Jump to content

Intalnire 8 Aprilie 2006 Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Va rog frumos, polemicile de genul asta nu sunt permise decat face to face si numai asistati de ceilalti forumisti ca sa nu se piarda ce-i mai important din "spectacol"... =))

La sugestia unui important personaj, educat si prin locurile unde se vorbesc numai limbi de circulatie internationala, ma vad nevoit sa fac o mica precizare pentru cei care nu sunt obisnuiti cu argourile de maidan si sa reeditez postul #17:

Done!!!

Se pare ca iar nu bifez condica sambata.

Vineri dimineata(6AM) plec la Buc sa-mi iau diploma de master care ma asteapta de 2 ani pe-acolo. Ma duc sa o sterg de praf. Sper sa nu fie prea multe hartoage de completat pt ea si sa o pot lua acasa. :)

Radule... caminul l-au demolat, sper ca nu si UTCB-ul. :D

Toate cele bune la toti.

Edited by midnight_racer

hah MCojo, cum sa-mi ajunga intalnirile BMW, d-abia i-am corupt si pe baietii de la BMW sa tina intalniri saptamanale, problema a fost ca nici pe acolo nu prea am mai trecut de vreo 2 saptamani. Dar nu credeati ca o sa-mi las vechii prieteni. sau asa ati crezut?

Nu nu prea am discutat cum se forjeaza un BMW, vad ca baietii au mila de BMW-uri. :) ) ca si mine de altfel.

Edited by test_driver

Da da, si tu vrei sa te crdem?! :)

Intr-o seara m-am chinuit sa ma tin dupa bmw-u ala verde cu nr de inmatriculare ca al meu, eu cu tico, tipu cu bmw... noroc ca am avut aceeasi destinatie ca altfel ma lasa la fiecare repriza de accerelatie :P

Da domn Profesor sa vedem cine chiuleste, care a copiat pe la lucrari si pe cine exmatriculam > :)

Deci:

1. Test Driver (poate asa ii pica fisa sa vina)

2. Topserii

3. Dreamlike

4. Safari Hunter

5. M Cojo

6. Immortal

7. Vector

8. Subsemnatu

Altii prin clasa prezenti? :mrgreen:

PS: eu ajung la cafe d'art la 16:00 :)

Edited by mike.omega
Atunci ramane ora de intalnire 16.00. tot la Cafe D'art.

Este putin cam tarziu si poate seara mai dedicam ceva timp familiei. As propune tot 14 00 insa suficient de flexibil sa ma supun majoritatii.

Edited by safari hunter

De ce-ati spus 16.00 atunci? :(

Si chiar ma bucuram (in a weird kind of way) ca nu mai plec in Bucuresti si ajung si eu la meeting. :uff:

Si, mike, de ce m-ai pus pe lista? Ai fost prevazator?

Am sa incerc sa ajung si eu sa-mi vedeti kalosul dupa lupta cu Petromu', da' nu promit, si, probabil, se va intampla in jurul orei 16.00. Daca voi mai gasi pe cineva :->

Edited by Immortal

N-am sa dorm.

Am niscaiva probleme (big issues :( ) si o sa fiu ocupat mai toata ziua. Nu stiu cum si daca ajung, si, oricum, o sa vin cu ochii'n buzunar (rupt de somn) :D

[edit]

I'm a street watcher. Crezi tu ca mai lasam Kalosu'n strada altfel? :X

[/edit]

Edited by Immortal
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...