Rimio_de_Vassur Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Am un Cielo luat in decembrie de la reprezentanta...are un buson la rezervorul de benzina care nu se incuie, doar se infileteaza si se inchide capacul peste. As putea sa gasesc unul pe care sa il pot incuia? Link to comment
VAXXi Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Sunt fara cheie in ideea ca usita aia e suficient de sigura pentru protectie. La benzinarii se gasesc mai multe tipuri de buson "universal". Link to comment
Rimio_de_Vassur Posted April 9, 2006 Author Share Posted April 9, 2006 Nu de alta dar am mai auzit cazuri de furturi de benzina... Link to comment
VAXXi Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Benzina din Cielo nu se scoate asa usor ca la Dacie Link to comment
BogdanG Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Un hot nu sta sa-ti desfaca tie busonul ...este mai simplu si mai rapid sa-ti perforeze rezervorul ...mai nou asa se fura benzina pe meleagurile mele ) Link to comment
Rimio_de_Vassur Posted April 10, 2006 Author Share Posted April 10, 2006 am incercat buson de dacie berlina si solenza si unul universal dar sunt pe alt mecanism ...cred ca o sa il las asa... la urma urmei poate imi baga benzina ca ii vine mai usor decat sa o scoata ))) Link to comment
Recommended Posts