Jump to content

Huse scaune

NFS

Recommended Posts

Sa moara tzak si pak daca eu m-am prins pe unde trebuia sa deschid, sau daca mai era topicul asta! Asa ca l-am pus aici, la diverse.

Mi-am pus huse la scune in ton cu tapitzeria! Adica acelasi material , acelasi desen! Arata de nu se poate!

Nu mai am ceva pe usi si altceva pe scaune... e marfa!

Partea care m-a uimit a fost ca erau capishoane pt toate 4 tetierele!

Husele sunt din Vitan, sunt de Matiz (vin beton) si au costat 1.200.000 lei ... sau cel putin asa m-a mintit nevasta-mea! :oops:

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Io mi-am pus huse Michael Schumacher din METRO, 1.700.000 lei, gri-albastre, facute de turcaletzi (merg la fix cu poly-silverul)

Efectul estetic e bunicel, nu prea transpiri pe ele, rezista la jeg. Au mancat pana acum vaselina, noroi, praf, firimituri de paine, juma de sticla de vin. Rezista glorios, insa nu mai sunt proaspete. N-am spalat-o decat pe aia fatza-dreapta, ca era patata de vaselina.

Hint pentru covoraşe speciale de Espero (pe care eu le-am găsit dintr-o mare pură întâmplare şi cu mult noroc): unul din covoraşele din spate are un fel de "limbă" care trece peste "umflătura" ce uneşte consola centrală cu mijlocul banchetei (pe-acolo dacă nu mă înşel trece eşapamentul).

Limba asta trece peste umflătură, şi intră sub preşul celălalt (de asta nu sunt interşanjabile). Şi pe faţă, şi pe spate se fixează excelent - sunt un pic mai late cele pe spate, şi stau înţepenite între şinele scaunului.

Huse pentru Espero n-am găsit nici eu, am înţeles c-ar avea la Rădăcini (erau 1.700 kROL când am întrebat, pe la începutul anului) şi la Poliserv, dar aici n-am întrebat. Cele de 1 milion din Metro sunt foarte, foarte nasoale ca material şi ca fixare pe scaun: am văzut montate, şi mereu se trag, se strâng... incomode.

Am şi-un set de de-astea universale, din OMV luate. Acceptabile, dar nu se compară cu alea "cu limbă". Plus că la absolut toate covoraşele pe care le-am avut, se duce porţiunea aia de cauciuc lipită pe preşul de la şofer... şi pe cuvântul meu că nu conduc cu crampoane :lol: .

E destul de probabil să fie ca alea. Eventual uită-te şi pe eticheta produsului, să vezi dacă e trecut şi Espero (la cele pe care le am eu, era).

Multe ar fi mai bune dac-aş avea o afurisită de-aia digitală, din păcate n-am. O să caut una de împrumut, cu care să pozez absolut tot ce trebuie: autocolantul, maşina, eu, motorul, modul în care pot fi demontate diverse chestii de pe maşină, etc :rotfl: .

Mie mi-ar place huse de-alea de imitatie de piele.Cat or fi?Aveti idee?

Daca-ti pui huse din piele la masina ai sa vezi efectul cand ai o gagica in dreapta (mai ales daca e in fusta scurta) :lol: . Nu prea mai are chef sa se ridice de pe scaun. :lol:

• 2 weeks later...

Mi-am pus de o saptamana la scaunul meu o husa cu bile din lemn (200k lei la Metro); restu' nu au nevoie de confort :lol: . Prima data cand am condus am avut o senzatie tare naspa, in sensul ca "alunecam" de pe scaun. Dar a durat destul de putin. Acum m-am obisnuit si pot sa zic ca-si face banii. E foarte relaxanta.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...