mike.omega Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Salutari! Momentan tot pe la Cafe D'art ma trage inima sa ne vedem ca a venit soarele dar trebuie sa mai creasca si mercurul in termometre ca sa ne mutam pe malul lacului Acum ramane de vazut la ce ora sa ne vedem, cel mai convenabil pare a fi ora 16:00... pareri?! Link to comment
Immortal Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 (edited) Io voi spune 'pass', sunt in Bucuresti. Dar inima mea va fi tot alaturi de voi [edit] apropo. Negricioasa mea nu mai are eleron Mi l-a smuls spalatoria Petrom de la Dobrogea. Si sufera [/edit] Edited April 3, 2006 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted April 3, 2006 Author Share Posted April 3, 2006 Cum?! Las ca trec sa-ti trantesc o poza sa vedem toti cum ramane un kalos fara eleron PS: e vorba cumva de spalatoria aia automata?! Link to comment
Immortal Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 Mdap. Numa' ca am postat gresit la 'probleme CNEL'. http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...=0entry160337 Sunt negru de furie Link to comment
paul_marines Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 (edited) Mai da repede ati spalat putina de la pacaleala si deschiserati topicul de 8 aprilie. Vedeti ce patiti daca nu ascultati de ai mai burtosi si cu experienta. Immortal ti-am mai spus:" Copacii se fac cu verde si masina se spala vis - a - vis de MTC, scotianule". Sa nu mai amintesc ceara ramasa pe caroseria ta, pacat de biata negruta. Merita mai mult. Uite un Kalos cum nu-l vezi des, proaspat ceruit. Nu-l vezi des deoarece desi il spal bi-saptamanal il alerg mult prin tara si isi bate joc aviara de ceara mea. ("> This vehicle was never, ever polished. Edited April 3, 2006 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 haha de data asta nu mai scapati de noi . sambata topserii prezenti . daca e vreme frumoasa eu zic sa mergem pe lac , pardon ...pe malul lacului )"> Link to comment
dreamlike Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 This vehicle was never, ever polished. Ai uitat sa precizezi ca era iesit de la vopsitorie de 1 ora. Link to comment
Immortal Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 Ai uitat sa precizezi ca era iesit de la vopsitorie de 1 ora. ) O mica omisiune. Toate ca toate, da' mie mi'or da domnii de la Expocar eleron nou pe CASCO? Sa-mi fie invatatura de minte - always listen (with immediate appliance) the advices of the mighty hunter. >- Link to comment
mike.omega Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 @Safari: Tu cumva vb de bmw-u din fundal ca n-a fost niciodata polishat? Si care e spalatoria aia de vizavi de MTC? @Topserii: sunteti de accord sa veniti la ora 16:00? Link to comment
paul_marines Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) Cata pizma in posturile voastre. Mikey@ nu te pui la socoteala pentru ca nici pe ticolino, nici pe dacioara nu mai ai vopsea (deh amprentele istoriei). Nu stralucesc nici cat grundul de pe usa garajului meu. Dreamlike@ amice ai uzat cardul la bancomat de cate ori iti speli masina sa ne faci invidiosi. Suntem, insa partial, mai bine decat sa o speli des, ii aplici un tratament cu creme hidratante, emoliente si apoi un protectiv-nutritiv (scuze asta e din cursul de cosmetica ), dar tot pe acolo. Si apoi sa vezi ce juna se tine vopseaua. Poze de astazi si unde mai puneti ca a trebuit sa intre soarele in nori sa-i fac o poza, pe principiul : " La Soare te poti uita la Kalosul meu, BA!!!" Edited April 4, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 ) Las ca o sa spal eu si ticozauru si batrana dacie si o sa vezi ce vopsea au pe ele si atunci mai vorbim. Intr-adevar pe dacie nu mai e toata, dar macar nu se vede din exterior )"> Iar cand o sa ma mut la casa(ceea ce sper sa intample curand!) o sa-mi fac singur polish la ticozaur in curte si sa vedem atunci ce o sa mai zica dovlecelu tau Pe bune acuma, de care spalatorie vorbesti ca a venit primavara si merita si ele un dus macar Link to comment
paul_marines Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) Pe bune acuma, de care spalatorie vorbesti ca a venit primavara si merita si ele un dus macar Mike direction for car wash: - intersectia Baba Novac - Dezrobirii la Institutul de Marina - check - 150 m pe dreapta spre sediul Expocar / Kamsas - check - sediul MTC de pe Baba Novac -check - vis a vis o cladire cu porti albastre si 2 rampe de spalare - check - un pachet complet - spalat spuma activa / ceruit cu ceara lichida / interior / portbagaj ( scuze poti sa faci skip la ultimul punct ) = 19 RON + 3 RON ciubuc la copilasi si iesi stralucitor ca mine. Poti sa te duci la patron si sa-l rogi sa ti-l faca precum dovlecelul meu. Edited April 4, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Stralucitor ca tine?! ) S-a notat, n-am mai trecut de mult pe acolo ca am o alergie pentru o anumita reprezentanta auto de prin zona din mai multe motive Ca idee: s-a notat! Link to comment
dreamlike Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) " La Soare te poti uita la Kalosul meu, BA!!!" Mai sa fie da frumasa o mai facusi! Sa-ti fie de bine! Se vede treaba ca pentru sambata am un concurent serios S"> . Edited April 6, 2006 by CT_ZDB Link to comment
paul_marines Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 P.S. Primesc si matizuri la adresa mentionata? Din pacate la acelasi pret cu masinile. ("> Link to comment
mike.omega Posted April 4, 2006 Author Share Posted April 4, 2006 Si la costurile de spalat/aspirat se pune si portbagajul Link to comment
dreamlike Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 (edited) Din pacate la acelasi pret cu masinile. ("> Noi sa fim sanatosi! Da' si cand o creste Tizulake mare ... sti cum e treaba cu cine rade la urma. P.S. Am luat astazi stergatoare de la magazinul recomandat de amicul MCojo - - sunt belea, belea - pretul e 16 ron bucata (indiferent de marime) dar nu au termen de comparatie. Edited April 4, 2006 by dreamlike Link to comment
test_driver Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 salutare lume, va era dor de mine? cred ca nu, asa e? Oricum sambata vin sa va stresez si eu, ca mi-e frica sa nu ma exmatriculati, am chiulit prea mult. deh, probleme. Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Ohooo fiul ratacitor se intoarce! Ti-au ajuns intalnirile de la BMW?! Edited April 5, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Eu cred ca ar trebui sa-l intrebam de airbag-uri, zgarieturi si asigurari Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Mike cred ca deja s-a obisnuit, iar intrebarile astea nu mai sunt de actualitate... poate doar intrebari despre cum se "forjeaza" un B M W... ) Link to comment
dreamlike Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Belea, belea means (ca sa zic asa) foarte bune frate, merita toti banii! Multumesc inca o data Cavalerului Jedi cunoscut si sub pseudonimul MCojo pentru demascarea magazinului care aduce marfa din Korea (chiar si pe comanda) pentru masinutele noastre. Edited April 6, 2006 by CT_ZDB Link to comment
mike.omega Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 (edited) Ce e interesant e faptul ca nu prea a plouat de cand ti-ai achizitionat tu minunile alea deci nu stiu zau cata dreptate ai Nu ca lamelele vechi erau excelente dar mai bine asteapta prima ploaie torentiala si apoi sa ne impartasesti impresii PS: forja + diesel = ? Edited April 5, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Nu ii fac reclama acelui magazin dar este singurul care este de incredere in privinta marfii aduse... si in care gasesti tot ce ai nevoie marca woo... Mike crede-ma ... ale mele sunt testate si "rastestate"... nu se compara... Edited April 5, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Ce e interesant e faptul ca nu prea a plouat de cand ti-ai achizitionat tu minunile alea deci nu stiu zau cata dreptate ai. Poate ai uitat ce sistem de spalare a geamurilor cu 4 (patru) jeturi am? Link to comment
Recommended Posts