MCojo Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Bogdane... pai daca si Iulia a venit in fusta ca sa-mi confirme supozitia...inseamna ca la tine e problema... Link to comment
Mircea Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Si Regina a venit fusta dar n-ati observat-o Link to comment
Satori Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Aia nu era fusta, era roba regala. Dar mai scurta asa, ca doar nu e regina Angliei! @BogdanG: De la aieru' conditionat, bre! Si tu crezi ca zeii e fraieri sa vina la intalnire dupa ce o facut frig??? Link to comment
Mike1 Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Hopa! Au inceput sa vina membrele in fusta? Poate ar trebui sa mai trec si eu pe la intalniri. Iar eu dupa ce ca am venit dupa atata timp... am mai si plecat inainte sa vina Iulia Asta ca sa nu mai zic ca nu am savurat nici din prajiturile sarbatoritului oricum sa speram ca joia viitoare va fi mai cald... Link to comment
Witch Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Draguta intalnire... cam frig, totusi a compensat valul cald de suflete (multicele, nu ca-n iarna cand erau pe baricade doar vreo 10-20 membri, ghemuiti prin ganguri sau prin masinute cu sufletele cat un purice in urma unui rift prelungit mai mult decat trebuia ). De acum se anunta vara (candva) deci se da liber la alte activitati. La cat mai multi membri la intalniri, pentru unii la cat mai multe membre (se stiu/simt ei cine). Avand in vedere ca joi, 13 am avut curaj sa ies din casa (ca deh si noi vrajitoarele suntem superstitioase) si am ajuns de 2 ori chiar la intanire (cu martori) cine stie caaaaaaaaaaand imi mai parchez matura langa Polivalenta. In rest..de la mine vraji de masini bune si mult soare! p.s. bune fursecuri Link to comment
NightClub Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 pe data viitoare, poate dupa 11:00...atunci e mai marfa si dupa cum spune numele NightClub, numai noaptea, pe intuneric imi fac si eu aparitia. Bafta! P.S: pe nfs l-am zarit la trecerea de pietoni de la tineretului, era foarte serios. Link to comment
BogdanG Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 @Mcojo ...iti zic eu problema e de la ele ...adica avem membre cu membre inghetate )"> Link to comment
NFS Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 P.S: pe nfs l-am zarit la trecerea de pietoni de la tineretului, era foarte serios. Ti s-a parut. De fapt eram inghetat in pozitia aia. ) Link to comment
iulia Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Eu eram in tinuta aia ca veneam de la o intrunire oficiala . Dar nu era deloc de vara, aveam cizme lungi N-am mai trecut pe-acasa sa ma schimb, oricum nu ma gandeam ca mai e lume la 23.30. Link to comment
Recommended Posts