Jump to content

Intalnire Joi, 13 Aprilie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

1.1 RON, mai exact :D

Eu cred ca o sa zic pas in seara asta...tb sa termin niste proiecte asap, daca vreau ca saptamina viitoare sa stau ca belferul, cu burta la soare, pe malul marii... :mrgreen:

se indura careva sa-mi ia si mie un autocolant de interior? nu pot ajunge deloc la intalniri...am vb cu satori si cum el vine la intalnire azi, poate ii da cuiva care are drum pe la sala palatului sau sta in drumul taberei...as aprecia mult!!

Edited by King Mercury

Vin si eu in sera asta.A doua oara in viata mea la o intalnire daewoo club.Cine este pieton si sta pe langa inters Baba Novac -M Bravu ,McDonalds Dristor sau pe langa si vrea sa ajunga sa imi spuna sau mesaj pe PM...

Ba ai mai multi! Si eu tot pe Camil Ressu, destul de aproape de McDonalds Dristor. Ia s-o punem noi de o intalnire zonala :) , ca la cativa pasi ii avem si pe CT_ZDB si Method_RO! Da' n-am zarit niciun autocolant...

Ontopic... chiulesc si saptamana asta... Deh, joia trecuta munca, azi distractie!

Pe-al meu il vezi parcat pe o straduta laturalnica aproape de farmacia helpnet, Se vede si din strada masina, Daca nu e parcata o solenta langa ea :) )

Salutare

Azi vreau sa ajung si eu la intalnire,pt prima oara. Stiu Rusinica Rusinica, ca nu am fost pana acu, dar...timp, vremea, lenea... :D .

Sper sa pot achizitiona si 3 autocolante DaeowooClub, de fapt acesta e principalu` scop, lasand la o parte faptul ca o va cunosc. :) >-

Sper sa nu aruncati cu pietre, daca nu o stau prea mult :P , dar din pacate sunt presat de timp.

Bafta

Vreau eu autocolant cu daewooclub.Daca se gaseste albastru e perfect...

Masina mea o vedeti parcata pe Mihai Bravu intre inters cu Baba Nova si Rompetrol.

Si Tico pr mele tot pe acolo e si ala...si poate diseara va avea si sticker!!!

Asta e Polo cu sticker "vwforum.ro":

post-2820-1144932543_thumb.jpg

Si tico fara sticker:

post-2820-1144932586_thumb.jpg

Edited by negoctav
  Mad MAX said:
s-a stins lumina pe la 11:10 - 11:20 nu mai stiu sigur. Neasteptat de frig ... Asteptam pozele cu cielo-ul lui valy.

te contrazic, eu acum am ajuns acasa de la intalnire si baietii montau la casetofon cand am plecat, deci... "inca e lumina "

huh? eu credeam ca am plecat toti atunci ... dar daca tu spui ...

ai fost si tu pe la intalniri? hmm ... chiar vroiam sa cunosc cea nai activa membra de la topicul de intalniri :tongue: ... poate data viitoare ...

Aseara am ajuns impreuna cu JMU in jur de ora 23:00. In parcare mai erau BogdanG, Brainiac si Maharul, dupa care au mai aparat Leutzu, Nightclub,Mari.d si Iulia. (Pt cele doua membre :* ). In tradevar ne-am lungit pana la vreo 2. Intalnirea s-a terminat cu success o data cu auzirea primelor note muzicale ce veneau din noul MP3 Player achizitionat de JMU. Sa fie intr-un ceas bun. Pe la ora 1 a aparut si Sprite care nu prea mai avea sperante sa gaseasca pe cineva. Data viitoare sa speram ca va fi mai cald.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...