Maniaku Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Nici saptamana asta nu ajung din acelasi motiv ca si saptamana trecuta: Ma duc la meci!!! FORZAAAAAA STEAUAAAAAAAA!!!! Link to comment
ileana Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 stai asa sa aflam cum e carnitza! @matizaurule, cati anisori ai? Link to comment
Mircea Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 @Sprite, enterul meu e dat cu vaselina Wurth @Ileana, verifica draga si tu profilul, fii mai discreta Link to comment
sprite Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ...ihi, d-aia la spray, o stiu! Link to comment
ileana Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 @Ileana, verifica draga si tu profilul, fii mai discreta de ce sa fiu discreta?!..doar nu l-oi degusta singura?!..baietii fac focul, fetele transeaza si il savuram impreuna...cu masineta ce facem?! Link to comment
BogdanG Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 @matizarule nu te lua dupa astia ...ca daca ne luam dupa ei nu mai venea nimeni Link to comment
mari.d Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 pana la urma cred ca voi fi si eu prezenta, dar mai tarzior Link to comment
matizaurul Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Aoleu, nu ma speriati,ca dor masina are Casco, eu nu! Ileana o sa-ti spun la ureche, daca ma mananci doar tu! Link to comment
sprite Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 ...ei, na lipeala, ce iese aicea! ...care este. Link to comment
MethodRO Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 @matizaurul: Ai grija cum te porti cu mama soacra (ileana) altfel vei avea de aface cu mine. Link to comment
sebian Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ce sa se tina ...tu nu stii ...nu vine nimeni Daca tot nu vine nimeni trece cineva prin Iancului in drum spre Polivalenta, sa preia una bucata sebian si doua bucati platouri de prajituri? Clio meu e N/A saptamina asta, e la var-mea (i s-a stricat Loganul ) Link to comment
Tommy Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Poate faceti schimb dupa ce-l repara ) LMA inca o data Edited April 5, 2006 by Tommy Link to comment
Dj_Dark Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 ce sa se tina ...tu nu stii ...nu vine nimeni Cum sa nu vina dom'le nimeni? doar ca unii au program si la 8 sunt acasa la plapumioara @sebian daca e vorba de prajituri si nu se ofera voluntari vorbim maine pe zi, poate trec eu.. Pm please. Link to comment
Mvk Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 as veni cu cea mai mare placere da... sapt asta chiar nu pot, stau la 50 de m de stadionu lia manoliu si... o sa fie omor pe aici + ca nu o sa mai am unde sa parchez chiar imi pare rau sapt viitoare promit ca vin, ca n-am mai venit la o intalnire de... si eu am uitat. vreau si eu sa va mai vad! Link to comment
sebian Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) @sebian daca e vorba de prajituri si nu se ofera voluntari vorbim maine pe zi, poate trec eu.. Pm please. :X M-am cuplat deja...Nu spui cine, persoana importanta, becher mare Multumesc mult de oferta >- Edited April 5, 2006 by sebian Link to comment
xenna Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Daca tot nu vine nimeni trece cineva prin Iancului in drum spre Polivalenta, sa preia una bucata sebian si doua bucati platouri de prajituri? Clio meu e N/A saptamina asta, e la var-mea (i s-a stricat Loganul ) Platourile alea cu prajituri sunt de la "Alice" Link to comment
Vlad Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 super bune...frecventez des cofetaria aia...s-ar putea oare pt. ca pe prietena mea o cheama Alice??? Link to comment
xenna Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Nu cred ca asta e motivul,pt ca si eu o frecventez des cu toate ca pe prietenul meu nu-l cheama Alice Link to comment
sebian Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Platourile alea cu prajituri sunt de la "Alice" super bune...frecventez des cofetaria aia...s-ar putea oare pt. ca pe prietena mea o cheama Alice??? Din pacate nu o sa fie de la Alice pentru ca se inchide la ora 18 (program de pensionari) iar eu nu am cum sa ajung inainte de 19 acolo... Cu stima, batatorudecampi Edited April 5, 2006 by sebian Link to comment
xenna Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Permiteti sa va contrazic,stimate "batator de campi" ra de inchidere la Alice este:21.00.Pe pariu daca nu ma crezi. Cu stima, Xenna Link to comment
sebian Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Pai atunci imi dai o veste excelenta...cine stie cu ce timpa (scuze) am vorbit la tf de mi-a zis ora 18...atunci Alice sa fie Cu stima, batatorudecampi Link to comment
Micutu' Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 incerc sa vin si eu ca pana acum v-am vazut numai pe intuneric. Link to comment
Recommended Posts