FLEX Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Hai, bai, terminati cu torpedoul ala! modul firesc in care se inchide e prin trintire si nu are ce sa se strice daca-l trintesti ... DAR, este foarte adevarat ca la unele Matizuri nu se inchide de la prima trintire ... deoarece inteleg ca asta e problema kelului, inseamna ca trebuie ceva reglat pe acolo ... unde e un surub, e si un reglaj, ce naiba ... (habar n-am daca e vreun surub ) Link to comment
dan_m Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 La mine torpedoul se inchide frumos daca apas cu degetul exact pe butonul de deschidere. Imping usor (cu un deget) si se inchide. Daca in schimb vreau sa il inchid impingind de alte zone nu se inchide decat trantit. Try it Link to comment
laurentziu83 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Eu mi-am rezolvat torpedoul acu un an demontand incuietoarea si punand-o la loc. Cred ca prin strangerea mai zdravana a incuietorii se rezolva. Surubariti si voi p-acolo. Link to comment
FLEX Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 ... exact despre asta vorbeam si eu ... thanks, laur! Link to comment
Recommended Posts