incerca macar La o asemenea ocazie, macar atat sa facem Link to comment
sprite Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 ...adica il gasesc pe bordura. Super. Link to comment
BogdanG Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Pai ce sa risti ca nu ai patit nimic data trecuta @Alezz da ce ai patit de nu vi mai pufosule ? Link to comment
Satori Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Doar nu crezi ca e asa gras pentru ca merge pe jos? Lasa Alezzule ca trece. mari.d, no pain, no gain. Link to comment
BogdanG Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Aham ...a ramas pufosul fara masina ...lasa ca sa vezi ce placere este cu RATBul pe caldurile astea ) Link to comment
MethodRO Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Pufosule nu lipsi ma. E chiar pacat. Te sperie mersul pe jos? Mai dai jos din recipientul din fata. Link to comment
pixelconscious Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Alezzule, eu cred ca ajung pe la 9:30 pm, trec sa te iau ? Link to comment
axel71 Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Si eu tot pe la 9.30 cred ca ajung, atunci scap de la munca ("> Link to comment
Senna Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Vin si eu, incerc sa-l aduc si pe unchiul meu, care este fooarte incat de Daewoo, a parcurs 100k km cu un Cielo si a fost multumit, prin urmare acum are Kalos E haios, m-a intrebat "intalnirea asta a voastra este in sala sau vorbim printre tufe?" .Iar eu raspund: "Langa tufe" Meet us there Link to comment
BogdanG Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Pai suntem ecologisti bre si iubim natura ...auzi la el Link to comment
Satori Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Mdea... De aia au toate tufele de acolo, pe post de prezervative, pungi de seminte infipte in varf. Link to comment
steph Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 adica protectia naturii, prezervative contra ploilor acide Link to comment
claudiudnc Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Sal !!! am sa vin si eu , sper sa se tina ... Link to comment
BogdanG Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ce sa se tina ...tu nu stii ...nu vine nimeni Link to comment
Alezz Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Saptamana asta si cea viitoare nu vin pentru ca sunt foarte ocupat...plec la 8 dimineata de acasa si vin dupa ora 10 seara . Link to comment
matizaurul Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Salut, va urmaresc de cateva saptamani si azi am facut intrarea in cadrul acestei comunitati pe care o admir. Pot sa vin si eu la intalnirea voastra sau noii membrii nu au voie? Link to comment
Mircea Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ) Au daca sunt gata sa treaca ritualul de initiere Link to comment
sprite Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ...au voie. Si sunt chiar bineveniti! @Mircea ...da' ce iute esti de "enter"! Link to comment
Recommended Posts