undoz Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 http://www.expres.ro/afaceri/?news_id=161457 este adevarat ce se scrie acolo? in EU nu poti inmatricula masini fara euro 4? nu pot sa cred ca se poate aplica asa ceva la noi .. o sa fie un soc pe piata, ce ne facem? Link to comment
iuzar Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 mda...nasol...ziceau si azi dimineata la stiri ca cei care au masini sub 1998 nu-si vor mai putea vinde masinile dupa integrarea in UE...pot circula cu ele si in tara si afara dar daca vor sa le vinda trebuie sa faca nu-stiu-ce la motor sa-l faca EURO 4...prevad o scdere zdravana a sh pe piata...nashpa... Link to comment
hitman Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 E bine taticu, ca prea sint multe rable in rominia. Ash vrea sa se aplice treaba asta la toate mashiniile, inclusiv rablele alea de betoniere, camioane, IATB-uri, etc. Vom respira shi noi in Bucureshtiul asta de kko un aer mai bun! Link to comment
iuzar Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 pai stai frate ca asa vreau si eu cindva sa-mi vand masina...si e in stare foarte buna, numai ca nu e Euroi 4...ce fac, o tin pina ajunge cotetz de gaini :?: :?: :?: ...nu e normal asa ceva "> :!: "> :!: Link to comment
expero 16V Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Am un amic cu un A4 cumparat nou din Germania in 97.Full-options, euro 3, imnpecabil,tinut numai la Porsche Romania. Adica astia ce vor sa-mi spuna ca aia nu indeplineste standardele nu stiu care ca s-o poti vinde si indeplinesc toate cotarlele care scot fum??? Link to comment
danielson Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Pe Matizele nostre avem Euro II. Intrevad clipe grele in viitor. Link to comment
Recommended Posts