Sharpe Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Unde gasesc suruburi pt tendoanele de Tico? Cei de la radacini au spus ca se gasesc doar in service,iar in service se vand cu un pret ce include si manopera. Exista un magazin in Bucuresti unde le pot gasi? Link to comment
Lucman Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Eu stiu ca se vand la pachet cu tendoanele. Suruburile vechi se dau jos cu flexul. Link to comment
dreaQ Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 (edited) Tin minte ca in tomna cand le-am schimbat un preten de al meu care e mecanic a pus unele care le avea el si nu erau "de tico". Un fel de "compatibile". Sa-l intreb sa ved daca mai tine minte. Si acum mai am un brat cu bucse nasoale am postat ca-l donez dar nu s-au aratat doritori... Edited April 3, 2006 by dreaQ Link to comment
ticolino Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Am gasit suruburi in magazinul de pe drumul taberei, este mentionat pe undeva intr-o lista pe forum. E pe la mijlocul buclei. Link to comment
Sharpe Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Multumesc,s-au schimbat! Link to comment
Recommended Posts