Jump to content

Intalnire Joi, 6 Aprilie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Ileana, verifica draga si tu profilul, fii mai discreta :P

de ce sa fiu discreta?!..doar nu l-oi degusta singura?!..baietii fac focul, fetele transeaza si il savuram impreuna...cu masineta ce facem?!

ce sa se tina ...tu nu stii ...nu vine nimeni =))

Daca tot nu vine nimeni :-> trece cineva prin Iancului in drum spre Polivalenta, sa preia una bucata sebian si doua bucati platouri de prajituri? :mrgreen: Clio meu e N/A saptamina asta, e la var-mea (i s-a stricat Loganul =)) )

ce sa se tina ...tu nu stii ...nu vine nimeni =))

Cum sa nu vina dom'le nimeni? doar ca unii au program si la 8 sunt acasa la plapumioara :D

@sebian daca e vorba de prajituri si nu se ofera voluntari vorbim maine pe zi, poate trec eu.. :dizzy: Pm please.

as veni cu cea mai mare placere da... sapt asta chiar nu pot, stau la 50 de m de stadionu lia manoliu si... o sa fie omor pe aici + ca nu o sa mai am unde sa parchez :( chiar imi pare rau :( sapt viitoare promit ca vin, ca n-am mai venit la o intalnire de... si eu am uitat. vreau si eu sa va mai vad! :drinkers: :banana:

@sebian daca e vorba de prajituri si nu se ofera voluntari vorbim maine pe zi, poate trec eu.. :dizzy: Pm please.

:X M-am cuplat deja...Nu spui cine, persoana importanta, becher mare :D

Multumesc mult de oferta :) >-

Edited by sebian
Daca tot nu vine nimeni :-> trece cineva prin Iancului in drum spre Polivalenta, sa preia una bucata sebian si doua bucati platouri de prajituri? :mrgreen: Clio meu e N/A saptamina asta, e la var-mea (i s-a stricat Loganul =)) )

Platourile alea cu prajituri sunt de la "Alice" :-?

Platourile alea cu prajituri sunt de la "Alice" :-?
super bune...frecventez des cofetaria aia...s-ar putea oare pt. ca pe prietena mea o cheama Alice??? :D

Din pacate nu o sa fie de la Alice pentru ca se inchide la ora 18 (program de pensionari) iar eu nu am cum sa ajung inainte de 19 acolo... :(

Cu stima,

batatorudecampi

Edited by sebian
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...