radu22dec Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 (edited) Initiatorul topicului nu a mai zis nimic si ma interesa si pe mine daca mai e valabila garantia la un Matiz cumparat la second hand... Edited December 28, 2006 by radu22dec Link to comment
andychinezu Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Se mai poate face revizie la un MATIZ care a fost achizitionat la mana a doua? Daca da ce acte iti sunt cerute la revizie.Masina mea are aproape 18.000 km.Multumesc si astept un raspuns. "> Link to comment
Tommy Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Ai nevoie de caietul de service, trebuia sa ti-l dea fostul proprietar. Cere-l daca nu ti l-a dat. Cu ocazia asta vezi si ce revizii/interventii s-au facut la masina. Link to comment
smith Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 daca se schimba proprietarul si masina este in garantie, noul proprietar mai beneficiaza de garantie??? Link to comment
alx Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Da. Data viitoare foloseste functia inainte de a deschide un topic nou! Citeste Regulamentul intensiv, te rog! Link to comment
sorinm Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Buna ziua, Matizul meu a facut dita mai rugina sub chederele usilor, rugina pe care am observat-o numai in momentul cand s-au umflat chederele. Cat am garantie la Matiz pentru caroserie ? Link to comment
calinjack Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 (edited) Mai esti in garantie?daca da,atunci cred ca tre sa-ti repare masina.da dupa cum observ si tu o ai din 2007 ca si mine .unde a ruginit?pune poze sa le vedem.ca sa stim sa cautam si noi. Edited June 3, 2011 by calinjack Link to comment
sorinm Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 Fac maine poze. Mi-a ruginit la ambele usi spate tabla chederului geamului partea de sus. Da-l in jos, la mine e praf si fata si spate. E jale... Am inteles ca unele masini la caroserie au garantie 6-8 ani. Loganul are 8 ani garantie la caroserie parca. Link to comment
calinjack Posted June 3, 2011 Share Posted June 3, 2011 nu stiu daca am citit in manual despre garantie,la tabla,sau daca am primit asa ceva.ma mir ca ti-a ruginit. Link to comment
argon Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Si daca mai gasesti cui sa adresezi referitor la problema, desi ma indoiesc, o sa-ti zica ca tu esti de vina, si chiar au dreptate, de ce ai circulat cu masina, dupa ce ai luat-o, trebuia sa o bagi la pastrare intr-un spatiu cu umiditate controlata ca trabucurile, ca nu merge in orice garaj, la ce tabla infecta au. Link to comment
sorinm Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 Asta a fost tare ) Se pare ca rugina a afectat toate usile in partea aceea ... bine ca am depistat-o de acum ca la celelalte usi este la inceput. Se pare ca acolo se imbina 2 table iar rugina incepe de la sudurile dintre cele 2 table. Link to comment
calinjack Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Io sa fiu sincer is putin socat de rugina care ti-a aparut.mi-e si frica sa ma duc sa ma uit la a mea.dar unde o tii.in garaj? ori ai prins vreo tura de betivi care au fabricat masina si nu au respectat tehnologia. Link to comment
sorinm Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 In garaj o tin si sunt maniac cu intretinutul masinii. Ma oftic, am si la usile din fata dar acolo voi da cu o solutie de la Nigrin deoarece e abia la inceput. Azi am rezolvat spatele...curatat maxim si revopsit. Mi-e si frica sa ma mai duc la astia la Raver Constanta sa mai fac vreo chichita la vopsitor ca am luat-o cu multe zgarieturi si gazata. Link to comment
Recommended Posts