Jump to content

Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutati

Adrian123

Recommended Posts

Buna ziua,

Citesc de ceva vreme, dar de abea acum scriu,

Vreau sa cumpar in rate sau leasing un Matiz sau ceva Chevrolet.

Care este cea mai ieftina masina noua, CU aer conditionat (geamuri electrice si elte alea nu ma intereeaza, dar AC ma intereseaza !).

Va rog cat mai repede sa ma ajutati, ca sotia maiine ma duce de manutza sa ii iau un Matizoi si poate este si altceva de luat in considerare.

Pai, ar fi Aveo in varianta de echipare Plus; pretul depinde de modelul ales (3 usi/4 usi/5 usi), si-l afli exact de la dealer (de exemplu http://chevrolet.ro/ , dar nu stiu cat de actualizata e pagina aia, deci mai bine un telefon).

La orice model Chevrolet, cu plata cash, la acel minunat pret CIP din reclame adaugi matale TVA 19%, apoi taxe vamale 30% si acciza 1%. Adica poti sa cumperi 2 Matiz-uri cu banii astia.

Mai oameni buni, m-ati hotarat.

Juliaen, nici nu ma gandesc sa dau atata pe un Chevy !. Iau un Matizoi si gata !. Apropo, unde sant facute Chevroleturile astea ?.

Gata, maiine ma duc sa fac un leasing la un Matiz E A/C.

Ce sfaturi imi dati, avand in vedere ca nu am mai calcat intr-un showroom, si nici nu am mai cumparat vreo masina noua vreodata ?. Ce sa intreb, la ce sa fiu atent, etc.

Sfaturi va rog.

Multumesc foarte mult pentru rapiditatea cu care m-ati ajutat, sa stiti ca(,) conetaza.

Edited by Adrian123

ai putea sa tragi un ochi si la spark. zic eu e mai..."misto" si nu e cu mult mai scump. teoretic ar trebui sa fie mai bun din toate punctele de vedere. ai si airbag0uri forntale, abs, geamuri electrice fata + ABS la incredibilul pret de 6363 cip.

sunt mai multe "modele". alegeti-l din lista. parerea mea iati spark.

numai bine, si succes la cumparat !!

spark_pret.xls

Ce sfaturi imi dati, avand in vedere ca nu am mai calcat intr-un showroom, si nici nu am mai cumparat vreo masina noua vreodata ?. Ce sa intreb, la ce sa fiu atent, etc.

Sfaturi va rog.

Sa citesti din multele si cuprinzatoarele threaduri de pe forum, legate atat de matiz, cat si de spark si eventual kalos.

Ah, si as mai recomanda sa nu "faci maine" contractul, asta daca tot n-ai calcat in viata ta intr-un showroom.

Zicea marinelu': "cu rabdarea treci marea" ;)

are dreptate imortal. nu te grabi. mai studiaza unpic piata. poate poti lua un kalos. daca nu ai.

o masina nu o iei pentru cateva luni. o masina poti sa o iei sa o tii cativa ani de zile. e un pas "maret". nu costa cat un tv (chiar si pentru ala, e bine sa te interesezi).

acum depinde si de bugetul tau. ar merita un efort pentru kalos ( in fine aveo in 5 usi, tot aia e #-o )

eu personal sunt foarte multumit de kalos. pana acum nici un repros. ( am 16 mii km- si o am de un an)

ca fiabilitate atat matiz, cat si sparc si kalosu-l sun ok.

edit : o masina o iei, dar dupaia incep cheltuielile. ( incepand de la casco pana la benzina,revizii,etc)

gandeste-te bine ce vrei. iti urez succes!!

Edited by zack

Daca vrei sa faci achizitia in leasing - asa cum ai precizat, nu te grabi !

Mai bine mai pierzi vre-o doua-trei zile studiind piata.

Da o tura pe le dealer-i, arunca un ochi la masini, fa un drive-test.

Apoi calculeaza avansul si ratele de leasing (sau cere sa ti se faca un calcul) pentru un Spark sau un Kalos (Aveo). O sa vezi ca, la un leasing pe 4-5 ani de exemplu, diferenta fata de Matiz nu o sa fie prea mare.

Bafta !