Moshu Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 @john> multumesc. @bogdan> multumesc. Ma informez si poate va mai stresez cu ceva intrebari. Multi mi-au spus de Punto, dar se pare ca la noi lumea fuge de masinile Fiat. Link to comment
BogdanG Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Problema la FIAT sunt piesele de schimb foarte scumpe si greu de gasit in rest FIATurile noi sunt chiar "nemtesti " Link to comment
pmhoria Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Pai daca acum sunt preturile asa de oka la Matiz in Germania, inseamna ca si daca intram in UE nu va scadea drastic pretul la masinutele noastre. Excelent!!! Link to comment
Moshu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Exact asta observ si eu. Asa ca chestia cu cateva sute de euroi o masina, cade. N-or fi nici aia idioti sa le dea moaca. Plus ca nu stiu de ce, dar cred ca Matizul pentru Germania a fost (si este) altfel decat pentru Romania. Calitativ vorbind. Si nu numai Matizul... Plus ca la intrarea noastra in UE cu opincile-n picioare, va creste cererea de sh-uri nemtesti de unde trag concluzia ca se vor mari si preturile. Iar ai nostri vor initia repede un pachet de legi care sa te faca sa te lasi pagubas de adus masini, nu de alta dar trebuie sa-l protejam pe reno care-l face pe logan care la randul lui "il face" pe roman. Link to comment
BogdanG Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Matizul de germania este foarte bine dotat in schimb are 2xAirBag si ABS de aia are si pretul sus .Daca ar fii si euro 3 sa vezi invazie de Matiji pe strazile romaniei Link to comment
Moshu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Poate ma enervez pana la urma si rog pe cineva sa-mi aduca unul dotat. Link to comment
BogdanG Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Intrebarea mea ramane in picioare, deci :Ce faci cu el? Link to comment
BogdanG Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Sa se joace cu el prin curte sau cum ?Matiz nu se poate inmatricula in RO ,nu este EURO 3 . Link to comment
aztec Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 cine ma poate ajuta si pe mine cu ceva date privind introducerea normelor euro de poluare in europa de exemplu. ma intereseaza sa aflu cam prin ce ani s-au introdus sau cum sa aflu dupa an de fabricatie sau tip motor, model cam in ce norme se incadreaza, si nu ma refer numai la euro 3... cu la toate, de la non-euro la euro 1 euro 2.. Link to comment
mr_ Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 (edited) Euro 3 a devenit obligatoriu la 1 ian 2000 la modele noi, si la 1 ian 2001 la toate masinile aflate la prima inmatriculare. Adica, teoretic tot ce e dupa 2001 e euro3. Pot fi insa si unele inmatriculate in 2000 care sa nu fie euro3 Exact la fel a fost cu Euro 4 in 2005 si 2006. Practic exista un an de gratie in care dealerii sa marite masinile pe stoc. Edited May 17, 2006 by mr_ Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 La astia nu a nins deloc sau stiu sa faca prea bine curat ? http://www.hamburger-webcam.de/ Link to comment
Juliaen Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) La astia nu a nins deloc sau stiu sa faca prea bine curat ? http://www.hamburger-webcam.de/ fftopic: Chiar acum ma uit pe geam, si nu ninge! Nu sunt chiar prin Hamburg, dar prin zona. Si sa fii sigur ca dupa ce ninsoarea se opreste, zapada dispare usor usor, topita cu substante sau carata in camioane. Edited January 22, 2008 by Juliaen Link to comment
Cumnatu Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Sunt absolut convins, imi aduc aminte cat de curata era masina dupa 2000 km de mers prin Germania -Austria pe ploaie torentiala. Plec din nou sambata , am un coleg care vrea sa isi ia un A3. Sper sa fie drumul liber sa nu ard prea multa benzina ( cam scumpa pe la voi ) De data asta, desii nu mai e vara si peisajele nu mai sunt asa de frumoase o sa fac si eu niste poze ca lumea. Link to comment
Recommended Posts