Jump to content

Euro3 Pe Gle

mihaip

Recommended Posts

Din cate stiu eu de la euro3 in sus mai trebuie ca n% din materialele din care este fabricata masina sa fie reciclabile ceva de genul asta asa ca e aproape imposibil de trecut de la non-euro la euro 3.

Am citit in mai multe locuri chestia asta cu piesele si am si observat la logan, pe fiecare piesa din interior au o inscriptie mica cu un semn cum ca ar fi reciclabile, vorbesc serios chestia asta e introdusa numai de la euro 3 in sus, la euro 2 nu era. Inscriptia se vede daca demontezi piesele..

Deci referitor la intrebarea omului ca sa nu mai fim OFF topic ...trecerea la EURO 3 se face cumparind un Cielo E3 .

Si OFF topic ...normele Euro 3 se refera la motoare nu la reciclare ...in orice masina moderna gasesti materiale reciclabile ...de asemenea exista Golf 4 EURO 3 dar si EURO 2 la fel si Passat B5 E2 sau E3 ...Leganza E2 sau E3 ...totul fiind legat de motoare nu de cite plastice reciclabile are :) )

http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf acestea sun masinile cu EURO 3 care se pot inmatricula in RO ...diferenta este numai intre motoare .

Lasa GLE -ul ala in pace asa cum e. Decat sa-ti iei motor si parte electronica de comanda, catalizatoare etc, iti iei unul nou (daca mai pui ceva). Nu trebuie sa omiti faptul ca TOATA masina are 7 ani (sau p'aproape), nu numai motorul. Marit-o ca e inca in pret si ia-ti alta.