sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) La cererea expresa a publicului (adica Vaxxi > ) se pun si poze Edited April 7, 2006 by sebian Link to comment
Brainiac Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Dar unele facute mai in amurg nu ai? Ca din astea nu reiese decat ca era noapte afara... . Sau le-ai ales special pentru vaxxi, sa-l faci curios si sa vina si el la intalnire? Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Bun si restul unde sunt? Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) mah, ti-am pus poza cu tine si cu mindra ta...ce mai vrei? ti-a facut-o satori... ce custom title ti-ai tras Edited April 7, 2006 by sebian Link to comment
Senna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Corect s-a tinut bine mati-ul dupa cli dar daca avea si el 4 cilindri si motor de 1.4 era ceva. Rapoartele Kg/C.P. ale celor 2 masini implicate in "concurs" sunt comparabile. Adaugand masele deloc comparabile ale celor doi driveri si recalculand, masina Xennei iese in fata Pacat ca n-am fost pasagerul ei, sa mai echilibrez intrecerea Pe saptamana viitoare! "> Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Pina la urma cum a ramas cu floarea, Senna? ai avut succes? Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Pana la ce ora ati mai ramas aseara? Link to comment
Satori Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Sebiane, ai postat cam repede dupa ce ai plecat de la intalnire. Incearca si tu faza cu floarea data viitoare PS: Cred ca 1 Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Shefu' de la o virsta nu mai merge faza cu floarea, trebuie trecut la chestii mai grele Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Corect Sebiane acum treci la chestii cu inele, cereri in casatorie... Link to comment
Brainiac Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Cred ca de fapt el se referea la ceva de genul "tot copacul"... Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 E, hai, ca nu sunt chiar atit de batrin...mi-a mai ramas un gram de luciditate )"> Link to comment
Senna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Mi-ai luat vorba din gura, chesti grele, right! Xenna zice ca acum floarea e cam ofilita, probabil i s-a facut rau de la cursa, ca inca nu apucase sa dea de apa Edited April 7, 2006 by Senna Link to comment
mari.d Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Sebiane, ai postat cam repede dupa ce ai plecat de la intalnire. Incearca si tu faza cu floarea data viitoare Aseara ne-am odihnit, sa fim "fresh" in week-end Edited April 7, 2006 by mari.d Link to comment
xenna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Pina la urma cum a ramas cu floarea, Senna? ai avut succes? Hmmmmm Cu o floare nu se face primavara,nu stiati? @satori:Masina e cat se poate de intreaga.Iata si dovada: Link to comment
mari.d Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 [ felicitari xenna, scurt, clar si la obiect >- Link to comment
ileana Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Aseara ne-am odihnit, sa fim "fresh" in week-end sa intelegem ca aseara erati cam ofiliti?! > Link to comment
Senna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 @xenna Era mai veridic daca puneai pe masina un ziar de astazi, sa fim convinsi ca nu e poza facuta ieri sau mai demult! In orice caz, eu te cred si iti mai dau o floare > Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Pai si floarea asta e cam ofilita...hai, Senna, sigur poti mai mult...sau nu merita Xenna mai mult? )"> Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 @Senna ai grija sa nu fie numar par. Link to comment
sebian Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Hmmmmm Cu o floare nu se face primavara,nu stiati? Hmmm, si eu care aveam impresia ca deja a venit primavara Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Cum Sebiane sa nu fi venit primavara? Nu ai vazut aseara ca erau mai multe fete decat noi la un momendat. Nu te plange. Link to comment
xenna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Pare ziua de azi a fi o zi de primavara? Sa fim seriosi!! Link to comment
Senna Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) @method Vorbim de sesiuni diferite de inmanat flori! Cu o floare nu se face primavara, dar cu mai multe, da! Altfel spus, floarea a palit sub reflexiile ochilor Xennei! @sebian Este numai de competenta mea sa evaluez ce merita Xenna de la mine Edited April 7, 2006 by Senna Link to comment
MethodRO Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Ma inclin Senna in fata ta. Asta da replica. Asta sterge toate greselile pe care le-ai facut aseara. Link to comment
Recommended Posts