mihaip Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 cumpot sa transform un gle99 noneuro in unul euro3? Link to comment
ovi_jer Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Schimbi ecm,aprindere,etc sau eventual schimbi motor cu totul si montezi precatalizator,catalizator,egr,etc. Link to comment
BAD_MF Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Din cate stiu eu de la euro3 in sus mai trebuie ca n% din materialele din care este fabricata masina sa fie reciclabile ceva de genul asta asa ca e aproape imposibil de trecut de la non-euro la euro 3. Link to comment
BogdanG Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Cel mai simplu este sa vinzi acel cielo NONEURO si sa cumperi unu EURO 3 ...este si cel mai ieftin . Link to comment
ovi_jer Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Si tot din cate stii tu care ar fi materialele care trebuie sa se recicleze? Link to comment
Tommy Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Sigla aia albastra si mare in 2 exemplare. Link to comment
BAD_MF Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Am citit in mai multe locuri chestia asta cu piesele si am si observat la logan, pe fiecare piesa din interior au o inscriptie mica cu un semn cum ca ar fi reciclabile, vorbesc serios chestia asta e introdusa numai de la euro 3 in sus, la euro 2 nu era. Inscriptia se vede daca demontezi piesele.. Link to comment
BogdanG Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Deci referitor la intrebarea omului ca sa nu mai fim OFF topic ...trecerea la EURO 3 se face cumparind un Cielo E3 . Si OFF topic ...normele Euro 3 se refera la motoare nu la reciclare ...in orice masina moderna gasesti materiale reciclabile ...de asemenea exista Golf 4 EURO 3 dar si EURO 2 la fel si Passat B5 E2 sau E3 ...Leganza E2 sau E3 ...totul fiind legat de motoare nu de cite plastice reciclabile are ) http://www.rarom.ro/Liste_euro3.pdf acestea sun masinile cu EURO 3 care se pot inmatricula in RO ...diferenta este numai intre motoare . Link to comment
Moshu Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Lasa GLE -ul ala in pace asa cum e. Decat sa-ti iei motor si parte electronica de comanda, catalizatoare etc, iti iei unul nou (daca mai pui ceva). Nu trebuie sa omiti faptul ca TOATA masina are 7 ani (sau p'aproape), nu numai motorul. Marit-o ca e inca in pret si ia-ti alta. Link to comment
Recommended Posts