mike.omega Posted April 5, 2006 Author Share Posted April 5, 2006 Da! dar sa nu uitam cate parbrize sunt spalate cu acele 4 jeturi Link to comment
MCojo Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Va rog frumos, polemicile de genul asta nu sunt permise decat face to face si numai asistati de ceilalti forumisti ca sa nu se piarda ce-i mai important din "spectacol"... Link to comment
CT_ZDB Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 La sugestia unui important personaj, educat si prin locurile unde se vorbesc numai limbi de circulatie internationala, ma vad nevoit sa fac o mica precizare pentru cei care nu sunt obisnuiti cu argourile de maidan si sa reeditez postul #17: Done!!! Link to comment
midnight_racer Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 (edited) Se pare ca iar nu bifez condica sambata. Vineri dimineata(6AM) plec la Buc sa-mi iau diploma de master care ma asteapta de 2 ani pe-acolo. Ma duc sa o sterg de praf. Sper sa nu fie prea multe hartoage de completat pt ea si sa o pot lua acasa. Radule... caminul l-au demolat, sper ca nu si UTCB-ul. Toate cele bune la toti. Edited April 6, 2006 by midnight_racer Link to comment
test_driver Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 (edited) hah MCojo, cum sa-mi ajunga intalnirile BMW, d-abia i-am corupt si pe baietii de la BMW sa tina intalniri saptamanale, problema a fost ca nici pe acolo nu prea am mai trecut de vreo 2 saptamani. Dar nu credeati ca o sa-mi las vechii prieteni. sau asa ati crezut? Nu nu prea am discutat cum se forjeaza un BMW, vad ca baietii au mila de BMW-uri. ) ca si mine de altfel. Edited April 6, 2006 by test_driver Link to comment
mike.omega Posted April 6, 2006 Author Share Posted April 6, 2006 Da da, si tu vrei sa te crdem?! Intr-o seara m-am chinuit sa ma tin dupa bmw-u ala verde cu nr de inmatriculare ca al meu, eu cu tico, tipu cu bmw... noroc ca am avut aceeasi destinatie ca altfel ma lasa la fiecare repriza de accerelatie Link to comment
dreamlike Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Nu nu prea am discutat cum se forjeaza un BMW, vad ca baietii au mila de BMW-uri. ) ca si mine de altfel. Pai eu am inteles ca vin gata forjate. Link to comment
ToPser Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 da ..si 3 perechi de discuri schimbate ...iti dai seama ce forja pe autobahn ... just kidding Link to comment
dreamlike Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Mike, cum stam cu catalogul pentru maine? Absenti? Prezenti? Link to comment
VECTOR Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 eu o sa fiu prezent. a ramas pentru ora 16 pana la urma? Link to comment
mike.omega Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 (edited) Da domn Profesor sa vedem cine chiuleste, care a copiat pe la lucrari si pe cine exmatriculam > Deci: 1. Test Driver (poate asa ii pica fisa sa vina) 2. Topserii 3. Dreamlike 4. Safari Hunter 5. M Cojo 6. Immortal 7. Vector 8. Subsemnatu Altii prin clasa prezenti? PS: eu ajung la cafe d'art la 16:00 Edited April 7, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Atunci ramane ora de intalnire 16.00. tot la Cafe D'art. Link to comment
paul_marines Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) Atunci ramane ora de intalnire 16.00. tot la Cafe D'art. Este putin cam tarziu si poate seara mai dedicam ceva timp familiei. As propune tot 14 00 insa suficient de flexibil sa ma supun majoritatii. Edited April 7, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Atunci ora de intalnire ramane 14:00 si fiecare ajunge cand poate Auzirati Topserii si Vector?! Link to comment
VECTOR Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 am auzit... e mai bine asa deocamdata ca maine seara am si o aniversare la care trebuie sa ajung. P.S. sa o anunte cineva si pe diana Link to comment
Ionut82 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 14 16 18 20cine nu e gata ..incepe serata ))) so...14?16? vin si eu cu un nou membru Link to comment
dreamlike Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Are dreptate S_H, hai sa o facem tot la 14 iar daca cineva nu este satisfacut mai schimbam ceva maine la fata locului. Oricum se va sta pana in jur de 17.00 asa ca intarziatii ne gasesc acolo. Link to comment
mike.omega Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 Am luat la cunostinta, ne vedem maine PS: Ionut, te-am vazut prin oras, nice wheels man! >- Link to comment
MCojo Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 (edited) ...se va sta pana in jur de 17.00 ... Deci pot sa vin fara probleme pe la 1659... Edited April 7, 2006 by MCojo Link to comment
Ionut82 Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 multumesc multumesc maine LIVE si CLOSE-UP so..14:00 cafe d'art Link to comment
test_driver Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 am priceput si eu acum. ne vedem maine. nimic nu ma poate opri. but, never say never!!!. Link to comment
Immortal Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) De ce-ati spus 16.00 atunci? Si chiar ma bucuram (in a weird kind of way) ca nu mai plec in Bucuresti si ajung si eu la meeting. Si, mike, de ce m-ai pus pe lista? Ai fost prevazator? Am sa incerc sa ajung si eu sa-mi vedeti kalosul dupa lupta cu Petromu', da' nu promit, si, probabil, se va intampla in jurul orei 16.00. Daca voi mai gasi pe cineva Edited April 8, 2006 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted April 8, 2006 Author Share Posted April 8, 2006 Am avut eu o premonitie )"> Suntem toti pe la ora aia PS: ai ap pe partea cu strada sau pe partea cealalta? Ca vin sa te trezesc cu claxoane Link to comment
Immortal Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 (edited) N-am sa dorm. Am niscaiva probleme (big issues ) si o sa fiu ocupat mai toata ziua. Nu stiu cum si daca ajung, si, oricum, o sa vin cu ochii'n buzunar (rupt de somn) [edit] I'm a street watcher. Crezi tu ca mai lasam Kalosu'n strada altfel? [/edit] Edited April 8, 2006 by Immortal Link to comment
Recommended Posts