Jump to content

Intalnire Joi, 13 Aprilie 2006, Sala Polivalenta

Recommended Posts

Aia nu era fusta, era roba regala. Dar mai scurta asa, ca doar nu e regina Angliei! :)

@BogdanG: De la aieru' conditionat, bre! Si tu crezi ca zeii e fraieri sa vina la intalnire dupa ce o facut frig???

Hopa! Au inceput sa vina membrele in fusta? Poate ar trebui sa mai trec si eu pe la intalniri. :mrgreen:

Iar eu dupa ce ca am venit dupa atata timp... am mai si plecat inainte sa vina Iulia :)

Asta ca sa nu mai zic ca nu am savurat nici din prajiturile sarbatoritului :P

oricum sa speram ca joia viitoare va fi mai cald...

Draguta intalnire... cam frig, totusi a compensat valul cald de suflete (multicele, nu ca-n iarna cand erau pe baricade doar vreo 10-20 membri, ghemuiti prin ganguri sau prin masinute cu sufletele cat un purice in urma unui rift prelungit mai mult decat trebuia :D ). De acum se anunta vara (candva) deci se da liber la alte activitati. La cat mai multi membri la intalniri, pentru unii la cat mai multe membre (se stiu/simt ei cine). Avand in vedere ca joi, 13 am avut curaj sa ies din casa (ca deh si noi vrajitoarele suntem superstitioase) si am ajuns de 2 ori chiar la intanire (cu martori) cine stie caaaaaaaaaaand imi mai parchez matura langa Polivalenta.

In rest..de la mine vraji de masini bune si mult soare!

p.s. bune fursecuri :thumbl:

pe data viitoare, poate dupa 11:00...atunci e mai marfa si dupa cum spune numele NightClub, numai noaptea, pe intuneric imi fac si eu aparitia. Bafta!

P.S: pe nfs l-am zarit la trecerea de pietoni de la tineretului, era foarte serios. :D

Eu eram in tinuta aia ca veneam de la o intrunire oficiala :D . Dar nu era deloc de vara, aveam cizme lungi :)

N-am mai trecut pe-acasa sa ma schimb, oricum nu ma gandeam ca mai e lume la 23.30.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...