Jump to content

Masini Germania

MR_A

Recommended Posts

@john> multumesc.

@bogdan> multumesc.

Ma informez si poate va mai stresez cu ceva intrebari. Multi mi-au spus de Punto, dar se pare ca la noi lumea fuge de masinile Fiat. :-?

Exact asta observ si eu. Asa ca chestia cu cateva sute de euroi o masina, cade. N-or fi nici aia idioti sa le dea moaca. Plus ca nu stiu de ce, dar cred ca Matizul pentru Germania a fost (si este) altfel decat pentru Romania. Calitativ vorbind. Si nu numai Matizul... Plus ca la intrarea noastra in UE cu opincile-n picioare, va creste cererea de sh-uri nemtesti de unde trag concluzia ca se vor mari si preturile. Iar ai nostri vor initia repede un pachet de legi care sa te faca sa te lasi pagubas de adus masini, nu de alta dar trebuie sa-l protejam pe reno care-l face pe logan care la randul lui "il face" pe roman.

• 4 weeks later...

cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva date privind introducerea normelor euro de poluare in europa de exemplu.

ma intereseaza sa aflu cam prin ce ani s-au introdus sau cum sa aflu dupa an de fabricatie sau tip motor, model cam in ce norme se incadreaza, si nu ma refer numai la euro 3... cu la toate, de la non-euro la euro 1 euro 2..

Euro 3 a devenit obligatoriu la 1 ian 2000 la modele noi, si la 1 ian 2001 la toate masinile aflate la prima inmatriculare. Adica, teoretic tot ce e dupa 2001 e euro3. Pot fi insa si unele inmatriculate in 2000 care sa nu fie euro3

Exact la fel a fost cu Euro 4 in 2005 si 2006.

Practic exista un an de gratie in care dealerii sa marite masinile pe stoc.

Edited by mr_
  • 1 year later...
La astia nu a nins deloc sau stiu sa faca prea bine curat ? http://www.hamburger-webcam.de/

:o fftopic:

Chiar acum ma uit pe geam, si nu ninge! Nu sunt chiar prin Hamburg, dar prin zona.

Si sa fii sigur ca dupa ce ninsoarea se opreste, zapada dispare usor usor, topita cu substante sau carata in camioane.

Edited by Juliaen

Sunt absolut convins, imi aduc aminte cat de curata era masina dupa 2000 km de mers prin Germania -Austria pe ploaie torentiala.

Plec din nou sambata , am un coleg care vrea sa isi ia un A3. Sper sa fie drumul liber sa nu ard prea multa benzina ( cam scumpa pe la voi )

De data asta, desii nu mai e vara si peisajele nu mai sunt asa de frumoase o sa fac si eu niste poze ca lumea.