Tommy Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 (edited) N-ai dreptate Tribunule, xxxxxxxxxxx, sunt platiti din banii nostrii, sa lucre pentru noi nu sa ne incurce in a ne face treaba si implicit a da bani la buget si implicit la a-i plati pe domnii militieni, care subliniez trebuie sa: "Serve and protect!". Daca nu le place, valea la lopata, ca nu cred ca multi din ei stiu vreo meserie. Next time cand facem uz de limbaj de "carter" se lasa cu warn! Edited April 12, 2006 by Mircea Link to comment
BAD_MF Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Bine zis tommy . Majoritatea dintre militieni sunt niste neciopliti cu 10 clase si aproape toti fac diverse abuzuri pe care tot noi trebuie sa le suportam, dar cine suntem noi..doar niste simpli contribuabili..doar nu suntem reprezentantii legii.. Si va rog gata cu baietas de cartier ranit in orgoliu, grabit etc si cretinitati de astea, daca sunt printre voi care accepta aceste abuzuri BRAVO ..contribuiti la continuitatea lor! Eu unul nu am pretentii sa fiu tratat ca un ministru sau legea sa nu se aplice si pentru mine dar vreau sa fiu tratat ca un cetatean cu drepturi depline, ca un OM! Cu totii ne exercitam drepturile fara limite atata timp cat nu ingradim dreptul altuia~! Link to comment
cristi.a Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Cand o sa ajungem in nemtia si noi si politistii o sa ne comportam corespunzator. Adica, ei nu mai incurca circulatia si noi nu mai mergem cu "lucruri" ilegale. Nu au avut dreptate in ceea ce au facut, dar trebuie sa admiti ca nici tu nu erai 100% in regula. Cat despre politie, nu inteleg de ce toti analfabetii ajung sa aiba uniforma si chitantier... Link to comment
laurentziu83 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Nu conteaza ca a avut detector pe bord, intentia sticletilor era cu totul alta, si anume de a "corecta" pe nesimtitul ce a avut tupeul sa-i claxoneze. Daca nu era detectorul pe bord ce ar fi facut "organele"? Link to comment
BogdanG Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 @crist.a 1. niciodata 2.nu au chitantier . @laur ar fii facut scandal ...ca de obicei ) Link to comment
cristi.a Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Scuze, "chitantier" era cu ghilimelele de rigoare. Scandal puteau sa faca, dar fara baza..deci faceau scandal fix degeaba. Link to comment
luck33ro Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 (edited) Oare in Nemtia ai "tupeul" sa claxonezi o masina a politiei sa se dea din calea ta, ca esti tu grabit, iar ea iti bareaza drumul. Daca eram eu unul din militienii din masina ... nu mai aveai acum cu ce sa te lauzi. Eu mi-am luat warn din cauza afirmatiilor tale tribunule...putea sa fie si in america, daca nu este respectos si nu se comporta conform legii, "organu" nu are dreptul sa deschida gura in fata cetateanului, care-l plateste. Vorba cuiva de aici poate sa mearga la sapa sau la pasunat ca acolo nu conteaza cum vorbeste cu vaca, la camp !!! Cred ca tu ai ramas cu mintea in urma cam prin anul 1989 (ceausescu pcr secu si militienii mai gandeau asa) au mai incercat eroi ca tine sa faca pe durii cu mine... s-au ales cu "probleme groase in popo"! Edited April 13, 2006 by lucian14 Link to comment
BAD_MF Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Detectorul (asupra caruia imi recunosc vina) a fost doar o scuza ca sa ma frece cum vor ei, de cand s-au dat jos din masina(Cand nu stiau ca am detector) erau super iritati. au venit spre masina parca vroiau sa ne ia la palme..de tonul folosit nu mai zic.. Link to comment
tribunul Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Eu mi-am luat warn din cauza afirmatiilor tale tribunule...... au mai incercat eroi ca tine sa faca pe durii cu mine... s-au ales cu "probleme groase in popo"! oau...ai incalcat regulamentul si adminul a facut pe durul cu tine si te-a warnat ... de ce nu te-ai dat un pic la admin sa-l impresionezi un pic, ca pe viitor sa nu mai indrazneasca nerusinatul sa te warneze. Link to comment
BAD_MF Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 Nu cred ca are rost sa transformam topicul intr-o incaierare dintre diferiti membri. Ideea era despre abuzurile politiei haideti sa ramanem la ea! Link to comment
SorinG Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Bad-ule nu pot sa-ti dau dreptate 100%, si nici cu alte pareri exprimate aici nu sunt de acord. Tu ai gresit in fata legii, asta e clar. Ca ai clacsonat si asta i-a deranjat, asta depinde de context. N-am fost de fata ca sa stiu cine are dreptate. Insa si eu ma enervez cand cineva ma clacsoneaza cu sau fara motiv. Daca ii clacsonai pe aia de au luat la bataie 2 femei pe motiv ca le-a facut semn cu farurile (vezi postul lui Tavi de la http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...ic=9305&st=100), cred ca ti-ai fi dorit azi sa fii fost nu 4 politisti ci 100 politisti opriti in fata ta. Pe de alta parte, politistul (sau militianul cum le place unora sa le zica) , in general, este si el tot o fiinta supusa greselilor ca oricare dintre noi. Depinde si cum il educa unii. Sunt curios cati dintre voi ar sari sa apere legea intr-o comunitate furioasa de rromi pe salariul pe care il iau ei. E adevarat ca ei au o meserie care le permita sa te "arda" si multi si-o iau in cap. Dar ce, la doctor cand te duci nu te simti ultimul om, mai ales cand esti dat afara din salonul in care tatal tau e bolnav si ar mai avea nevoie de tine... Sau cand dai piept cu functionarimea... Asta e, traim in Romania. Am cunoscuti politisti de toate felurile, majoritatea cu bun simt, dar si destui "ciobani". Spuneti-mi daca nu asa e alcatuita, defapt, orice categorie sociala. Nu le iau apararea celor cu care te-ai intilnit tu, pentru ca, e posibil ca indignarea ta sa fie motivata - in provincie mai ales unde politistul face parte din guvernul local (si se comporta ca atare) poate sa aiba iesiri abuzive de genul asta - dar, asa cum am spus la inceput, nici tu nu esti la donna imaculata... Link to comment
BogdanG Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Problema este alta de fapt ...in tara sau la tara politistul se crede buricul pamantului dupa vechea zicala cu popa,seful de post si invatatorul ...problema este ca daca in acea zona cunosti si tu pe cineva "sus" si dai un telefon ...militianu nu stie cum sa-si mai ceara scuze ca te-a oprit ...am patit asta de multe ori in jud Tulcea ...unde se pare ca legea tot cei de la Bucuresti o fac ...de fapt cum e in toata tara de altfel . Link to comment
luck33ro Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 ia stai asa ... de ce era de vina omul ca avea detector? poate ca avea poate ca nu, problema e ca organul incurca circulatia si nu are nici o legatura ca avea omul detector imprimanta sau gps in masina!!! normal ca-l claxonezi sa-i atragi atentia astia care se oftica de la un claxon sau de la un far nu-s normali la cap Link to comment
SorinG Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 BogdanC: OK, dar unde nu e la fel? Link to comment
Immortal Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Concluzia : traim intr-o tara minunata, iar legea e mereu de partea noastra! Ashh, asta ai inteles tu? Adica politaii aia sunt "rai" ca s-au suparat pe tine, dar tu, posesor de detector si membru al celebrelor 'grupuri de interese' esti curat ca lacrima, nu? NB: cam tarziu mi-am prezentat si eu concluzia Edited April 14, 2006 by Immortal Link to comment
laurentziu83 Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ia stai asa ... de ce era de vina omul ca avea detector? poate ca avea poate ca nu, problema e ca organul incurca circulatia si nu are nici o legatura ca avea omul detector imprimanta sau gps in masina!!! normal ca-l claxonezi sa-i atragi atentia astia care se oftica de la un claxon sau de la un far nu-s normali la cap DE CATE ORI SA MAI REPETAM PANA PRICEPETI. VRETI SA PUNEM STIOCKY CITATUL ASTA. Ashh, asta ai inteles tu? Adica politaii aia sunt "rai" ca s-au suparat pe tine, dar tu, posesor de detector si membru al celebrelor 'grupuri de interese' esti curat ca lacrima, nu? NB: cam tarziu mi-am prezentat si eu concluzia DA, SUNT RAI , NU AVEAU VOIE SA SE SUPERE PE BANII NOSTRI SI PE TIMPUL NOSTRU. Asta in conditiile in care erau ei vinovati. Detectorul era doar un pretext. Link to comment
Satori Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Discutia nu duce nicaieri. Asa ce de ce sa continuam? Link to comment
Recommended Posts