Pepinno Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 (edited) Cu durere`n suflet si un gol in stomac , anunt ca masinutza care m-a facut cunoscut atat in randurile "DaewooCLUB" cat si in toata tzara ,S-A VANDUT AZI!!!!!!!!!! ("> Sper din tot sufletul ca noul propietar sa o ingrijeasca si respecte asa cum am facut si eu... ("> in urma nu raman decat amintiri...amintiri frumoase..haioase...pline de flacari Ps:masina s-a dat fara Jante si fara spoilere...asa ca am sa le vand separat(jantele merg si pe MATIZ ) Edited April 6, 2006 by Mircea Link to comment
laurentziu83 Posted April 5, 2006 Share Posted April 5, 2006 Si de ce ai vandut-o? Ca doar nu e mai buna Lada. Link to comment
Satori Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Oh... this sucks. Nici o alta masina nu m-a mai lasat sa ii fotografiez flacarile cum sunt mai sus. ... ... ... Ce urmeaza??? Link to comment
EXE Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 Wow... Cum ai facut stalpii si marginile usilor negre? Folie sau vopaea? Daca folie de care? Link to comment
BogdanG Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Deci Pep...te astept in marea familie VAG . Link to comment
mugur Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 (edited) Am vazut anuntul pe autovit parca.Ai luat pe ea cat ai dorit? Edited April 12, 2006 by mugur Link to comment
dxr Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 A aparut noul P E P. L-am vazut. Este Matiz de data asta. Probabil unul ditre cele mai dragute din Bucuresti. Sa-l stapanesti sanatos. Link to comment
dxr Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 Eu le fac. Nu mi-e greu ca suntem vecini. Dar nu fara acordul proprietarului (pe urma ma da in judecata pentru drepturi de autor ) ). Oricum e super . Link to comment
Recommended Posts