Jump to content

Garantie Matiz

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 4 years later...

Buna ziua,

Matizul meu a facut dita mai rugina sub chederele usilor, rugina pe care am observat-o numai in momentul cand s-au umflat chederele.

Cat am garantie la Matiz pentru caroserie ?

Mai esti in garantie?daca da,atunci cred ca tre sa-ti repare masina.da dupa cum observ si tu o ai din 2007 ca si mine .unde a ruginit?pune poze sa le vedem.ca sa stim sa cautam si noi.

Edited by calinjack

Fac maine poze. Mi-a ruginit la ambele usi spate tabla chederului geamului partea de sus. Da-l in jos, la mine e praf si fata si spate. E jale... Am inteles ca unele masini la caroserie au garantie 6-8 ani. Loganul are 8 ani garantie la caroserie parca.

Si daca mai gasesti cui sa adresezi referitor la problema, desi ma indoiesc, o sa-ti zica ca tu esti de vina, si chiar au dreptate, de ce ai circulat cu masina, dupa ce ai luat-o, trebuia sa o bagi la pastrare intr-un spatiu cu umiditate controlata ca trabucurile, ca nu merge in orice garaj, la ce tabla infecta au.

Asta a fost tare :) ) Se pare ca rugina a afectat toate usile in partea aceea ... bine ca am depistat-o de acum ca la celelalte usi este la inceput. Se pare ca acolo se imbina 2 table iar rugina incepe de la sudurile dintre cele 2 table.

Io sa fiu sincer is putin socat de rugina care ti-a aparut.mi-e si frica sa ma duc sa ma uit la a mea.dar unde o tii.in garaj? ori ai prins vreo tura de betivi care au fabricat masina si nu au respectat tehnologia.

In garaj o tin si sunt maniac cu intretinutul masinii. Ma oftic, am si la usile din fata dar acolo voi da cu o solutie de la Nigrin deoarece e abia la inceput. Azi am rezolvat spatele...curatat maxim si revopsit. Mi-e si frica sa ma mai duc la astia la Raver Constanta sa mai fac vreo chichita la vopsitor ca am luat-o cu multe zgarieturi si gazata.